- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.481
Tövbe ...mecbur kalınca baktırırsın
büyük konusma
ne derdın var pembe?içtim be..
Derdim taştı..kabardı..
Sabah akşam 30 ar dakka su banyosu..pipi suda kalacak..her bez değişimi hametan bolca..şişti ilk gün ama sonra bir aıkıntı olmadı..zira küçüktü..hareketli değildi..yoksa yaptıramazdım..su ağrısıı alıyordu..40 yıllk sünnetçi tecrübesi..sülalemin sünnetçisiTerremycin yada fucidin sari renk ilaclar ilik oturma banyosundan sonra sur dedi. Alt tarafi kaldirirken bile elimi tutuyoEziyet ettim yavruya diye dusunuyorumama pipi ucu dardi mecbur olmasi gerekiyordu . Her isimiz sıkıntili oluyor şans tani. Kafasina vuruyo . Musa nin şismismiydi. Erken yaptirdin ne guzel. Sen bezi direk bagliyormuydun.
Gül kız güldür..
Senin anan ne gune duruyo onun baktigi cocukda yok ' demezler mi adamakv haksızlık yapıyor o zaman. kocana az şikayet et anasını. onunkıne bakmıs bakacagı kadar
azcık da sizinkine baksın.
eltinin anası ne güne duruyor?Senin anan ne gune duruyo onun baktigi cocukda yok ' demezler mi adama
En sinir oödugum şey..asla elalem ne der demem..yaşarım..saygı ölçüsünde ..Senin anan ne gune duruyo onun baktigi cocukda yok ' demezler mi adama
Sörüüüüündürrrreltinin anası ne güne duruyor?
allah rahmet eylesın. mekanı cennet olsun. hepimizin gidecegı yer orasıGül kız güldür..
Ne bilim ya..
Annem fot makinesini aktar doldu dedi..
Aralarda işte geçmişin izleri..babacığımın yüzü..
Ki fotoğrafına nedense bakamam..
Balıkta vardı içtim işte..
Ciğerim yanıyor benim.gülerim ama ...
Ordan hic cikamam ya :) belki de oyle demez, ama ben olsam oyle derimeltinin anası ne güne duruyor?
Sağol söründürcümallah rahmet eylesın. mekanı cennet olsun. hepimizin gidecegı yer orası
Fani dunya... 3 kuruslukGül kız güldür..
Ne bilim ya..
Annem fot makinesini aktar doldu dedi..
Aralarda işte geçmişin izleri..babacığımın yüzü..
Ki fotoğrafına nedense bakamam..
Balıkta vardı içtim işte..
Ciğerim yanıyor benim.gülerim ama ...
eltinin annesi de aynı sehırdeyse eğerOrdan hic cikamam ya :) belki de oyle demez, ama ben olsam oyle derim
Yok daha da bisey demiyecegim ... Yeterince laf soyledim. Annemin yengesi kizinin evinde kaliyor suan. Avcilar-tuzla arasi yapiyorlar cocuga bakmak icin. Dusun yani... Ah anne, kagithane-sisli arasi yani. Neyse daha fazla uzulmeyecegimAnnesi,istanbul içindesin geliversen bakıversen evinde..tüm ihtiyac duydugu şey evinde bebeğin..bebek evinde büyüse olmaz mı..
Damat seni evine bırak desen bırakmazmı..
Hepi topu birkaç ay ..
Kabarsın be merhamet gönlünüzde..
Haklisin :) tabi pembeninde dedigi gibi bilincaltinda kv cocuga bakmasi durumu oldugu icin fazla irdelemiyorum o tarafieltinin annesi de aynı sehırdeyse eğer
öyle bişi diyemezler. onu demek istiyorum. sana o soruyu da soramazlar o zaman
yani bu durumda sana haksızlık yapılmıs oluyorHaklisin :) tabi pembeninde dedigi gibi bilincaltinda kv cocuga bakmasi durumu oldugu icin fazla irdelemiyorum o tarafi
Yavrum 3 kuruş için ,evini huzurunu bozma..annen zor bi kadınsa eğer ..eşin ve annen arasında kalırsın..kocana tutun ve evinde bir süre daha dur..kırılan şeyler onarılmaz..zeynebin paradan cok sana ihtiyacı var..bazı anneler yatakodasına pervasızca dalarlar..Yok daha da bisey demiyecegim ... Yeterince laf soyledim. Annemin yengesi kizinin evinde kaliyor suan. Avcilar-tuzla arasi yapiyorlar cocuga bakmak icin. Dusun yani... Ah anne, kagithane-sisli arasi yani. Neyse daha fazla uzulmeyecegim
yani bu durumda sana haksızlık yapılmıs oluyor
onunkıne bakıyorsa bıraksın ve senınkıne baksın. babaannesi sonucta
işlerine geldi mi genlerden giriyorlar olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?