- 3 Aralık 2014
- 419
- 322
- 23
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #2.081
CANIM YAPMIŞKEN EXEL TABLOSU YAPALIM MI :)kızlarr kilo ekleyebiliriz baska eklemek istedikleriniz varsa toptan ekleyeyim?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM YAPMIŞKEN EXEL TABLOSU YAPALIM MI :)kızlarr kilo ekleyebiliriz baska eklemek istedikleriniz varsa toptan ekleyeyim?![]()
excell buraya aktarılabiliyo mu ki? excel daha kolay olur tabiCANIM YAPMIŞKEN EXEL TABLOSU YAPALIM MI :)
Zübeydedemi sen arastırmıssındır en iyisi hangisi senceKiz var hala.hatta esime dedim ne bos burasi die 5 doktorsa vardi galiba hatta 8ine de vardi dun baktgmda
Anammm bu kız kompleksemi girdi nolduEet eet kiloda olabilir yada boy kilo :)
Önce ben başlıyım 1.78 boy - 63.5 kilo ile başladım :))
bende zübeydeye gitmek İstedim fakat sabah erken randevu yoktu o yüzden zekaitayir büyük doğuma aldım bi dahaki ne oraya alcam güzel ve temiz bi hastaneZübeydedemi sen arastırmıssındır en iyisi hangisi sence
Yas 31, sat 28 mart, tahmini dogum 02.01.20161. sayfada tüm anne adayların isim yas sat bebek tahmini dogum tarihi cinsiyeti ismi vs yazıldıgı bir tablo yapacagım (yapabilirsem tabi)
simdi kızlar herkes tek tek yas sat ve tahmini dogum tarihini yazarsa listeyi olusturmaya baslayacagım![]()
Denerim isterseniz bana listeyi gönderin yapayımexcell buraya aktarılabiliyo mu ki? excel daha kolay olur tabi
Cnm kiloyla ilgilenmiyoruzki sadece ortalama aylık nekadar aldığımıza bakıcaz ve hamilelik başı ve sonundaki kiloya bakıcazKızlar valla hiç kilomu vermek istemiyorum çünkü daha ilk doğumdan kilolarımı atamadan hamile kaldım![]()
beniimde aynı canım,bu yuzden ilk ay kilo verenleri bile duymuştum.kızlar benim ağzımda çok acayip bir metalik tat var ve iştahım kaçtı![]()
ya herkes çıtır ben kıtır o yüzden dedim canımCnm kiloyla ilgilenmiyoruzki sadece ortalama aylık nekadar aldığımıza bakıcaz ve hamilelik başı ve sonundaki kiloya bakıcazsen bilirsinde rahatsız olma yani yabancı yok
![]()
ben.ilk.dogumumu Zekai Tahir burak da yaptim guzel bi hastane memnunum ben pazartesiye randevu aldım bakalım keseyi gorebilcemmibende zübeydeye gitmek İstedim fakat sabah erken randevu yoktu o yüzden zekaitayir büyük doğuma aldım bi dahaki ne oraya alcam güzel ve temiz bi hastane
Neguzel işte unutma sana o kiloyu aldıran bi yawrucuk varya herkes çıtır ben kıtır o yüzden dedim canım![]()
iştahım kaçtı resmen hiç bişey yiyemiyorum. normalde olsa sevinirimde şimdei sanki beslenemiyo gibi hissediyorum.beniimde aynı canım,bu yuzden ilk ay kilo verenleri bile duymuştum.
aayyyy çok güldüm herkes çıtır ben kıtırya herkes çıtır ben kıtır o yüzden dedim canım![]()
excel hazırlamadım kiDenerim isterseniz bana listeyi gönderin yapayım
:) isim listesini ilk sayfadan alıyorum o zaman hazırlıyorumexcel hazırlamadım ki![]()
yapmışsınız çokta güzel olmuş elinize sağlık :)excel hazırlamadım ki![]()