2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Al iste...
Nasıl bir zihniyet! Benimki de bizim eve ilk geldiginde ben isteyken evde ne kadar dolap çekmece var karistirmis, bir de esime demis " her yere baktim, iyi, düzenli" diye...
Sana ne benim duzenimden, sen mi topluyorsun...
Benden uzak olsunlar tek dilegim.

Ah pembe... ...4 yil sonra oglusun soracak sana dedem nerde diye... ...yuzunde hüznü görünce ve daha pekçok yeni soru... ...dedesinin gittigi yere dair... ...neden gittiğine dair... ..bogazina birşeyler dugumlenirken birgün senin de oraya gidip gitmeyecegine dair...
Böyle dağılmamayi, yavrularimiz icin basarmak zorundayız.

Şimdi ben sonra o soracak..
Dedesinin saatleri onu bekliyor..

Şunu susturun yoksa kapıp cebime koyucam
Muşta deniz yok
Sarıl yavruna

Böyle güzellikler için
Umutlu mutlu yaşamaya devam
Allah sabır versin o anneciğe de
he yaa sinir etti. ona yok, buna yok.
ben cocugu bugun halıya koydum. cocuk emeklıyormus, koltuga tutunup dıkılıyormus, koltuga cıkıyormus yaa
genelde oyun parkında yaşadığı için
Aynısı bana da olmuştu
Yere bi koydum oturdu
Meğer çocuk oturuyormuş
Yatakta dengesi bozuluyomuş
Benim ki artık hep yerde

Yanılmamışım demek

Canim tam 7 aylikken yaptirdim ben bezine bol bol krem surdum krem surmedigiman kotu oluyordu

Ahh Hiuf ahhh madem zülfü yare dokundun dinle o vakit.
İlk lohusaligim korkunçtu
Belki de topigin en korkunç lohusaligi
Gebeligimin 32.haftasydi bebeğin gelişimi durmuş dediler. Dünya başıma yıkıldı
Hemen işten ayrıldım
Böyle böyle 9 ayı tamamladık. Oğlum sıkıntısız dogdu. Ama bir kere bilinçaltına bu gelisememe yerleşti.
Neyse
Sezeryen sonrası gözümü yeni acmisim bir baktım sayin kv çocuğu göğsüme sıkıştırıyor
Ve can alıcı ilk cümle
Oo hani göğüs hani süt bu çocuk içecek de adam olacak
O vakit kv ve eltilerle savaşım başladı
Eve geldik hiç başımdan ayrılmadılar hergün geliyidular
Vah vah bu çocuk gelişmiyor buyumuyo yazık
Zaten süt de yok
E sütüm var
E olsa da yaramiyo
Ver eltin emdirsin onun sütü iyi yağlı kilo yapiyo
Zorla emdirttiler tabi kendimde değilim bunalimdayim nasıl oldu anlamdm
Baktım oğlum onun göğsünde
Bu da hayatım boyunca unutamaycgm en büyük pismanligim
Bu arada eltim benden 15 once doğum yapmış
Gözümde çocuk buyumuyo hergün agliyrm
Yemiyo icmiyo giyinmiyo yikanmiyo gülmüyo konysmuyo sürekli agliyrm
Bebeğimi hiç sevmiyrm ucube gibi geliyo görmek istemiyrm
Eşimle sürekli kavga hiç mutlu değilim evi çocuğu bırakıp kacasm var
Kv demez mi bu çocuk ölür diye korktum
Kovdum hepsini evden ve annemlere gittim
Çok şükür kendime geldim
Tüm bunlar bana ders oldu
İkinciyi annemlerde dogurdumm iki ay da evime donmedim
Herşey çok farklı oldu
Inan çok kolay nasıl 8 aylık oldu anlamadım
Meğer ne kolay bi ismis bebek lohusalik annelik
Formülü yüksek moral ve etrafında seni hakiki seven pozitif insanlar gerisi çorap söküğü
O gün benim için kv ve tüm ekibi bitti
Hakkınızı helal edin uzun oldu

Ay sinirimden dişlerimi sıktım bu ne aptallik ya hepsini boğasim geldi

sırf seni üzmek ezmek için yapmışlar canım...kıskançlık kasıt ne ararsan var..yaramayan anne sütü olur mu hiç..kovduğun iyi olmuş çok bile tahammül etmişsin doğrusu..okurken gerildim aay

Acayip sinirlendim yaa allah akil fikir versin böylelerine

sobalı evde çocuk çok hastalanıyo canım yaa..bi tarafta soba yanıyo evin öbür tarafları buz gibi ister istemez çocuk çıkıyo mutfağa oraya buraya..ben büyük oğlumda ne çektim be,,her ay hastaydı..

Bakarda eltilerimden birinin cocuga bakiyo oda suanda malesef..
iste insanin kendi annesinden bekledikleri oluyo.. Demekki beklememek lazimmis..
benim annem de gelemezmiş ,öyle dedi..üstelemiycem,,doğumumda dört ay yanımda kaldı sen ağasın anne sen paşasın anne,,çok sıkılmıştım...kreşe başlayana kadar beklicem ben canım..

H hiuf ben blwye devam birsktm kendim yedirmeyi yemiyo cunku benm elimden bgn sabah muzlu pankek salatalik siyah zeytin birazda kendime yaptgm omletten verdm bende yumurtanin yemedigim icin katmiyorm icine oglenden karnabahar dan köfte yaptm misir unu galeta unu yumurta kirmizi kapya biber ve haslanms karnibahari dogradm kucuk kucuk isittigim tavada pisrdm sevdi yedi bi pankeki bide makarnayi cok istahli yemisti bunuda sevdi

Ay sinirimden dişlerimi sıktım bu ne aptallik ya hepsini boğasim geldi

sağol canım...içi elyaflı ,dışı pamuklu bişey..kışlıkmış,,

sırf seni üzmek ezmek için yapmışlar canım...kıskançlık kasıt ne ararsan var..yaramayan anne sütü olur mu hiç..kovduğun iyi olmuş çok bile tahammül etmişsin doğrusu..okurken gerildim aay

Acayip sinirlendim yaa allah akil fikir versin böylelerine

Evlendigimden beri takıklar bana
Esimler beş erkek kardeş hepsi üniversite mezunu sadece ben uni.mezunuyum diğer tüm gelinler ilkokul
Bi hazmediler beni
Geçen bir yerde misafirlikteyiz onlar da orda
Gebe bi bayan vardı. Konu sancidan açıldı
Dedim ki ben Musab yasir de ( büyük oğlum) hiç sancı hissetmedim
Kv demez mi
Zaten o yüzden şimdi bu çocuk bir şey yiyip içmiyo
Çok sinirlendim
Ne kadar alakasız konusuyosun dedim

Ya bi de çok utanmaz yüzüne tukursem öbür gün gelir oğlunun yanında sevimli lik yapmaya çalışır

kesinlikle seni kıskanıyorlar..

Biricik, ayni syleri bende yasadim arkadasim annem dogumumda yanimda kaldi ilk dogumumda hastanede esim eve gitmisti doldurmuslar evine gelsin diye ikinci gun kv geldi benim yatagima yatti uyudu evim birdi kv ile oturuyordum. Annecim dediki benim yanimda kalsin ben bakayim kizima kv ortaligi karistirdi annem ve babamla kavga etti esim kabus gibiydi. Sonra baristilar ozur diledi ailemden hamileyken karnında bebegime kv p.c dedi. Yuttum ama nasil yutma cahildim bisi demedim ikincisini evim ayrılınca esimle beraber istedk. Kardesi olsun diye bunda daha mutluydum. Annem gelmedi ama yinede kendi kendime yettim. Bunu daha rahat yetistirdim

Ay ne alaka sanciyla ya ne kadar sacma cahille laf yarisina girme canım bosver onlar laftan anlamaz bnm kvde de sabah arams cocugn altina yun yorgan ser üstüne de ser cocugu hasta etme en sevmedgm laf su ben niye cocugumu hasta ediyim ki dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…