2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözün aydın

Bulanir korkisundan degil canim bulaniyo. Cogu zaman corba bile icemedim kokusu bile kotu etti. Salcali yemegi poset elimde yedim midem kalka kalka cogunda da cikardim. Etin ne goruntusune ne kokusuna tahammul edebildim. Sut urunlerinin adini bile duymak midemjn kalkmasiba yetti kahvalti da oyle gitti. Hatta markete gittigimde sut reyonunun onunden gectim sas kaza, kasaya kosup poset aldim kustum. Oyle rezil bi haldeydim. Yumurta yeyince de durum ayni.
Bosa gitmedi 5 kilo :)
Neyse ki bikac gundur ziyan yok en azindan hafif seyleri yiyebiliyoum.
Meyveyi bile kusar mi insan ya. Kirazdan tiksindim. Allah kimseye yasatmasin :)

İnsallah surmez boyle. Ben hep hamileyken sunu yerim boyle saglikli beslenirim diyodum. İnsallah demeden buyuk mu konustum nedir :)

Kendimi okuyorum gibi oldu, 3_4gundur iyiyim biraz, ben zayıf olduğum için veremedi vücudum öyle kilo ama 1_2kilofalan

Benim surekli karin cevrem kasiniyo. Karnim da cikmadi buyumedi ama korkuyorum. Cildim kurudur benim. dus sonrasi bebe yagiyla nemlendiriryorum ama yetmiyo galiba. Normalde kozmetik urunler kullaniyodum onlari da biraktim ama ne kullanicam. Bebak acibadem sutunu iyi diye okudum. Gerci bu grupta da konusuldu geri donup okuycam.

Ama daha cok erken degil mi ya?! Var mi oyle kasinan? Psikolojik mo acaba

biz bugun doktora gittik bebegimizi gorduk... allahım ne kdr buyumuş masallah yavruma...
kılmıldamadan yatıyodu doktorum soyle bi sarsalım uyansın dedi... o an eller kollar oynadı... poposunu dondu bize... ikili testlerde yapıldı sonuçlar haftaya... keyfi yerinde cok şukur... şu mubarek gunde allah hepimize evlatlarımızı bagışlasın....

benim gögüslerim kaşınıyo büyüdüler ben çatlak kremi kullanmaya başladım inşallah olmaz

Benim cinsiyet tahmini tuttu. Eski Mısır' da " Sağ göz parlak, sağ göğüs sıkı ise kız; sol göz parlak ve sol göğüs sıkı ise erkek olur." derlermiş. Benim belirtiker soldu, bugün öğrendim erkekmiş. Öğrenmeyenler bi denesin bakalım.

Güzel annişler çok fazla giremiyorum başımdan dertler sıkıntılar eksik olmuyor bebişimide 5 haftadır goremıyorum acaba cınsıyet bellı oldumu cok merak edıyorum ::))) bayramdan sonra gıdıcez Allah ızın verırse sizler nasılsınız

Ya benim de tum damar haritam cikti ortaya. Gecen farkettim gogus cevremde mavi mavi damarlarin resmen ortada. Benim de normalde damarlarim cok bellidir
benimde ayni hatta aksam sag ayagimda mavi kalin bi damar belirginlesmisti sasirdim orda olmasinada. tam dizimin yaninda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…