- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #2.021
Bu ne listesi canim sayfami degisecekTesekkür ederiz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne listesi canim sayfami degisecekTesekkür ederiz![]()
Bu ne listesi canim sayfami degisecek
Çok sağol canımMaşşallahhhh :) çok iyiiii
Ozaman ben yazim ilk olarak sormusken1. sayfada tüm anne adayların isim yas sat bebek tahmini dogum tarihi cinsiyeti ismi vs yazıldıgı bir tablo yapacagım (yapabilirsem tabi)
simdi kızlar herkes tek tek yas sat ve tahmini dogum tarihini yazarsa listeyi olusturmaya baslayacagım![]()
Bende rasgele aldım cnm 20 mayıs bakalım nasıl çıkacak doktorDevlette kime gidiosun canim bende ilk randevuyu devletten rastgele aldim
Evet canim gec dollenme benimki tahminime gore..Klomen kullandim birde doktor takvim vermisti o yuzden aklimda kaldi.hic hamile degilim gibi agri yok yaaa varmi boyle olan hanimlar![]()
Slm cnm.yas 30. Sat 27 mart.tahmini dogum tarihi 01.01.20161. sayfada tüm anne adayların isim yas sat bebek tahmini dogum tarihi cinsiyeti ismi vs yazıldıgı bir tablo yapacagım (yapabilirsem tabi)
simdi kızlar herkes tek tek yas sat ve tahmini dogum tarihini yazarsa listeyi olusturmaya baslayacagım![]()
1. sayfada tüm anne adayların isim yas sat bebek tahmini dogum tarihi cinsiyeti ismi vs yazıldıgı bir tablo yapacagım (yapabilirsem tabi)
yaş 24Canım ismim nur sat20 mart tahmini doğum tarihim 15 ocak 2016
canm ismim nur yaş24 sat 20 mart tahmini doğum tarihim 15 ocak 20161. sayfada tüm anne adayların isim yas sat bebek tahmini dogum tarihi cinsiyeti ismi vs yazıldıgı bir tablo yapacagım (yapabilirsem tabi)
Canıım sat:04.04.2015 tahmini doğum tarihi : 10.01.2016 yaş:22 ismiiiiiiiiiii henuz cinsiyeti belli olmadığından minnakk :)))))))1. sayfada tüm anne adayların isim yas sat bebek tahmini dogum tarihi cinsiyeti ismi vs yazıldıgı bir tablo yapacagım (yapabilirsem tabi)