• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Minimoy sende fissür vardı dimi ? Geçen gün yazıyordun naptın. gittinmi dra. Yoluna sokabildinmi.
Bende gecen hafta full ağrı çektim ordan ama nasıl agrı Allah birdaha yaşatmasın ölcem sandım . İnsanın k..ı okadar mı ağrıyabilirmiş şaştım. Şimdi ağrım azaldı ama tam geçmedi. Kabızlık için ne yapıyorsun . Birsürü şey yapıyorum .Eskiden 1 kayısı yesem ishal olurdum. Şimdi bi dünya yiyorum yinede hafif kabızlık oluyor..
yok o ben değilim bende miyom var :) ama fisürü çok iyi bilirim 10 sene önce vardı bende o ağrı kanama acayip birşey.Allah vermesin

Ca
nerde doğum yapacaksın ? kont burada doğum başka yerde zor olmayacakmı
canim ben daha oncede yazmistim sana doktorun iyi olup olnadigi herhangi bi sıkintı yasadadiginda ortaya cikiyor cekirge dorukta suendam benderli icin ozellikle sıkıntili oldugu zaman veya olmadiginda oldukca iyi oldugunu duydum ahmet yilmazda cok unlu ve iyi bir doktor olarak duydum ama medical parkta odalar 2 kisilikmis acikcasi bu benim hosuma gitmedigi icin ondan vazgectim kardesimde evrim hanimda dogum yapti ben ilk dogumumu bahar hastanesi guler yildizda yaptim o zamanlar normal dogum falan da yoktu ama dr.normal dogum yaptirdi ordanda memnun kaldim simdi de ziya cetine gidiyorum gecenlerde kanamam oldu dru aradi esim dr.direk aglamasin yanima gelsin bi bakalim dedi aksam saat 8de bu benim icin onemli bisey cunku ben daha once kanamam olmasina ragmen ozel hastane drlari kabul etmedigi icin bekleyip tek tupumu kaybettim hala cok kizginim yine de dedigim gibi senin kendini guvende hissetmen onemli yine de tavsiye olarak soylemiyorum cunku senin beklentilerin daha farkli olabilir umarim yardimci olabilmisimdir

günaydın tatlı anneler : )) bu arada mikrodalgası yanan arakdaşım büyüük geçmiş olsunnn Allah korumuş miniğide senide :KK43:( ben doktordan geldim az önce kızlar benimde 2. bebeğim inşallah : ) bir tane kızım war 2 ay sonra 3 yaşında olucak :KK70:
6 haftalıkmış tam minik we pıt pıt atan bir kalbi war hamdolsun :KK66:
hiç hazır değilim derken kalp atışını duyunca ağlayarak hastaneden çıktım çoook duygulandm heycanlandım:21::21::21:
bu arada ümraniyede olanlar war sanırım bende ümraniyedeyim kızlar dr hakkında konuşabilirz :KK54::KK54:
hepinize sewgiler öpücükler :KK68::KK68::KK75::KK9::KK15::KK15:
Gozun aydin canim kalp atisini duymussunuz ne guzel sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun

Ca
canim ben daha oncede yazmistim sana doktorun iyi olup olnadigi herhangi bi sıkintı yasadadiginda ortaya cikiyor cekirge dorukta suendam benderli icin ozellikle sıkıntili oldugu zaman veya olmadiginda oldukca iyi oldugunu duydum ahmet yilmazda cok unlu ve iyi bir doktor olarak duydum ama medical parkta odalar 2 kisilikmis acikcasi bu benim hosuma gitmedigi icin ondan vazgectim kardesimde evrim hanimda dogum yapti ben ilk dogumumu bahar hastanesi guler yildizda yaptim o zamanlar normal dogum falan da yoktu ama dr.normal dogum yaptirdi ordanda memnun kaldim simdi de ziya cetine gidiyorum gecenlerde kanamam oldu dru aradi esim dr.direk aglamasin yanima gelsin bi bakalim dedi aksam saat 8de bu benim icin onemli bisey cunku ben daha once kanamam olmasina ragmen ozel hastane drlari kabul etmedigi icin bekleyip tek tupumu kaybettim hala cok kizginim yine de dedigim gibi senin kendini guvende hissetmen onemli yine de tavsiye olarak soylemiyorum cunku senin beklentilerin daha farkli olabilir umarim yardimci olabilmisimdir
ziya çetinin muayene ücreti ne kadar canım

Gozun aydin canim kalp atisini duymussunuz ne guzel sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun
çook sağol canım :KK49: ben sur hastanesine gidiyorum .. dr iyi birine benziyor..ama kızımı Üsküdar yunus emre hastanesinden selma hanımla sezeryanla doğurdum çook memnun kaldım doğum için oraya düşüyorum inş:KK76::KK76: sen nereye gidiyosun

Back
X