2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet yine ki sansliydi ama sansini kendi yaratti:) bizden uzaga gitmedi,biz de kiyamadik.. ama mamasi bezi susu busu.. ikizler baya masrafli oluyor:) biz d iste boyle tek basimiza bakcaz bebelere napalim..
Evet masraflar hep carpi 2.Allah rizkini verir insallah.Olsum canim tek bebege bakilir.ikize bile tek bakanlar var.Allah onunda kolayligini veriyorr

Tiksiniyorum yaaa çocuklar temiz kullanmıyor bi gidiyorum ıslak heryer bi gidiyorum sifon cekilmemis kim olsa tiksinir neyseki heryeri pırıl pırıl yaptım ama bende bittim yani yarında bebegimin dolabini beşiği temizlicem yavaş yavaş :) uyku setini yikicam hurca kaldiricam ayolll işimiz çok artık misafir kabul etmem habersiz gelen olursa da çay ve difrizden börek çıkatirim yeter.....yapamiyorum valla artık çeşit çeşit yemek çok agirlastim vücudu hiç dinlendiremiyorum :KK12::KK12::KK12:
Aynenn dikkat et kendine artik.bu saatten sonra dinlenmekten baska caremiz yok.kimse kusura bakmasin.kusura bakanda gelmesin

hareket etti biraz dalgalandı karnım cok şükür.
ağlamasın ya :KK43:
zaten karnım çok sert içeri gömülme falan olmadı çarptım sadece bi de hafif şişti derisi. Hareket ediyor ama.

Kipırdadı canım biraz.
uzanmıstım beşik de yanımdaydı kalkınca nasıl oldu anlamadım :/
Hadi geçmiş olsun canım. Bebişlere kolay kolay birşey olmazmış. İçeide korunması sağlammış

Kızzz AKP Urfa'da tavan yapmış nettiniz siz öyle :KK53:
Sorma ya moralim çok bozuk :(
Kiyamammm.sen tek basina ustesinden gelirsin canim merak etme.Allah kimseye muhtac etmesjn
Amin canim. Bugün diyom çocuğum olsun küçuk eltiye atıp gezmeye gidecem. Diğer eltimin kızı da diyor yenge o sana atarken guveniyidu sen iyi bakıyosun ama sen ona atamazsın :D hakkaten guvenilir kimse yok pek :( ailem de uzak. Hayırlısı bakalım.
Yani tam bacak arası değil ön taraf gibi :KK43:
Uff ya işe de gitmek istemiyorum artık
bikini bölgesi yanları mı :D

Evet canim.bendeki baki olan kilomdan yediler heralde biraz:KK48: bende pek anlamadm.
ben de kilolu hamile kaldım hiç almadım verdim de hatta :21::KK28::KK71::KK73::KK9::KK6:

Sorma ya moralim çok bozuk :KK43:

Amin canim. Bugün diyom çocuğum olsun küçuk eltiye atıp gezmeye gidecem. Diğer eltimin kızı da diyor yenge o sana atarken guveniyidu sen iyi bakıyosun ama sen ona atamazsın :KK70: hakkaten guvenilir kimse yok pek :KK43: ailem de uzak. Hayırlısı bakalım.
bikini bölgesi yanları mı :KK70:

ben de kilolu hamile kaldım hiç almadım verdim de hatta :21::KK28::KK71::KK73::KK9::KK6:
Kilolular cok almaz derlerdi dogruymus.gobek gittigi an heralde eski kiyafetlerimi hemen giyerim.aman bebiki eltilere falan birakmaa.ben kimseye guvenemem.bitek anneme guvenirim onada ikisini birden birakamam:KK48:

Kizlar minnoşlarimin kiyafetleri utulendi dolaba kaldirdim.valizimizide yavastan hazirliyorum.3 gundur yikanmis bekliyodu kiyafetler.ohhh be rahatladim vallaha.
Ellerine sağlık canim bende bu aksam yikim dedim ama 6 bucukta bi oturdum etiketlerini kesmeye 9 bucukta bitti anam dedim bisiyi yok diodum gozum doydu. Esimde gorcez doyup doymadgni dio :) ama sanki hic yetmicekmis gbime gelio. Yarinda aksam yikicam artik kac saat surer bilemem. Gule gule giysin kizceler yerim onlari yaa minik minik :KK200:

Back
X