• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bide bu vardı
Küçükken
İiğrenç kulak tırmalayan bi ses eşliğinde...

Biz küçüktük dünyada küçüktü
Bi büyüdük dertlerde büyüdü
Dünya aynı zalımsın :p
Bunu görünce o ses çalmaya başladı kulağımın içinde

Bizimkide yuzustu yatiyo. Burnunu kurtariyo. Yatis sekli genetik. Esim yuzustu yatar ben sirt ustu. Bebekkende yuzustu yatmamisim hiç. Cok geziniyo yatak icinde uyandiriyo kendini. Yuzunu fileye yapistiriyor. Yatak ne kadar buyuk olursa o kadar yer degistiriyo
Bizde hep yuz ustu yatariz bize mi cekmis bebegimizde :D oda mi genetik :D

sen açıp baktıgında ne gördün?
Ben ilk yapistigini anlamadim, iki parmagimla aralayip silerdim her zaman, bi baktim iki delik var, yani oyle gozukuyo, kisa bir sokun ardindan nete yazdim hemen yapisiklik oldugunu ogrendim, delik tam ortadan yapisinca, altinda ve uzerinde az bosluk kalinca 2 delik gibi duruyordu yani oyle farkettim. Mesela simdi yapisan yer altta, farketmesi zor, ilkinde ogrenince bunu farkettim hemen, deri birbirine kayniyo sur

Ben ilk yapistigini anlamadim, iki parmagimla aralayip silerdim her zaman, bi baktim iki delik var, yani oyle gozukuyo, kisa bir sokun ardindan nete yazdim hemen yapisiklik oldugunu ogrendim, delik tam ortadan yapisinca, altinda ve uzerinde az bosluk kalinca 2 delik gibi duruyordu yani oyle farkettim. Mesela simdi yapisan yer altta, farketmesi zor, ilkinde ogrenince bunu farkettim hemen, deri birbirine kayniyo sur
benım doktor çok önceden şöyle bişi demişti '' altını actıgın zaman arasını ayır yapısmasın''
neden niçin sormadım
ayırırm genelde yapısmasın dıye. ondan sanırım?
bilmdiğim bişi oldugu için tarıfını anlayamadım maalesef :=)

benım doktor çok önceden şöyle bişi demişti '' altını actıgın zaman arasını ayır yapısmasın''
neden niçin sormadım
ayırırm genelde yapısmasın dıye. ondan sanırım?
bilmdiğim bişi oldugu için tarıfını anlayamadım maalesef :=)
Bende ayiririm, ayirdigim icin farkedebildim sanirim. Anneme sordum, telasa verdi zaten hemen :) ostorojen hormonu neden oluyomus, seviyeleri ergenlikte artinca normale donuyormus. Pisik kremleri islak mendiller falan neden olabilir yaziyordu nette, ki pisik kremi kullanmiyorum, islak mendilide yikayarak, benim jinekologum alakasi olmadigini soyluyor

Bende ayiririm, ayirdigim icin farkedebildim sanirim. Anneme sordum, telasa verdi zaten hemen :) ostorojen hormonu neden oluyomus, seviyeleri ergenlikte artinca normale donuyormus. Pisik kremleri islak mendiller falan neden olabilir yaziyordu nette, ki pisik kremi kullanmiyorum, islak mendilide yikayarak, benim jinekologum alakasi olmadigini soyluyor
netten bakıyorum görsel olarak yok. çok merak ettım. bu sekılde anlamam mümkün değil.

Ben ilk yapistigini anlamadim, iki parmagimla aralayip silerdim her zaman, bi baktim iki delik var, yani oyle gozukuyo, kisa bir sokun ardindan nete yazdim hemen yapisiklik oldugunu ogrendim, delik tam ortadan yapisinca, altinda ve uzerinde az bosluk kalinca 2 delik gibi duruyordu yani oyle farkettim. Mesela simdi yapisan yer altta, farketmesi zor, ilkinde ogrenince bunu farkettim hemen, deri birbirine kayniyo sur[/QUOTEİki delik var zaten. Biri idrar deligi

Back
X