- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #10.241
Gunaydinlarrr burnum tıkalı gözlerim akıyor hapsirmak istemiyorumm yaa bu nasıl allerjiymis nisanda başladı hala devam ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım.....alerji için ibrahim Saraçoğlu tere yapraklarını cigneyin diyordu hemen etkisini gösterir diye dinlemistim..hamilelikte yenir mi bir zararı var mı bilmiyorum ama bir araştırGunaydinlarrr burnum tıkalı gözlerim akıyor hapsirmak istemiyorumm yaa bu nasıl allerjiymis nisanda başladı hala devam ediyor![]()
Cnm benim ki gece yatağa girdiğimde ve sabah uyandığım da gün içinde ara ara oluyorGeçmiş olsun canım.....alerji için ibrahim Saraçoğlu tere yapraklarını cigneyin diyordu hemen etkisini gösterir diye dinlemistim..hamilelikte yenir mi bir zararı var mı bilmiyorum ama bir araştır
cNm tesekkur ederim yaaa ben hastaneye geldim sonda takildi acildeki drda sinir oldum nerdeyse agliycsm sismisim kadin kadin dogumcu gormeden bisey yapamam diyo dedim ben sizze ilac verin demiyrm en azindan sonda takin bebege zarar verebilir dedi nasil kotu oldum saat 6da drmu aradim sıkıntı olmaz taksinlar dedi de sonda takildi rahatladim simdi de bekliyrm hala dr gelsin diye urolojiye goruncem tum sıkıntısı olan aekadaslara allah sifa versin hamileykende hic bir dr hic bisey yapmak istemiyorCanım nasıl oldun gittin mi hastaneye? Bol su iç ve ayaklarını sıcak tut.geçmiş olsun
Cmis olsun cnm bende cimcim ortalarda gorunmuyo diyodum dikkat et kendine bende kendimle ugrasmaktan cvp yazamiyrm hicGunaydinlarrr burnum tıkalı gözlerim akıyor hapsirmak istemiyorumm yaa bu nasıl allerjiymis nisanda başladı hala devam ediyor![]()
Kuşum çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin beterinden korusun hapşırınca 4 5 saniye acidan kivraniyorum korkuyorum artık yaGe
Cmis olsun cnm bende cimcim ortalarda gorunmuyo diyodum dikkat et kendine bende kendimle ugrasmaktan cvp yazamiyrm hic
Eveett Hayırlisiyla sağlıklakucagimiza alalim hepimiz inşallah benim sezeryan olcak daha erken olacak bakalim ne zaman olacakBizim seninle aynı bebişler ikimizin de doğum tarihi 19 ocak canım![]()
Olmaz mi ben de çok kötüyüm , sabah başlıyor geceye kadar bulantı ve gün içinde istifra, bazi geceler salonda oturarak uyumaya calisiyorum, gece uyuyamayinca yorgunluk bulantısı tetikliyo, uyudugum günler mutluyum, bulansin kusayim önemli değil diyorum, sadece mercimek çorbası sabah kalkınca 3,4 kaşık bi de akşam, başka bisi yiyemiyorum, bi bardak suyu bi saatte yudum yudum içi yorum, burda şunu yedik bunu yedik diyorlar çok ozeniyorum, yiyememek çok kotu,,
7Cnmm ben bulantılarım olduğu zamanlar hep yazdım yoğurt ekmek bide yoğurt çorbası inanılmaz rahatlatıyor
Ben takiplerimi ve doğumumu özelde yaptırmış olmama rağmen (ilk çocuğumda)tüm testlerimi Zekai Tahir Burak devlet hastanesinde yaptırmıştım.sonuçların daha Güvenilir olacağını düşündüğüm için.bu hamileliğimde de aynısını yapıyorum.İkili test yaptiranlar devlette mi özel de mi yaptırdıniz özelde fiyatlar nedir
Ben devlette yaptiracagim
Evet cnm bizde 9 12.30 gidiyrz semier konularimiz var onlari anlatiyrz
Seminerlere vaktinde gidemiyorum, sabah evden bulantidan çıkamiyorum, herkes muhabbet hoş beş, benim mide bulantısı, çok iyi anliyorum, daha hamileligin keyfine varamadim, diolar bebisle konuşuyoruz diye, yok ya bulantidan hayattan sogudum zaten,,
Canım biz seminerde çok rahatız 9.30 gibi gidip 11.30 da çıkıyoruz bugün okulda kahvaltı yaptık sonra toplantı vardı okulda wc de kahverengi lekem geldi bugün doğru Dr geldik çok şükür bir şeyimiz yokmuş biraz korktum sanırım önemli bir şey değil dedi Dr um.....
Evet cnm bizde 9 12.30 gidiyrz semier konularimiz var onlari anlatiyrz
Bizim de 9 -1 arasi branş branş ayrilip rapor yaziyoz rapor aldım ben yine bu arada hangi sehirlerdesiniz kizlar her şehre göre degisiyomu bu seminer arkadaslarim boş boş oturuyoruz diyolarCanım biz de 9dan 1 e kadar okuldayız. Bi kurs veriyorlar 'Eğitimde yeni yaklaşımlar...' diye![]()