- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #2.301
amin inşallahDoğru diyosun cnm Rabbim hayırlı olanı bizlere nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inşallahDoğru diyosun cnm Rabbim hayırlı olanı bizlere nasip etsin
Çok çok dayanılmaz noktadamı yani nekadar içmesen okadar iyidir diye düşünüyorum cnmEvet cnm mecbur cekicez.eski dr um bulanti kesici ilaç vermişti.hcg birden arttığı için çok kötü olursan kullAn demsti icsemmi acaba
Simdiki doktoruna danismadan bence hic bir ilac alma canim.beyaz leblebi ve cubuk kraker ye belki keser birazcik.Evet cnm mecbur cekicez.eski dr um bulanti kesici ilaç vermişti.hcg birden arttığı için çok kötü olursan kullAn demsti icsemmi acaba
Aynen yarın internetten bakalım biraz ona göre yazısırız burdan benim cildim zaten çok kuru pullanır hatta benim bol bol almam gerekben eczaneden almistim ama neresi uygunsa ordan alalım
Vallaha bana hamur isi beyaz ekmek yeme dedi.sebze yemekleri ye mutlaka.haftada 2 kere balik tuket.tavugu kirmizi eti eksik etme ara oğunlerde elceviz badem kurumus incir kayisi tarzi seyler ye dedi.ve tabiki bol su icmek.bende kilo var belki on
Ben ztn normalde de öyle besleniyordum da.. yazın ortasında haftada iki balık yenir miamaaan suriyeliler sokakta yaşıyor uc tane yanında bi tane kucağında bi tane karninda
sut onemli ama.bide roka yiyorum.hangisi doğru söylüyor bilmi yorum.cnm kilo varsa zan hiç gerek yok diyorlar fazladan almaya.
Kustum kusucam noktasndaym olsa rahatlicam.bende öyle düşünüyorum cnmÇok çok dayanılmaz noktadamı yani nekadar içmesen okadar iyidir diye düşünüyorum cnm
Sabak bi tatli kasigi kadar uzum pekmezi sadece.Bu arada keçiboynuzu pekmezi yiyen varmı kizlar
Hehehhe ben usenirim kesin şimdiden biliyorum kendimi :)Canım ben son aylarda sürekli onu kullandim arada kakao yağı ve bebeyagi da sürüyodum eşim dalga geciyodu artık pehlivan gibi yağlaniyosun diye![]()
Evet guzeller.. annem ayva yemiş bende gamze varVallaha bide guzel bebekleri anlamiyorum yani.hicbiseye dikkat etmiyolardir tabiki.bide ayva yemek iyi derlermis hem bebis gamzeli hemde guzel olurmus.aklinizda olsun kizlar.
Ay kesin bende usenirim.belki karnima oturdugum yerde surerim.Hehehhe ben usenirim kesin şimdiden biliyorum kendimi :)
Ben arada yerim cnm ise geç kalınca ondan atarim bi kasikBu arada keçiboynuzu pekmezi yiyen varmı kizlar
Eşim almış yeni ben yiyim diye zaten hep yiyordumda hamileliktede yiyimmi acep dedim iyi yenebilirmis pekmez kanda yapıyor çünkü kana ihtiyacimiz varSabak bi tatli kasigi kadar uzum pekmezi sadece.
Yaaaa ozaman ilk gordugun yerden alacam.pek sevmem ama gamze ugruna yiyecem vallaha.Evet guzeller.. annem ayva yemiş bende gamze var![]()
ben de kızıma hamileyken yedim kızım da gamzeliEvet guzeller.. annem ayva yemiş bende gamze var![]()
Evet yedim.ama yok.yine başlıyor.bencede şimdiki dr uma sormayım cnm haklisnzSimdiki doktoruna danismadan bence hic bir ilac alma canim.beyaz leblebi ve cubuk kraker ye belki keser birazcik.
Evet tabi canim pekmez iyi cok abartmadan yemeliyiz.Eşim almış yeni ben yiyim diye zaten hep yiyordumda hamileliktede yiyimmi acep dedim iyi yenebilirmis pekmez kanda yapıyor çünkü kana ihtiyacimiz var