- 21 Nisan 2015
- 325
- 418
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.461
ayyy inşallahh yerim ben onun ingaasını 
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bu arada herkeslerin kandili mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimm gecer insallah.sanada gecmis olsun alerjide cok beterdir eşimden biliyorum.Geçmiş olsun cnm yaa hiç çekilmez bulantı üstüne birde grip....benimde allerjim nezaman geçecek diye bekliyorum hapsirmaktan kasiklarim ağrısı çok zor oluyor![]()
flopy diye organik yumurta markası var, migrosta, carfeurda falan var, biraz pahalı ama en iyi yumurta o , tabi köyden falan tanıdık yerden organik yumurta bulabiliyorsan ne ala ama marketten almak zorundaysan benim gibi floppy derim, kutuda satılıyor
deniz olanlar var çupra da, ben tanıdık balıkçıdan deniz alıyorum hep, omega-3 olarak da 2 günde bir kullanmamı önerdi beslenme uzmanı, ektra d vitamini de alıyorum 2 güne bir. eimde ocean marka omega -3 olduğu için ona devam ediyorum şimdilik, tek bebek için değil hayat boyu dışardan omega-3 takviyesi almamız gerekiyor sağlıklı yaşam için
canım dediğim gibi beslenmenin hiç bir yararı yok ilk üç ay içinde bebeğe, hatta dr bulantın olacak yemek yiyemeyeceksin, et-tavuk-balıktan tiksiniyor genelde anne adayları bu dönemde, yemesen de olur bunları , hiç üzülme , nasıl biz sabahtan akşama kadar aç durabiliyorsak, bebeğinde rezervi var, kendini bir şekilde idare eder dedi... O yüzden fazla kilolu hamilelere ilk üç ay kilo verebilirsiniz derler zaten...
ama mide bulantın olmuyorsa kesinlikle kaliteli karbonhidrat, protein , iyi yağlar ve bol sebze yemelisin. Misal ben şu an yavaş yavaş calsiyum alımımı artırdım, ilerde bebeğin çok ihtiyacı olacak diye... Hoş bunlar eksikse de bir şekilde doktor vitaminlerle tamamlayacak ilerde ...
Su konusuna gelince en az 2 -3 lt içmeye çalış, ben zaten çok susuyorum bu dönemde, normalde 2 lt içerdim şu aralar 3 lt içiyorum
Foolety yumurtayi biliyorum o da guzel yesil kure organik yumurta diye bisiy var onlarinda tadi guzel. Ama insallah organiktirler yaziyorlar ama inanmak istiyorum.deniz cuprasi diye sattiklari deniz icinde yetisen cupraama gene.hazir.yemle.beslebiyorlar.malesefflopy diye organik yumurta markası var, migrosta, carfeurda falan var, biraz pahalı ama en iyi yumurta o , tabi köyden falan tanıdık yerden organik yumurta bulabiliyorsan ne ala ama marketten almak zorundaysan benim gibi floppy derim, kutuda satılıyor
deniz olanlar var çupra da, ben tanıdık balıkçıdan deniz alıyorum hep, omega-3 olarak da 2 günde bir kullanmamı önerdi beslenme uzmanı, ektra d vitamini de alıyorum 2 güne bir. eimde ocean marka omega -3 olduğu için ona devam ediyorum şimdilik, tek bebek için değil hayat boyu dışardan omega-3 takviyesi almamız gerekiyor sağlıklı yaşam için
canım dediğim gibi beslenmenin hiç bir yararı yok ilk üç ay içinde bebeğe, hatta dr bulantın olacak yemek yiyemeyeceksin, et-tavuk-balıktan tiksiniyor genelde anne adayları bu dönemde, yemesen de olur bunları , hiç üzülme , nasıl biz sabahtan akşama kadar aç durabiliyorsak, bebeğinde rezervi var, kendini bir şekilde idare eder dedi... O yüzden fazla kilolu hamilelere ilk üç ay kilo verebilirsiniz derler zaten...
ama mide bulantın olmuyorsa kesinlikle kaliteli karbonhidrat, protein , iyi yağlar ve bol sebze yemelisin. Misal ben şu an yavaş yavaş calsiyum alımımı artırdım, ilerde bebeğin çok ihtiyacı olacak diye... Hoş bunlar eksikse de bir şekilde doktor vitaminlerle tamamlayacak ilerde ...
Su konusuna gelince en az 2 -3 lt içmeye çalış, ben zaten çok susuyorum bu dönemde, normalde 2 lt içerdim şu aralar 3 lt içiyorum
Kiyamam ya estagfurullah:) eskiler uydurmus iste.bebis ne anlasin utanmaktan dimi? Ciplak gezdirsen sesi cikmazAyy dogru valla ne safim ya hic dusunmemistim:))
Bende muhallebi yapiyorum.icine az seker atiyorum.muz ya da cilek koyuyorum varsa.bugun yoktu cilek receli attim.harika oldu.esimde bayildi.midemde gecti.hem sut tuketmis de oldum.pek yemek lafi etmek istemiyorm cani ceken olur diye ama sanirim su an herkesin evinde sut ve az unla seker vardir.mideyi mukemmel yapiyor.bunu yiyip etkisi gecmeden uyumanizi tavsiye ederimMidesi kotu olan arkadaslar,yarim limonu bardaga sikip uzerine sade maden suyu koyup.icin, 10.dakikada geciriyor
Sagol cnm yarin rapor almaya gidicemRapor aldinmi cnm dinlenmen lazım hep uzan lütfen kendinede sıkıntı yapma Rabbim korusun bebeğini![]()
CNm ben ziya cetine gidiyorum cok memnunum jimerde cenk askallidede ameliyat oldum o da gercekten ilgili iyi bi doktor birde cekirge dorukta suendam ve evrim hanimlar varbana çok uzak orası baktım şimdi de gidemem nilüferde olursa çok daha iyi olur benim için.Benim doktorda miyomlardan dolayı çok riskli yok miyom rahim ağzını kapatmış yok sezeryan doğum olur miyomlar kesinin olacağı yerde olduğu için çok kanama olur rahmini alabiliriz üniversite hast. yapmak lazım yoğun bakımda da yatacaksın dedi eşimle şoka girdik. yüzdelik oranı sorduğumda söylediği risklerle ilgili %5 bile değil korkulck bişey yok baştan söylüyorum sonra olaylar gelişince daha sorun oluyor dedi bana.çok kızdım çok moralim bozuldu.Kalp atışları iyi kesede ve bebekte sorun yok anlamadım bu tavrını bende başkasına gitmek istiyorum
Benim tabikiMerhaba arkadaşlar.
Göğüs şişliği olupta sonra inen oldu mu hiç ya da duydunuz mu?
Sanki benim indi. Tedirgin oldum
akşam akşam doktorumu aradım o da olabilir dedi. Ama tabi tırstım ben. Yarın öğle arası gitcez bakalım yine de kontrol için. Ama mesajın içimi rahatlattı çok sağol canımBenim tabikigeçen hafta bütün belirtiler birden yok oldu kasık ağrısı göğüs sisligi hassasiyeti eyvah dedim kesin birsey oldu
sonra randevu tarihim geldi gittim hersey yolunda şükür
ara ara belirtiler kayboluyor demekki bulantım bile geçmişti
bu hafta hepsi geri döndü
İnş cnm aslında evham okadar kötü okadar dusmanki bize ama engel olamiyoruz işte teslimiyei beceremiyoruz Rabbim içimize ferahliklar versin....biz daha görmediğimiz bebeğimiz için endiseleniyoruz oysaki dusunsene O (Rabbimiz) bir annenin evladına duyduğu merhametten daha fazlasını bize duyuyor nasıl bizim bile bile uzulmemizi isterki !!! Demekki bize kötü birsey yasatsada bu aslında bizim hayrimizaakşam akşam doktorumu aradım o da olabilir dedi. Ama tabi tırstım ben. Yarın öğle arası gitcez bakalım yine de kontrol için. Ama mesajın içimi rahatlattı çok sağol canımİnşallah hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi
Evlat değil evhammm yanlış olmusİnş cnm aslında evlat okadar kötü okadar dusmanki bize ama engel olamiyoruz işte teslimiyei beceremiyoruz Rabbim içimize ferahliklar versin....biz daha görmediğimiz bebeğimiz için endiseleniyoruz oysaki dusunsene O (Rabbimiz) bir annenin evladına duyduğu merhametten daha fazlasını bize duyuyor nasıl bizim bile bile uzulmemizi isterki !!! Demekki bize kötü birsey yasatsada bu aslında bizim hayrimiza