Sevgili babacığım, öncelikle sayemde ilk babalar günün kutlu olsun..
Sizleri çok merak ediyorum, siz doktor teyzelere gidip beni görebiliyorsunuz, ben ise şuan sadece sizi hissedebiliyorum..
Babacığım, geceleri yatarken bana dokunuyorsun, benimle konuşmaya çalışıyorsun ve aslında seni duyuyor ve kendimi güvende hissediyorum..
Bütün hayatım boyunca beni koruyup kollayacağını ve seveceğini biliyorum.
Annem geçen gün neler hissediyorsun diye sorduğunda "geleceği için endişe ediyorum, güzel bir gelecek ve hayat sağlayabilecekmiyim bilmiyorum"dedin..
Babacığım, merak etme. Benim ihtiyacım olan senin güvenin ve beni koruman azıcık da kıyafet. Beni sevdiğin her an benim için en büyük şeyleri yapıyorsun demektir.
Seninle tanışmak için can atıyorum ama biraz daha büyümem lazım.. Sabretmeliyiz.
Benimle ilgili olan planların, beraber geçireceğimiz vakitler için çok heyecanlanıyorum eminim sende öyle hissediyorsundur.
Beni her koşulda sevecek ve koruyacak Kahraman BABAM, Annemin tek aşkı,
İlk babalar günün kutlu olsun..
Seni çok seviyorum..
İlk bebeğin, ilk heyecanın ve ilk küçük arkadaşın.
Sevgiler, MİNİK :)
Babalar günü mektubumm. Olmuşmuuuu babasıyla fotografını çıkarttırıcam eşimin, sonra ultrason fotoğrafıyla, eşimin fotoğrafını çıkarttırıcam. Kuşaktan kuşağa foto olacak :))) birde kahvaltı. Başka eklenecek bişi varmı bilemedim. Bişiler söyleyn bakalım..