2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kuru diye kasinabilir canim.ben hergun suruyorum surmedigimde kasiniyor sanki. bir de burda mi okudum hatirlamiyorum ama tirnakla kasimayin ovalar gibi kasiyin yaziyodu tirnakla kasimak yirtilmalari etkiliomus guya. ben vazelin kullaniyorum canim bebe yagindan daha nemli tutuo ertesi gune kadr hatta bi sonraki gune bile duruma gore nemi kaliyor tavsiye ederim

amin. valla sen baya betermişsin
allah yardımcın olsun canım.

vazelin güzel nemlendiyor ama Tüylenme yapıyor mu? karnımdaki tüyler büyüdü sanki benim hormonlardan mı vazelinden mi emin olamadım sadece

Ben gözlerimde bi farklılık göremedim yalnız :)
İkisi de melül melül..

kızlar bende rutin kontrolden geldim. sırtı dönük hep benimkinin ya ne cinsiyeti görebiliyoz nede oynaştığını görebiliyom. öle yatıyo uyuz oldummm

Kizlar size birsey sorabilirmiyim benimkide iki aylik su an ama karnimda cok aqrilar oluyo ve hic uyanamiyorum nerdeyse .. Aseriosun normal diolar ama ben supheleniyorum .ilk cocugum benidd bilgilendirirmisiniz :)

Benim de kaşınıyo canım ama korkudan kaşımıyorum çatlar diye.okşuyorum karnımı bugün doktorum liearac yazdı.daha sürmedim ama çok pahalı 100 verdim

Kızlar 15.haftadayim 2 saat ucak yolculugu zarar verirmi bebise? Bilgisi olan yada yolculuk yapan varmi?

ben baksam bile hangi gözüm daha parlak anlamam ki..
yaa bu kadar zor şeylerle gelmeyın ama
Benim arkadaşın kayınvalidesi de "ben her hamile kaldığımda bebeklerimin cinsiyetini ayırt ediyordum belirtilerden" dedi.
Dedim ki " teyze yaw 8 çocuk doğurmuşsun. Elinsaf insan kaç tel saçla doğacak onu bile bilir"

buggn ikili teste gittim akıllı doktor soylemedi tatildeyim diye devlete gittim daha erkenmişş falan fıstık cinsiyeti öğrenemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…