- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.321
Valla ben az önce çıkardım şişeyi kokladım geri koydum. Töbe töbe Ramazan ramazan.Ayy rakı aşerdim de denmez ki yaa, adım alkoliğe çıkar valla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben az önce çıkardım şişeyi kokladım geri koydum. Töbe töbe Ramazan ramazan.Ayy rakı aşerdim de denmez ki yaa, adım alkoliğe çıkar valla![]()
ben bişi hissetmıyorum aslındaSen kizmi hissediyosun bi bakıyorsun doktor erkek diyo sanada![]()
miller çok hafif bişi olmazNapiim çok canım ister de dayanamazsam içerim biraz, bir de 2 hafta sonra tatile gidicez eşim karşımda içerken daha zor olucak dayanması![]()
benim minnak ya yorkshire terrier cinsi. Her yerimi kokluyo sonra yüzüme bakmıyo düğme burunlumBitanede Dişi goldenım var bu rot. Erkek olan hergün burnunu dürtüyo. Golden göbeğimi kokluyo. Hissetmişlerdir. Seninkinin cinsi ne
2 gün bayram ederimmmmben bişi hissetmıyorum aslında
belkıde hissedıyorum haberım yok
aynen belli olmaz bu işler. ne sevınırsın dımı doktor erkek dese bana![]()
İlk doktor erkek olabilir demişti, ikinci gittiğimde belli değil hiçbir şey diyemem dedi. Antalyadaki de pipiş yok dediSeninde erkek dememislermiydi
Ay ben onu yerim yaaa ıssırırım o düğme burnunu içime sokasım geldi. Çok tatlı maşallahhh. Hissetmiştir hamile olduğunu kokunu almıştır. Ne hisli yaratıklardır varya. Pabucunun dama atılacağını düşünüp hain planlar içine girmiştir bilebenim minnak ya yorkshire terrier cinsi. Her yerimi kokluyo sonra yüzüme bakmıyo düğme burunlum
bi sen2 gün bayram ederimmmmdans ederim
şarkı söylerim
alkislarim
daha niler niler
Valla ben az önce çıkardım şişeyi kokladım geri koydum. Töbe töbe Ramazan ramazan.
Vahhhh yawrummmm ortada kaldıİlk doktor erkek olabilir demişti, ikinci gittiğimde belli değil hiçbir şey diyemem dedi. Antalyadaki de pipiş yok dedi![]()
AhahahahÜff ben çok sıkılıyorum yaaa. Siz de bugün hiç eğlencölö döğölsönözzz![]()
Ay ben onu yerim yaaa ıssırırım o düğme burnunu içime sokasım geldi. Çok tatlı maşallahhh. Hissetmiştir hamile olduğunu kokunu almıştır. Ne hisli yaratıklardır varya. Pabucunun dama atılacağını düşünüp hain planlar içine girmiştir bile![]()
çok pis döverım ben bu kokoşubenim minnak ya yorkshire terrier cinsi. Her yerimi kokluyo sonra yüzüme bakmıyo düğme burunlum
Vahhhh yawrummmm ortada kaldıgit biran önce tam belli olmuştur artık benim oluşmuş senin kesin kesin dir haydiiii bekletme bizi
o değilde ben bu yawru mun resmini nasıl kiyip degistircem
![]()
Ahahahahsenin enerji bayaaaaaa yerinde pink. Uf gezmeye gidesim var bugünnn
canım, msg etıketledıysen gelınce bakar :=)Surrender foto ekledim
Git git canımm :)) benimki prensip olarak sölemiomuş saff yerim senin prensibini dicem olmucakk :)))Yok bebişim zorlamıyom dikkat ediyom. Kendi kendine mi geçecek bu kanama alanı ya. Pruloton vur dedi benim tüp bebek doktorum onu
ay bende gideyim Başkasına ya benimki saf çıktı hiçbişi bilmiyo![]()