- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.341
Kiyamammmm hayaller işte napcannnnnAhahaahahahahah 14. de gidicem bebeğööööm ben, doktor amcası bu sefer kızımın kukusunu göstercek bana bende buraya yükleyeceğimm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiyamammmm hayaller işte napcannnnnAhahaahahahahah 14. de gidicem bebeğööööm ben, doktor amcası bu sefer kızımın kukusunu göstercek bana bende buraya yükleyeceğimm![]()
Etiketledim canım. Bende meraktayimcanım, msg etıketledıysen gelınce bakar :=)
ben anlamam bu işlerden
sana ne dıyecek merak ettım
Kiyamammmm hayaller işte napcannnnn![]()
bende çok severimtürk kahvesi olmazsa olmaz oldugu için
öğrettım![]()
Tüyünden Sak'ın canım ilk Başlarda. Bide yalnız bırakma alışsınlar birbirlerine. Nette öyle videolar varki nasıl özeniyorum onlara. Ayrıca bebeklere karşı çok hassaslarKesinlikle bebişle ilk karşılaşmalarını görmeyi o kadar istiyorum ki.. ben bebişi hiç sakınmayı düşünmüyorum yanlış mı düşünüyorum acep
Tamam gayet normal bence .... Daha doğrusu internette yazılanlara göre.... Beşlide senin böyle bir durum karşısında ne tepki vereceğini merak edip sormuş da olabilir,maksat muhabbet olsun diye risklerden söz eden doktorlarda var. Yüzde birlik bir ihtimali takıp düşünmek yerine 99olumlu olanı düşün.. Ben de sonuç bekliyorum içime bazen vesvese geliyor ama rahatlatmaya çalışıyorum kendimi12. Haftada baktı canım
Ühüüüüüüüü gidiyomm benKızım olunca oğluna alırsın artık bacımmmNapaaaacannn mecburrr
![]()
olabilir canım. gebelık düşündüğüm zaman kız cocuk için ne arastırmalar yapmıstım ben :=)Kızlar şu avuç içinde Alyans testini yapan oldumu? Artık neyde ne ariycagimi şaşırdım sıkıntıdan bütün testleri uyguluyorum.
Neymiş onun prensibi. Benim bildiğim kadarıyla hani bazı adamlar varya erkek çocuk olacak illa diye. Kız olduğunu söylersek aldırmadınlar diye sölemiyomuş bazı doktorlar. Ulan dicem 6 senedir bebeğim olmadı tüp yaptık kız olursa aldırırmıyım ben hiç.Git git canımm :)) benimki prensip olarak sölemiomuş saff yerim senin prensibini dicem olmucakk :)))
aynen öyle oluyor. ama doktorlar tahmın etseler bıle bazıları pek emın olamıyorYa internette artık 13. haftadan itibaren cinsiyetin tamamen oluştuğunu ve kolayca ayırt edilebildiği yazıyor ben tam 13+6da gidicem 14 yani. Belli olur heralde. Giderken çikolata yiyip su içip öyle giricem.
hayvanda onun gibi sevince sonuç bu oldu. bakar tabi kocanı korumaya alSen ciddinisin ya sahibine bişi yapmaz ama. Ben bunla yatıyodum geceleri kocayı attıydım yataktan. Şimdi hamile olunca eski düzene döndük. Kocama yicek gibi bakıyo![]()
Senle 2 gün var aramızda. Senin kan sonuçların çıktımı?Tamam gayet normal bence .... Daha doğrusu internette yazılanlara göre.... Beşlide senin böyle bir durum karşısında ne tepki vereceğini merak edip sormuş da olabilir,maksat muhabbet olsun diye risklerden söz eden doktorlarda var. Yüzde birlik bir ihtimali takıp düşünmek yerine 99olumlu olanı düşün.. Ben de sonuç bekliyorum içime bazen vesvese geliyor ama rahatlatmaya çalışıyorum kendimi
adamını secemıyorlar işte. halbukı adamından anlamaları lazımNeymiş onun prensibi. Benim bildiğim kadarıyla hani bazı adamlar varya erkek çocuk olacak illa diye. Kız olduğunu söylersek aldırmadınlar diye sölemiyomuş bazı doktorlar. Ulan dicem 6 senedir bebeğim olmadı tüp yaptık kız olursa aldırırmıyım ben hiç.
Emeeeen kısmet tamam tamamaynen öyle oluyor. ama doktorlar tahmın etseler bıle bazıları pek emın olamıyor
AA belli oldu demek cinsiyet. cicim bana da doktor ilk erkek Demişti,ikili test yapılırken perinotolog bu kız bebek yüzde 80dedi. Şu an son durum bizde de kız ama ben hiçbirine inanamıyorum ANCA 4ayda net olduğunda inanırımBu arads Çin takvimi rus takvimi veSurrender söylediği bir test vardı kızlar 3 erkekler 4 ekleniyordu neyse bu testlerin hepsinde kız sonucu çıktı ve beta hcg 74 çıktı oda sözde kız ama benim bebis erkek
inanmiyoz artık hicbiseye
sadece kendime ve doktora guvencem ben tam kız çocuk hastasıyım ama hamile oldugumu ogrendigimden beri hep erkek diyodum anneler hissedermis
![]()
Oda oyüzden sölemio canımm ayy dedim yaa manyakmıyım benn :)) ameliyat oldum bende bebeğimiz olsun die tüpler tıkalıydı , bileydimm çocuk düşünene kadar boşuna korunmaZdımmNeymiş onun prensibi. Benim bildiğim kadarıyla hani bazı adamlar varya erkek çocuk olacak illa diye. Kız olduğunu söylersek aldırmadınlar diye sölemiyomuş bazı doktorlar. Ulan dicem 6 senedir bebeğim olmadı tüp yaptık kız olursa aldırırmıyım ben hiç.
Ay Allah seni bildiği gibi yapsın doğru diyon ben onu nasıl mıncıklıyosam oda sevgisini haşince gösterir. O eşimle köpeğimin aradındaki sorun girmem Aralarınahayvanda onun gibi sevince sonuç bu oldu. bakar tabi kocanı korumaya al![]()