- 23 Eylül 2012
- 206
- 60
- 318
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #18.221
Bitanemmmmm hosgeldinnnn cok gecmis olsun ayni durumlari yasamisiz bendede o vicdan azabi var aynen ama doktorun sucu bana ilk erkek dedi yoksa kizima bukadar sasirmazdim bende kotuyum ebbegm midem bulanio sanirim bizim kizlar rapunzel gibi sacli dogcak herkes ole dio sanada mutlu bi hamilelik diliyorum bitanem yorma artik kendini:)
canım merhaba çok tşk ederim artık genel olarak iyiyim ben, bayagı rahatım hatta bulantılarım ciddi bi şekilde azaldı tiksinmeler..dediğin gibi saçlı olcak heralde bizim prenseslerimiz,çevremdekilerde öle diyo..isim çok hoş düşünmüşsün ben kararsızım aslında,derin yada güneş düşünüyorum ama birde harflerin anlamlarına da dikkat etmek gerekiyormuş kişinin tüm haytını karakterini etkiliyormuş,oyüzden netleştirmek zaman alacak..isim harf analizinden onu sen de araştır canım..kemal haluk cebe yazarak google dan taratabilirsin canım...benim ilk bebeğim olacak inş Allahım nasip ederse..Anladm bitanem ben suan 25 yasindayim 24 25 26 27 hep erkekti bebegm ama benim yanlis cikti rus takvimide yanlis cikti kisaca prensesimm geliyo adinida kumsal dusunuyorum senin ilk miydi bebgm
görüşmek üzere ,herkese de iyi akşamlar