• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yaaa hiç içimede bişey doğmuyor... Senin kaçıncı haftan içine hiç bebeğinin cinsiyeti doğuyor mu?
11. hafta 12 ye az kaldı
bız kız ıstıyoruz. allah önce hayırlısını sonra gönlumuze gore olanını versın
içime dogan bişi yok sadece gonlumun ne ıstedıgı var :=)
bulantıların var mı?

evet canım bana iyi geldi sabah kahvaltıdan sonra limonata içtim komşum getirdi sağolsun bulantıya iyi gelir diye :)
ilaç gibi geldı bana hemde :=) çok susuyorum ama ıcınce mıdem bulanıyor
barı lımonatalar yapıp dolaba koyayım da az da olsa su ıhtıyacımı da mıde sorunumu da halletsın dedım :=)
hazır seylerı sevmıyorum zaten
içeçek olarak içtigğim pek bişi yok

11. hafta 12 ye az kaldı
bız kız ıstıyoruz. allah önce hayırlısını sonra gönlumuze gore olanını versın
içime dogan bişi yok sadece gonlumun ne ıstedıgı var :=)
bulantıların var mı?
Benim hiç bulantım kusmam olmadı sadece hassasiyetlik var bazı yiyeyeceklere karşı o da zamanla geçer diye düşüyorum ... Bende sürahi sürahi limonata yapıp koydum buzdolaba çok içiyorum yaz Günüde iyi oluyor ... Bizimde gönlümüzden geçen erkek ama Rabbim önce sağlıklısını hayırlısını ömürlüsünü sonra gönlümüzdekini nasip etsin hepimize...

ilaç gibi geldı bana hemde :=) çok susuyorum ama ıcınce mıdem bulanıyor
barı lımonatalar yapıp dolaba koyayım da az da olsa su ıhtıyacımı da mıde sorunumu da halletsın dedım :=)
hazır seylerı sevmıyorum zaten
içeçek olarak içtigğim pek bişi yok

aynen canım hazır şeyleri bende sevmiyorumi bugün tesadüfen içtim komşu getirmese bilmezdim, bende senin gibi yapıp koyucam dolaba :))

Hadi hayırlısı haber verdiğin için tşk ederim. Önemsediğim bir test benim bu. Benimkide 3 temmuzda bakalım.
Hayirlisi canim.dr kotu bisey cikacagni sanmiyorum dedi.benimde icime hic oyle birsey dogmuyor bu konuda rahatim.down sendromu olsa bile aldirmam diyosan hic bakmayabilirizde dedi dr ama ben merak ettigim icin verdim kani.hem cmrts gitmisken bi bebege de baksak dicem.yoksa bir ay gecmiyor.:KK70:

acaba normal mide bulantılarına iyi gelir mi benim her dk midem bulanır
otobüse binerim bulanır acıkırım bulanır
gerçekten dünyanın en kötü hissi mide bulantısı :KK43:
Hahhahaa bende oyleyim.ama hamileyken o kadar da kotu olmadim.en azindan cikarmadim.heralde bunye aliskin:KK70:

Kızlar benim dün kanamam oldu çok korktum zaten birkaç gündür şiddetli ağrım vardı .birde üstüne kahverengi akıntı oldu ve sonrasında kanama pıhtı geldi.Pıhtıyı incelediğimde kan pıhtısıydı ama o korku insanı mahfediyor.Doktoru aradım anlattım.Acile git iğne vursunlar dedi.Gittik acile apar topar iğneyi vurdurdum.Ama doktorun gelmemesi usg kontrol etmemesi canımı sıkmıştı.Bugün dayanamayıp özel muayene gittim.İyiki de gitmişim.Bebeğimde sorun yok çok şükür.Miyomdan kaynaklı bir kanamaymış.Bu arada 2li testin usg sinede baktı yarın sabah gidip kan vericem.24 saati geçmemesi gerekiyor.Değerler normal hatırladığım ense kalınlığı 0.86 doktorum çok iyi dedi.1.5 saat bizimle konuştu usg görüntüsü aldı.Doktordan çok memnun kaldım.Riskli bir hamileliğim var ve bu doktorla devam edeceğim.Yaşayabileceğim bütün risklerden bahsettik ama hiç gerilmedim. Çünkü öyle güzel anlatıyor ki sizi rahatlatıyor.5 aya kadar düşük 5 ayda sonra erken doğum riskim var.Ama Allaha tevekkül ettim.Doğacağı yaşayacağı varsa doğar Rabbim onu bize verir. En azından doktor bulma derdim stresim son buldu.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder

Kızlar benim dün kanamam oldu çok korktum zaten birkaç gündür şiddetli ağrım vardı .birde üstüne kahverengi akıntı oldu ve sonrasında kanama pıhtı geldi.Pıhtıyı incelediğimde kan pıhtısıydı ama o korku insanı mahfediyor.Doktoru aradım anlattım.Acile git iğne vursunlar dedi.Gittik acile apar topar iğneyi vurdurdum.Ama doktorun gelmemesi usg kontrol etmemesi canımı sıkmıştı.Bugün dayanamayıp özel muayene gittim.İyiki de gitmişim.Bebeğimde sorun yok çok şükür.Miyomdan kaynaklı bir kanamaymış.Bu arada 2li testin usg sinede baktı yarın sabah gidip kan vericem.24 saati geçmemesi gerekiyor.Değerler normal hatırladığım ense kalınlığı 0.86 doktorum çok iyi dedi.1.5 saat bizimle konuştu usg görüntüsü aldı.Doktordan çok memnun kaldım.Riskli bir hamileliğim var ve bu doktorla devam edeceğim.Yaşayabileceğim bütün risklerden bahsettik ama hiç gerilmedim. Çünkü öyle güzel anlatıyor ki sizi rahatlatıyor.5 aya kadar düşük 5 ayda sonra erken doğum riskim var.Ama Allaha tevekkül ettim.Doğacağı yaşayacağı varsa doğar Rabbim onu bize verir. En azından doktor bulma derdim stresim son buldu.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder
Gecmis olsun canim.. allah korusun melegini.pozitif olman cok iyi zaten dedigin gibi dogacaksa birsey olmaz allahin izniyle.bizimde sanirim 0.7 idi ense kalinligi cok sukur.

Back
X