• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel ocak anneleri:) Güzel bir pazar yürüyüşünden sonra eşimle harika bir kahvaltı yaptık:) İlk çocuğumuz olduğu için acayip heyecanlıyız ve haftalık, aylık fotograf çekimlerine başladık. Gerçi ben hormon ilaçları kullandığım için şu an bile hafif göbeğim var, fotografta göbeği içine çekmeye çalışıyorum ama genede belli oluyor :p

Bulabilirsem gebelik günlüğü bulup yazmayı düşünüyorum, var mı ankarada bildiğiniz yerler, internetten baktım da çoğunun stogu bitmiş :KK43:
Bulantılarım hiç yok şu an, olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, normalde spor yapan biriydim ama doktor bu dönemde sadece yürüyüşe izin verdi... O da tempolu olmayacakmış :KK43: 20. haftaya kadar kilo almamam lazım, azıcık imkansız gibi ama deneyeceğim, ben biraz kilolu hamile kaldım, o yüzden bu kadar çabam :KK59:
şimdi eşimle ev temizliğine başlayacağız, yarın iş günü :KK12::KK12: şu okullar kapansa da sürekli uyusam :KK49::KK49:
Yahu şu gebelik günlüğünü nerden bulucaz :)
kızların çoğu " tıpış tıpış zamanlar" diye bir ajanda varmış ondan sipariş ettiler internetten. bi onlarınki gelsin memnun kalırlarsa bende alacağım. sizde bi o ajandayı araştırın isterseniz.

kızların çoğu " tıpış tıpış zamanlar" diye bir ajanda varmış ondan sipariş ettiler internetten. bi onlarınki gelsin memnun kalırlarsa bende alacağım. sizde bi o ajandayı araştırın isterseniz.
Benimki yarın gelir büyük ihtimal ben fikrimi yazarım buraya resimde eklerim :KK50:

Benimki yarın gelir büyük ihtimal ben fikrimi yazarım buraya resimde eklerim :KK50:
kızz Senin avatar resmine bakıyorumda senin kızın olsa pek süslü olucak he :) giydirirsin o resimdekinden demi :KK76: giydirirsin süslü süslü sonra gezmeye çıkarsınız beraber :) Allahım o günleri hepimize göstersin inşallah.

kızz Senin avatar resmine bakıyorumda senin kızın olsa pek süslü olucak he :) giydirirsin o resimdekinden demi :KK76: giydirirsin süslü süslü sonra gezmeye çıkarsınız beraber :) Allahım o günleri hepimize göstersin inşallah.
Aminn nn hepimize gostersin Rabbim :KK49: kızzz ben onun azini burnunu yirimm hemde ne suslerim :KK54: ben çok süslü değilim ama onu süslerimmm....ama nedense benim içime hep erkek doğuyor esimde aynı erkek hissediyor :KK53: Rabbim sagliklisini nasip etsin ben kız çocuk hastasıyım :KK17:

Aminn nn hepimize gostersin Rabbim :KK49: kızzz ben onun azini burnunu yirimm hemde ne suslerim :KK54: ben çok süslü değilim ama onu süslerimmm....ama nedense benim içime hep erkek doğuyor esimde aynı erkek hissediyor :KK53: Rabbim sagliklisini nasip etsin ben kız çocuk hastasıyım :KK17:
amin inşallah benimde içime erkek doğuyor ama hayırlısını versin Allah. bakalım kim önce cinsiyet öğrenecek. erkek olunca kolay gösteriyormuşta kızda b,raz zaman geçmesi gerekebiliyormuş sanırım :KK57:

amin inşallah benimde içime erkek doğuyor ama hayırlısını versin Allah. bakalım kim önce cinsiyet öğrenecek. erkek olunca kolay gösteriyormuşta kızda b,raz zaman geçmesi gerekebiliyormuş sanırım :KK57:
Hadi bakalım benim randevum 3 hafta sonra acaba doktor tahmin yurutebilecekmi :KK57: ayyyyy bide belli oluyormuş düşunsene hemen 1 2 parça alırım mutlaka :KK71:

banada 15-20 haziran arası gel dedi 2li test zamanı. deliricem zaman geçmiyor. 1-2 parçamı yoksa 10-15 mi :KK48:
Ayyyy ozaman benimde ikili zamanı oluyor :KK17:Rabbim sağlıklı olmasını nasip eder inş :KK46: 1 2 parça alırım daha alışveriş için çok erken ileriki aylarda saldiririmmm gördüğüm herseye :KK53: kan testleri neler yapıyorlar acaba ben gidip aralık anneleri grubundan kopya çekim :KK55:

Ayyyy ozaman benimde ikili zamanı oluyor :KK17:Rabbim sağlıklı olmasını nasip eder inş :KK46: 1 2 parça alırım daha alışveriş için çok erken ileriki aylarda saldiririmmm gördüğüm herseye :KK53: kan testleri neler yapıyorlar acaba ben gidip aralık anneleri grubundan kopya çekim :KK55:
bende bazen mayıs annelerini okuyorum yeni doğum yapmışlar heyecanları çok güzel, heyecanlanıyorum bende :) hadi bakta bakalım bizede haber ver canım

Mİdem mîdelikten çıktı. Kusmaktan bi hal oldum. Geçsin artık bulantılarr :/ ayrıca 13 hafta da falan cinsiyeti belli olanlar var. Bakalım bizim nolucak :)
heyecanla bekliyoruz canımm bakalım ilk kim yazacak buraya cinsiyeti :) benim mide bulantılarım azaldı gibi ama iştahsızlık var yemek yemesem banamısın demiyor vucut.

Kızlaarrr bu bulantı beni bendenn aldı.. 2haftadır evdeyim 24 saat bulanırmı yaaaa :( buraya bile bakamıyorum, önceki sayfalara çok bakamadığım için sizde durumlar nedirrrrr???

Kızlaarrr bu bulantı beni bendenn aldı.. 2haftadır evdeyim 24 saat bulanırmı yaaaa :KK43: buraya bile bakamıyorum, önceki sayfalara çok bakamadığım için sizde durumlar nedirrrrr???
herkesler iyi şükür mideleri elimizden bişe gelmiyoki arkadaşlar ne önersek boş belli zaman sürecek işte Rabbim kolaylik versin hepinize hepimize :KK60:

Mide bulantısı olanlara yoğurt iyi gelmiyomu acep benim aksamlari oluyor suan yoğurt ekmek yiyorum zorla çocuklara verilirya hani içine ekmek koyuyorum beni rahatlatiyor suan birazdan yapıcam yine

Back
X