• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kzılar günaydın, nasılsınız??? Bebişimin kalbi atıyor mu çok merak ediyorum yaaa dayanamıyorum artık, ayın 15'inde duymuştuk çok az minik minik atıyordu. Meraktan çıldırıcam, sizde de var mı heyecan??

Günaydın cnm :) Atıyordur cnm sen hiç merak etme ..Bir soru n yoktur Allahın izniyle.
Anlıyrm seni bana da öyle oluyor;napıor hep merak ediorumm ,şöle evde kullanımı kolay bi cihaz olsa 2.el almayı düşünebilirimmm bile.:anneadayı:

Kzılar günaydın, nasılsınız??? Bebişimin kalbi atıyor mu çok merak ediyorum yaaa dayanamıyorum artık, ayın 15'inde duymuştuk çok az minik minik atıyordu. Meraktan çıldırıcam, sizde de var mı heyecan??

Ne güzel duymuşsun bebişinin kalp atımlarını. Keyfini çıkar ki o da sağlıkla büyüsün annesi.

Ben daha keseyi bile göremedim

Kızlar bugün ben de fenayım gece başladı bulantım, sabah parmak verdim mecburen kusayım diye ama olmuyor :( kusamıyorum, kahvaltı yaptım çubuk kraker yedim :(

Merhaba,

Bende yeni üye oldum,ilk hamileliğim.Kesemiz 18 mm 6. hafta+4 günlük görünüyor. Kalp atışlarını duymak için dün akşam kontrole gittik ama birşey yoktu.Haftaya ancak görebiliriz dedi,birazda geç gelişiyormuş,canımız sıkıldı.

Amin canım inşallah duyarsınız, daha önce kaçıncı hatfada gittin ve vajinal mi bakmışlardı?
Merhaba,

Bende yeni üye oldum,ilk hamileliğim.Kesemiz 18 mm 6. hafta+4 günlük görünüyor. Kalp atışlarını duymak için dün akşam kontrole gittik ama birşey yoktu.Haftaya ancak görebiliriz dedi,birazda geç gelişiyormuş,canımız sıkıldı.

hoşgeldin aramıza canım , hayırlı olsun ilk önce hiç canını sıkma sakın benim 6+6 günlük geçen cuma gittim kaalp atışları için duyamadılar sonra başka yere yönlendirdiler orada alttan baktılar kalp atışları var dediler küçük olduğubndan duyulmamıştır canım ..haftaya daha net duayasrın ..öpüldün ..haberlerini bekliyorum aynıyız seninle hemn hemen :) Rast gelsin

Gunaydin hanimlar
Gece yatmadan gynoferon iciyorum uyandigimdan beri ilacin tadi kokusu agzimda...Mideme dokunmus yanii..Napsam sizce ilaci kessem o zamanda demir eksikligim var onun icin ne yapabilirimki???

hoşgeldin aramıza canım , hayırlı olsun ilk önce hiç canını sıkma sakın benim 6+6 günlük geçen cuma gittim kaalp atışları için duyamadılar sonra başka yere yönlendirdiler orada alttan baktılar kalp atışları var dediler küçük olduğubndan duyulmamıştır canım ..haftaya daha net duayasrın ..öpüldün ..haberlerini bekliyorum aynıyız seninle hemn hemen :) Rast gelsin

Teşekkür ederim.

Hepimiz için hayırlı olsun. Bende haberlerinizi bekliyorum.

Haftaya kontrolümüz var,bekleyelim diyoruz,hiç kanamam olmadı.Çok fazla gaz sancısı çekiyorum sadece. Midem de son bir haftadır çok fena yanıyor,öğürüyorum ama kusamıyorum.Midem boş kaldı mı fena oluyor. Sizlere de aynı mı belirtiler?

Teşekkür ederim.

Hepimiz için hayırlı olsun. Bende haberlerinizi bekliyorum.

Haftaya kontrolümüz var,bekleyelim diyoruz,hiç kanamam olmadı.Çok fazla gaz sancısı çekiyorum sadece. Midem de son bir haftadır çok fena yanıyor,öğürüyorum ama kusamıyorum.Midem boş kaldı mı fena oluyor. Sizlere de aynı mı belirtiler?

rica ederim canım ne demek ...valla bende yemek yiyorum 15 dk sonra midem yanıyor açlık çekiyorum sanki anlamadım gititi öğürüyorum ara araa kusma yok ama ...benimde 5 haziran kontrol o zaman herşey daha net belli olucaktır canım ...hayırlısı diyelim ...çubuk kraker al yanına bol su ve ekmek ye mideye i geliyor ...

günaydın hanımlar :) dün ilk muayenemizi olduk 5+5 dedi doktor şimdilik herşey yolundaymış :KK51: e hayırlısı artık

Senin içinde hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inş.

rica ederim canım ne demek ...valla bende yemek yiyorum 15 dk sonra midem yanıyor açlık çekiyorum sanki anlamadım gititi öğürüyorum ara araa kusma yok ama ...benimde 5 haziran kontrol o zaman herşey daha net belli olucaktır canım ...hayırlısı diyelim ...çubuk kraker al yanına bol su ve ekmek ye mideye i geliyor ...

Benimde kontrolüm 5 haziran,ama daha önce mi gitsem emin olamıyorum. Kese hesabına göre o gün herşey netleşir dedi. Kalp atışını göremezse zaten sağlıksız olabilir dedi. o yüzden endişelendim,en iyisi haftaya cumaya kadar beklemek.sonra düşüne düşüne kendimi yemiyim dimi.

Senin içinde hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inş.

Benimde kontrolüm 5 haziran,ama daha önce mi gitsem emin olamıyorum. Kese hesabına göre o gün herşey netleşir dedi. Kalp atışını göremezse zaten sağlıksız olabilir dedi. o yüzden endişelendim,en iyisi haftaya cumaya kadar beklemek.sonra düşüne düşüne kendimi yemiyim dimi.

haftayı bekle git canım kontrolle aksatma:) güzel haberlerini bekliyorum ..bende 5 haziran dr olacağım ...baklım ne haberler alacağız

haftayı bekle git canım kontrolle aksatma:) güzel haberlerini bekliyorum ..bende 5 haziran dr olacağım ...baklım ne haberler alacağız
tamam canım,rahatladım biraz.

bu arada benim kilomda hiçbir değişiklik yok ama kilo almışım gibi et çıkmış her yerimden,acaba ödem erken mi başladı. Sizde durumlar nasıl?

Kızlar bugün ben de fenayım gece başladı bulantım, sabah parmak verdim mecburen kusayım diye ama olmuyor :KK43: kusamıyorum, kahvaltı yaptım çubuk kraker yedim :KK43:
Bence parmakla kusmaya calisma.kussanda devam etcek bulantin cunku.hafif kahvalti cubuk lebleli iyi geliyor.ama kendini kusturmaya calisma cnm.

tamam canım,rahatladım biraz.

bu arada benim kilomda hiçbir değişiklik yok ama kilo almışım gibi et çıkmış her yerimden,acaba ödem erken mi başladı. Sizde durumlar nasıl?

kız aynıyız senle valla:9 bende kilo aldım sanıyorum ama aynadan dikkat et bel kısmın şekil değiştiriyor memişler kocamn oldu sanki :) ödem değilde o sanki hormanların değişimi hamilelik değişimi vucudumuzda :) karnın belirginleştimi benim hafif çıktı sanırım .:)

Back
X