• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya şu mide bulantilari geçse guzel sohbetler dönerde okurken bile midem bulaniyo.gecince hemen alip okuyorum neler yazilmis diye.birkac hafta sonra kaynamaya baslar:KK76:

Başka hangi sayfa var canım takip ettiğin?ben şimdiden doğumla ilgili olanları okuyorum:)
Yok cnm ben yeni konulara herhangi birine atliyorum kafa dağıtmak için hamilelikle ilgili bakmak istemiyorum başka yere az bilmek daha iyi boşver yani yeteri kadar bilmek

günaydınnn bizim ikili testimize 8 gün kaldı, bebişimi göreceğim çok heyecanlıyım gün sayıyorum resmen, ayrıca cinsiyet tahmini de yapar doktor diye düşünüyorum=)

kızlar merhaba bende aşırı bulantı çekenlerdenım yaşadığımı bıl hıssetmıyrm hıc ama hıc gecmıyor sureklı ne yesem çıkarıyorum resmen ıvranıyorum dün acile gittim doktor yatış verdi ama bn yatmak istemedim napıcam bilmiyrm mahvoldum artık :(((( hiç dermanım kalmadı çare bulan var mı

kızlar merhaba bende aşırı bulantı çekenlerdenım yaşadığımı bıl hıssetmıyrm hıc ama hıc gecmıyor sureklı ne yesem çıkarıyorum resmen ıvranıyorum dün acile gittim doktor yatış verdi ama bn yatmak istemedim napıcam bilmiyrm mahvoldum artık :KK43:((( hiç dermanım kalmadı çare bulan var mı
canım tek çaresi ilaç içmen.ve geçici olduğunu bilmen.ama hastanede yatsaydın serum alsaydın iyi olurdu.hamilelik devam ettiği için ilaçlarda kesin çözüm olmuyor.bir saat iki saat geçiriyor o kadar.dr umun dediği bu.ben çıkarmadğım için vermedi.ama aşırı çıkaranlara veriliyor.11.12. haftalarda azalmaya başlıyor.allah yardımcın olsun.

günaydınnn bizim ikili testimize 8 gün kaldı, bebişimi göreceğim çok heyecanlıyım gün sayıyorum resmen, ayrıca cinsiyet tahmini de yapar doktor diye düşünüyorum=)
benimde haftaya cumartesi randevum.günler geçsin hemen.tam bir ay olcak bebeişimi görmeyeli.ne yaptı ne şekle geldi o kadar merak ediyorum ki...erkekse belli oluyor bu haftalarda :) peki ikili test özellerde yapılıyor mu devlete mi gitmek gerekiyor?

canım tek çaresi ilaç içmen.ve geçici olduğunu bilmen.ama hastanede yatsaydın serum alsaydın iyi olurdu.hamilelik devam ettiği için ilaçlarda kesin çözüm olmuyor.bir saat iki saat geçiriyor o kadar.dr umun dediği bu.ben çıkarmadğım için vermedi.ama aşırı çıkaranlara veriliyor.11.12. haftalarda azalmaya başlıyor.allah yardımcın olsun.
saolasın canım psikolojım ıyıce bozuldu dun kocaman bır serum takıldı ama ustune yıne bır agrı bulantıyla cıkardım sadece gece rahat uyumamı sagldı ama sabah tekrar basladı olmadı gıdıp yatıcam dayanamazsam :(

Gunaydin anneler ☺

Hafta sonu hep bas agrisiyla gecti dun en son dayanamadim parol ictim insallah bisey olmaz doktor öneriyo sonucta...Bide dun cok gergindim olur olmaz seyden esime patladim.Annemde gitti belki onun uzuntusunden boyleyim bilmiyorum.Haftaya ctesi randevumuz var ikili test ve ense kalinligi icin onuda kafam cok takiyorum ya bisey cikarsa diye cikarsada o benim evladim Rabbimin emaneti sus diyorum kendime...
Benden haberler boyle hanimlar sizde miniklerde iyidir insallah :)

Aynenn kuzucum seninde içine doğmuştu :) Bakalım pazartesi günü biraz daha netleşir diye ümit ediyorum. Erkek diyip kız çıkarsa bozulurum diye kendimi de çok kaptırmak istemiyorum ama farklı bir his gerçekten kalp atışını öğrendiğimde heyecan 5 ise bunda 20 diyebilirim midemde kelebekler uçuşuyor resmen :) Parkta bugün erkek çocuklarına daha detaylı baktım :) İçim ısındı resmen kocamın bebekliği çok şeker inşallah ona benzer :)

Bir de kızlar bir şey duymuştum bizde tuttu belki sizde de tutar. :) Çin takviminde benim erkek diyordu aslı bence yok tuttu mu tuttu işte :)
Canım biz annemle teyzemle baktık hepsininki tutuyo çin takviminde benimkinede erkek diyo bakalım Allah hayırlısını nasip etsin. Eşiminde gönlünden kız geçiyo :anneadayı:

Back
X