2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah akşam 30 ar dakka su banyosu..pipi suda kalacak..her bez değişimi hametan bolca..şişti ilk gün ama sonra bir aıkıntı olmadı..zira küçüktü..hareketli değildi..yoksa yaptıramazdım..su ağrısıı alıyordu..40 yıllk sünnetçi tecrübesi..sülalemin sünnetçisi

allah rahmet eylesın. mekanı cennet olsun. hepimizin gidecegı yer orası

Yok daha da bisey demiyecegim ... Yeterince laf soyledim. Annemin yengesi kizinin evinde kaliyor suan. Avcilar-tuzla arasi yapiyorlar cocuga bakmak icin. Dusun yani... Ah anne, kagithane-sisli arasi yani. Neyse daha fazla uzulmeyecegim

Haklisin :) tabi pembeninde dedigi gibi bilincaltinda kv cocuga bakmasi durumu oldugu icin fazla irdelemiyorum o tarafi
yani bu durumda sana haksızlık yapılmıs oluyor
onunkıne bakıyorsa bıraksın ve senınkıne baksın. babaannesi sonucta
işlerine geldi mi genlerden giriyorlar olaya

Yok daha da bisey demiyecegim ... Yeterince laf soyledim. Annemin yengesi kizinin evinde kaliyor suan. Avcilar-tuzla arasi yapiyorlar cocuga bakmak icin. Dusun yani... Ah anne, kagithane-sisli arasi yani. Neyse daha fazla uzulmeyecegim
Yavrum 3 kuruş için ,evini huzurunu bozma..annen zor bi kadınsa eğer ..eşin ve annen arasında kalırsın..kocana tutun ve evinde bir süre daha dur..kırılan şeyler onarılmaz..zeynebin paradan cok sana ihtiyacı var..bazı anneler yatakodasına pervasızca dalarlar..
Annemmi pamuk helva..
Çok şükür korkum yok..ama benim hissiyatım şuki lütfen evinde dur ..senye git ..sana işmi yok..

yani bu durumda sana haksızlık yapılmıs oluyor
onunkıne bakıyorsa bıraksın ve senınkıne baksın. babaannesi sonucta
işlerine geldi mi genlerden giriyorlar olaya
bizimki geçen komşumdaydım..kameralı görüşmüşler ki bi ahbabaı vesile olmuş. .telleri akıllı değil çünkü..eve geldim eşim dedi..musayı göremediler ..ıhh dwdim..görecdk olan gelir..sonra dedi annem mutafgı merak rtti göster dedi gösterdim..
Buyurun bakalım..
Ne diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…