- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #2.061
ins kuzum bana garip geldi cunku dogustan var ama ole duydum doktora gidince bi soralimH
hadi canımmmmmmm. Ay inşallah yaaa bende pkoluyummm. İnşallah düşerlerrrr :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins kuzum bana garip geldi cunku dogustan var ama ole duydum doktora gidince bi soralimH
hadi canımmmmmmm. Ay inşallah yaaa bende pkoluyummm. İnşallah düşerlerrrr :))
İnşallah ben çok istiyorum normal doğumu tabi Allah nasip edersehiç korkmayın kızlar ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim hiç korkmayın şuan hatırlamıyorum bile sancıyı doğum anını nasıldı naptım bilmiyorum Rabbim bi şekilde kolaylığını veriyo
Bana da oldu.bugun 7. Haftama girdim tam iki hafta gecti adetim su an.ve acaip kasik agrisi cekiyorum.hakkimizda hayirlisi.bende korkuyorumBiraz önce bir hapsurdummmm.... Sağ kasığım patlayak sandım. Çok korktummm![]()
inşallah canımm Rabbim gönlümeze göre yaşatır doğumumuzuİnşallah ben çok istiyorum normal doğumu tabi Allah nasip ederse
Amiiiiinnn :)inşallah canımm Rabbim gönlümeze göre yaşatır doğumumuzu![]()
Zubeydede ahmet yavuzmu ne ona aldim 12sine canim ama betul dundar cok iyumis esimin kuzeni orda hemsireydi o dedi. Bide arastrmada lale dortisikla mustafa altundag var ben bundan snra mustafa altundagi denicem bi onn randevu gunu ay sonnda die smdilik birine aldmBende rasgele aldım cnm 20 mayıs bakalım nasıl çıkacak doktor![]()
kaç doğumlusun canımLİsteye baktım da en küçüğünüz benmiyim yahuuuu. Ayrıca cevap yazamıyorum nedense. Klavye gidip gidip geli banlandım sandım çok konuşmaktan.![]()
92 canımm :)kaç doğumlusun canım
bende senden bir önceyim o zaman 91 ekim :)92 canımm :)
Cnm 12 sine nasıl randevu buldun ben bulamadım çok oldumu sen alalıZubeydede ahmet yavuzmu ne ona aldim 12sine canim ama betul dundar cok iyumis esimin kuzeni orda hemsireydi o dedi. Bide arastrmada lale dortisikla mustafa altundag var ben bundan snra mustafa altundagi denicem bi onn randevu gunu ay sonnda die smdilik birine aldm
Kiz var hala.hatta esime dedim ne bos burasi die 5 doktorsa vardi galiba hatta 8ine de vardi dun baktgmdaCnm 12 sine nasıl randevu buldun ben bulamadım çok oldumu sen alalı
Zubeyde cekirgeyle birlesmis ya bak ona 12 13 14 15 inde hep var randevular canimKiz var hala.hatta esime dedim ne bos burasi die 5 doktorsa vardi galiba hatta 8ine de vardi dun baktgmda
Geç kalmadım inşallahh yazmak için
Yaş 33 ( normalde herkese 28 derim sizi sevdim gerçek yaşımı söylüyorum)
SAT 8 Nisan
Tahmini doğum 11 Ocak 2016
Eet eet kiloda olabilir yada boy kilo :)kızlarr kilo ekleyebiliriz baska eklemek istedikleriniz varsa toptan ekleyeyim?![]()
bende 92 eylül:)))92 canımm :)
BOY 1,67 KİLO 68Eet eet kiloda olabilir yada boy kilo :)
Önce ben başlıyım 1.78 boy - 63.5 kilo ile başladım :))