• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim dün kanamam oldu çok korktum zaten birkaç gündür şiddetli ağrım vardı .birde üstüne kahverengi akıntı oldu ve sonrasında kanama pıhtı geldi.Pıhtıyı incelediğimde kan pıhtısıydı ama o korku insanı mahfediyor.Doktoru aradım anlattım.Acile git iğne vursunlar dedi.Gittik acile apar topar iğneyi vurdurdum.Ama doktorun gelmemesi usg kontrol etmemesi canımı sıkmıştı.Bugün dayanamayıp özel muayene gittim.İyiki de gitmişim.Bebeğimde sorun yok çok şükür.Miyomdan kaynaklı bir kanamaymış.Bu arada 2li testin usg sinede baktı yarın sabah gidip kan vericem.24 saati geçmemesi gerekiyor.Değerler normal hatırladığım ense kalınlığı 0.86 doktorum çok iyi dedi.1.5 saat bizimle konuştu usg görüntüsü aldı.Doktordan çok memnun kaldım.Riskli bir hamileliğim var ve bu doktorla devam edeceğim.Yaşayabileceğim bütün risklerden bahsettik ama hiç gerilmedim. Çünkü öyle güzel anlatıyor ki sizi rahatlatıyor.5 aya kadar düşük 5 ayda sonra erken doğum riskim var.Ama Allaha tevekkül ettim.Doğacağı yaşayacağı varsa doğar Rabbim onu bize verir. En azından doktor bulma derdim stresim son buldu.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder
Canım maşallah çok güzel ve pozitif düşünmeni çok beğendim bununla geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına almayı nasıp etsin inşallah...

Kızlar benim dün kanamam oldu çok korktum zaten birkaç gündür şiddetli ağrım vardı .birde üstüne kahverengi akıntı oldu ve sonrasında kanama pıhtı geldi.Pıhtıyı incelediğimde kan pıhtısıydı ama o korku insanı mahfediyor.Doktoru aradım anlattım.Acile git iğne vursunlar dedi.Gittik acile apar topar iğneyi vurdurdum.Ama doktorun gelmemesi usg kontrol etmemesi canımı sıkmıştı.Bugün dayanamayıp özel muayene gittim.İyiki de gitmişim.Bebeğimde sorun yok çok şükür.Miyomdan kaynaklı bir kanamaymış.Bu arada 2li testin usg sinede baktı yarın sabah gidip kan vericem.24 saati geçmemesi gerekiyor.Değerler normal hatırladığım ense kalınlığı 0.86 doktorum çok iyi dedi.1.5 saat bizimle konuştu usg görüntüsü aldı.Doktordan çok memnun kaldım.Riskli bir hamileliğim var ve bu doktorla devam edeceğim.Yaşayabileceğim bütün risklerden bahsettik ama hiç gerilmedim. Çünkü öyle güzel anlatıyor ki sizi rahatlatıyor.5 aya kadar düşük 5 ayda sonra erken doğum riskim var.Ama Allaha tevekkül ettim.Doğacağı yaşayacağı varsa doğar Rabbim onu bize verir. En azından doktor bulma derdim stresim son buldu.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder
Gecmis olsun minimoy insallah bebegini saglikla kucagina alirsin canim strese girme dedigin gibi nasibi varsa hicbiseycik olmaz minige

Kizlar 1.27 cikti ense kalinligi sizce normalmi? 3un alti normal deniyo ama cogunuzun sifir kusur cikinca endise ettim :KK51:

Hayirlisi canim.dr kotu bisey cikacagni sanmiyorum dedi.benimde icime hic oyle birsey dogmuyor bu konuda rahatim.down sendromu olsa bile aldirmam diyosan hic bakmayabilirizde dedi dr ama ben merak ettigim icin verdim kani.hem cmrts gitmisken bi bebege de baksak dicem.yoksa bir ay gecmiyor.:KK70:
Ayda bir mi kontrollerin? Insan arada merak ediyo dimi acaba bebişim içimde mi diye? Ben biran önce alışveriş faslına geçmek istiyorum yaaa

acaba normal mide bulantılarına iyi gelir mi benim her dk midem bulanır
otobüse binerim bulanır acıkırım bulanır
gerçekten dünyanın en kötü hissi mide bulantısı :KK43:
Kuzum ben bugun ıyıydım ılk kez kusmadım lımonu sık suyun ıcıne ıc en ıyısı lımon su an da ben hatta yıyorum ılk kez ıstahlı ıstahlı yemek yedım bugun 3 hafta sonra ınsallah daha da bulanmaz sabah hafıf bulandı sonra gectı bırden bıre

Huhuuuuu Ben geldim biz cok agladikkk yaaa esinide aglattim kendim zaten agliyodun mektubu yazarken tüü bana kırmızı a4 kağıt vardı elimde onu büyük kalp seklinde kestim ona yazdım ve üzerine bebişin ajandasından pati resimlerini aldım yapıstırdım mektubuma harika oldu
Hahahhh bnde A4e yazıp patilerden yapıştırmıştımmm :))

Canım randevu almıştım ama yeni doğum yapan bir arkadaşım ve hamile iki arkadaşım medipolü kesinlikle tavsiye etmediler. Hastanenin hijyeni ve düzensizliğinden dolayı. Yeni doğum yapan arkadaşım Central Hospitali önerdi. Oradan Cumartesi gününe randevu aldım. Dr. Aslı Alay. Hastane çok ilgili ve hijyenikmiş. Fiyatları da fena değil. Hamilelik eğitimleri ve pilateste var hastanede. Randevu aldıüım doktor Hafta içi 21:00 e kadar hastanedeymiş. Çalıştığım için bu da çok önemli benim için. Oraya gideceğim Cumartesi inşallah.
Aa gerçektenmi. Gitmedin mi medipole? Benim ablam 6yıl önce orda doğum yaptı leyla hanımda ve çok memnun kalmıştı. Bi arkadaşımda şimdi oraya gidiyo çok memnun

Çok geçmiş olsun canım. Hangi hastane hangi doktora gittin. Doktorunu bulabilmiş olman çok iyi valla

Çok geçmiş olsun canım. Hangi hastane hangi doktora gittin. Doktorunu bulabilmiş olman çok iyi valla
hastanede değil.Özel muayenehanesi var Serhat tatlıkazan doğumda büyük olasılıkla pembe mavide olacak.Benim riskli bir hamilelik ve riskli bir doğum olacağı için riske atamadım.En azından içim rahat emin ellerdeyim tabi Allaha emanet.

hastanede değil.Özel muayenehanesi var Serhat tatlıkazan doğumda büyük olasılıkla pembe mavide olacak.Benim riskli bir hamilelik ve riskli bir doğum olacağı için riske atamadım.En azından içim rahat emin ellerdeyim tabi Allaha emanet.
Sağlıkla dogsun inş bebisin

Elcio kiss instag. da onaylanan beni :63::63::63: dün rüyamda seni gordum sanırım o_Obebisin kız mis öyle gördüm Hayır olsun ins
kiz ben seni onaylamamisimmiiii onayladim die biliorum tuhh bana :) insallah canim bende son bi haftadir karisik ruyalar goruoduk komsumuzun oglu tir soforydu inegolde kaza gecirmis olmus 3 yasindada yavrusu var aglayip duruyorum cok uzuldm allahim kimseye yasatmasin diyecegim ama oda allahin takdiri...

Back
X