2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canlarim 4sa yola ciktim kan geldi doktorumu aradim cok gelrse geri don gel bana dedi cok korkuyorummmm nolur dusmesinnn nolurrr dua edin cok uzgunum sat 28martti keseyi gormwyi beklerkwn kayipmi ettm nolr dua edinn
Canim yuregini ferah tut.insallah yerlesme kanamasidir.Allaha hayirlisini versin

aminn kuzmm aminn insallah bebegim olmez

Günaydin kizlar herkes iyidir umarim.Bir sorum olacak hamileligini kandan takip eden yada yakin zamanda kan cektirenlere. 2 gun once kan verdim sonucu dun geldi. Hcg 1250 doktor 5 yada 6 haftalik dedi. Sizce hcg degeri nasil dusuk mu ?

Günaydin kizlar herkes iyidir umarim.Bir sorum olacak hamileligini kandan takip eden yada yakin zamanda kan cektirenlere. 2 gun once kan verdim sonucu dun geldi. Hcg 1250 doktor 5 yada 6 haftalik dedi. Sizce hcg degeri nasil dusuk mu ?
Canım düşük değil bence çok iyi çıkmış ben Çarşamba günü yaptırdı. 46 çıktı ilk öğrendiğimde yani bugün Yükseldi mi diye baktırdım 172 çıktı gayet güzel arttı yani Beta hcg kişiden kişeye Değişiyor önemli olan 2 günde en az 2 katı artması

Crazybel geçmiş olsun canım nasılsın bugün okuyunca üzüldüm
iyi degilim canim doktor artarsa geri don dedi ma ben yolculuga bidaha cikmak istemiyorum kanamam azaldi ama kahverengi leke devam ediyo sizdede var mi cokkorkuyorum bebegimi kaybetcem diye hep benim yuzumden yola cikmicaktim ama zorundaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…