• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bıktım ya şu bir haftadır sorunlarımdan, idrar yolu iltihabı çıktı doktor ilaç falan verdi artık bol su içiyorum ama sol kasığım çok ağrıyor sizinde ağrınız var mı kasık bölgelerinizde :KK43:
Geçmiş olsun canım...ayaklarına da çorap giy usutme....

Sevgili babacığım, öncelikle sayemde ilk babalar günün kutlu olsun..
Sizleri çok merak ediyorum, siz doktor teyzelere gidip beni görebiliyorsunuz, ben ise şuan sadece sizi hissedebiliyorum..
Babacığım, geceleri yatarken bana dokunuyorsun, benimle konuşmaya çalışıyorsun ve aslında seni duyuyor ve kendimi güvende hissediyorum..
Bütün hayatım boyunca beni koruyup kollayacağını ve seveceğini biliyorum.
Annem geçen gün neler hissediyorsun diye sorduğunda "geleceği için endişe ediyorum, güzel bir gelecek ve hayat sağlayabilecekmiyim bilmiyorum"dedin..
Babacığım, merak etme. Benim ihtiyacım olan senin güvenin ve beni koruman azıcık da kıyafet. Beni sevdiğin her an benim için en büyük şeyleri yapıyorsun demektir.
Seninle tanışmak için can atıyorum ama biraz daha büyümem lazım.. Sabretmeliyiz.
Benimle ilgili olan planların, beraber geçireceğimiz vakitler için çok heyecanlanıyorum eminim sende öyle hissediyorsundur.
Beni her koşulda sevecek ve koruyacak Kahraman BABAM, Annemin tek aşkı,
İlk babalar günün kutlu olsun..
Seni çok seviyorum..
İlk bebeğin, ilk heyecanın ve ilk küçük arkadaşın.
Sevgiler, MİNİK :)

Babalar günü mektubumm. Olmuşmuuuu babasıyla fotografını çıkarttırıcam eşimin, sonra ultrason fotoğrafıyla, eşimin fotoğrafını çıkarttırıcam. Kuşaktan kuşağa foto olacak :))) birde kahvaltı. Başka eklenecek bişi varmı bilemedim. Bişiler söyleyn bakalım..
Canım muhteşemsinnnnn. Hayranlıkla okudum inanki ve kendime kızıyorum benim aklıma gelmez böyle güzel şeyler :)

aynen elim hep maviye gidiyo ama hadı bakalım :KK70: 1 2 yer kestirdim gözüme ama ,onlara bakıcam, e-bebek , h&m ,joker,mothercare,bide bostancıda hello var,orası cok güzel, eger karşıya yolun düşerse mutlaka bostancıda ugrayın derım
Kız sen baya araştırma yapmışsın :) jokeri de öneririm :)

kızlar bıktım ya şu bir haftadır sorunlarımdan, idrar yolu iltihabı çıktı doktor ilaç falan verdi artık bol su içiyorum ama sol kasığım çok ağrıyor sizinde ağrınız var mı kasık bölgelerinizde :KK43:
kasıkta bende de oluyor ara sıra
sag kasık. ama rahım genıslıyormus sanırım ondanmıs. rahatsız edecek şekilde yok benım

Back
X