2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben anlatayım.önümde televizyon sağ tarafta bilgisayar sol tarafımda kitap hangisini istiyorsam ona yöneliyorum.zaman geçiyor zorsa olsa

Ahh bebeğim benim ev de mini bir atölye var, her tarafta uğraşacak bir şey var ama hiçbiri cezbetmiyor beni. Hamile kaldıktan sonra, hiçbir şeyden keyif alamaz, çalışamaz oldum. 6:30 -7:00 gibi kalkıyorum zaman hak getire geçmiyor illet

3 aydan sonra folik bırakılıyordu sanırım hangi ilacı veiyorlar benim devlettteki kadın doktr aksiydi biraz

Kızlar 15.haftadayim 2 saat ucak yolculugu zarar verirmi bebise? Bilgisi olan yada yolculuk yapan varmi?

Yok bebeğim ben izinli gittim doktor hiçbir şey olmaz dedi. En güvenli yolculuk dedi uçak için.
Gene de gideceğin zaman haberdar et, usg ile kontrol edelim. Bir kanama alanı olabilir vs. gibi önlem amaçlı ama tamamen dedi.

bende yatmak zorunda olduğum için eğlencelerim mecburi bunlar.gezip tozmak istiyorum ama malesef

vazelin güzel nemlendiyor ama Tüylenme yapıyor mu? karnımdaki tüyler büyüdü sanki benim hormonlardan mı vazelinden mi emin olamadım sadece
benimde karnimda tuylenme oldu ama ozaman vazelin surmuyodum biri yazmisti olurmus sakin aldırmayin dogumdan sonra dökülüyor diye.

Arayip soylim yinede yani dimi.Ama kontrole gitme durumum yokki esim sabah gelicek gorevden oglen ucagina beni yetistircek cuma gittim en son bide doktora

Hiçbirşey görünmüyor ki kız göbek kordunu görünüyor bacakta kapalı zaten kaç boyutlu ola bu ultrason bizimkinin eski makinesi
sadece bu yok canım belki yarım saat incelendi ikili test yapıldı. hem iki boyutlu hem 3 boyutlu baktı. evet benim doktorun makinası güzel prof ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…