2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Karşıdan ataşehire mi geliyosun hastane için. Şifayıda çok övüyolar. Benim kese 3gün geriden geliyodu tam olarak aslında 2gün var aramızda şuanda

Evvettt sevindim kendime yakin birini bulduguma :) doktorumdan acaip memnunum.baska birini hayatta dusunemem.oyuzden biraz yol gidip geliyoruz:))

oyyyý cok kotu oldum ben yaaa bu an geldiginde hep düşünüyorum ne yaparim diye esim cok panik o napar diyorum dusunup dusunup âgliyorum ama sonuc ne kadar guzel yavrum masallah nasi yatio annesinin koynunda Allahim bizede o gunleri hemencik gostersin insallah

Allahimm.. Bana ne kadar uzak geliyor o an, o yuz, o minicik el, o ilk karsilasma... Ama zaman hizli geciyor. Biz de mi? ALLAHİM BİZ DE Mİ? inanamiyorum. İnandiramiyorum hala kendimi.

Gunaydin canim ya kiyamam.keske bir igne yaptirsaydin iyi gelirdi.nasil bir ozel hastaneymis ya.bence sikayette bulun o kisinin ismini alsaydin da yazsaydin iyi olurdu.
Yok kuzum etmedim şikayet ama ben ona tokati vurdum herhalde sanırım kizi var çünkü çok bozuldu kızına bise olsun istemem insanların kötülüğünü niye bi başkası ceksin ki

cokk iyi yapmssin canim ben dun afalladm o doktrun agzinin payini veremedim ama bimere sikayet edicem bide onlarin bi yeri varmis hemen yarim saat icinde doktora gidiolarmis orayada sikayet edicem. kadina bak sen gerizekali zor geliosa yapma oylelerini yok etceksin salak ne varmis gulecek ordaki insan cani icin gelio hicmi dogurmamis ama allah onlarada yasatsin anca ole anlarlar pislikler. smdi iyimisin canim su zamanlar bian evvel gecsin insallah
Ben ağzının payını verince rahatladim kuzum keşke sende verseydin eşim diyo kadini mor ettin:)ama hakketti diyo sen demezsen ben diyecektim diyo..valla canım iyi degiliz fitille başımız dertte koyamiyorum ileri itemiyorum bi uyaniyom ayni yerinde erişmemiş bile normalde de çok akintim olmasına rağmen progestan ağızdan aliyom zaten

Çok geçmiş olsun canm. Malesef bu kadar insani duygulardan uzak bir şekilde yaklaşıyorlar bize.Daha anlayışlı daha şevkatli olmaları gereken yerde insanlıklarını kaybediyorlar.Anlamış değilim bu yaklaşımı sen içini ferah tut ve dinlen .benimde hamileliğimin başından beri geçmeyen kasık ağrılarım var .Doktor miyomlarımdan olduğunu söylüyor ama bazen çıldıracak gibi oluyorum.Geçecekmi yoksa hamileliğin sonuna kadar devam mı edecek bilmiyorum
Geçer bebegm inşallah dua et..insanlar çok garip be kuzum başlarına gelmeden anlayamiyolar empati yeteneklerinden yoksunlar..parol al iyi gelir ilaç iciyom ben ck ağrı cekiym yazık bebeğine diyom

Çok geçmiş olsun canm. Malesef bu kadar insani duygulardan uzak bir şekilde yaklaşıyorlar bize.Daha anlayışlı daha şevkatli olmaları gereken yerde insanlıklarını kaybediyorlar.Anlamış değilim bu yaklaşımı sen içini ferah tut ve dinlen .benimde hamileliğimin başından beri geçmeyen kasık ağrılarım var .Doktor miyomlarımdan olduğunu söylüyor ama bazen çıldıracak gibi oluyorum.Geçecekmi yoksa hamileliğin sonuna kadar devam mı edecek bilmiyorum
Geçer bebegm inşallah dua et..insanlar çok garip be kuzum başlarına gelmeden anlayamiyolar empati yeteneklerinden yoksunlar..parol al iyi gelir ilaç iciyom ben ck ağrı cekiym yazık bebeğine diyom
Evin altını üstüne getirdim çokkkk şükür. Çiçek gibi oldu. CRAZYBEL CRAZYBEL canımmm çok çok çok geçmiş olsun.. Lafını vermişsin içinde kalmamış. Hadsizler işte. İnsanlık yapmıcakaın bu tiplere. Yazık ya doktorların ebelerin geldiği hale bak..
Sorma kuzum kendilerini ne saniyolarsa..ben ücretli öğretmenlik yaptığında hadsiz veliye bile sesimi cikaramazdim çocuğu var onu savunuyordu sakin ol diye rahatlatirdim kendini kimse çocuğunun başarısız yaramaz olduğunu kabullenmek derdim bu senin mesleğin ve insanları rahatlatmak eğitime guvendirmek zorundasın derdim..sanırım bu yüzdende atanamdim zaten hep başkalarını düşünmekten:)eline sağlık kuzum başı temizledn hafta sonu misafir gelck Banada şimdiden yavaş yavaş basliyaym diyorum hamileligmden beri evi hic temizleyemedim şimdide dayanamam aslında ama o zamana kadar parca parca yapayım diyorum

Gunaydin kizlar hastaneden yaziyorum size.. dun butun gece ve gunduz kustum. Doktorum hastaneye yatirdi. Dun sabahtan beri serum yiyorum ne yesem cikardigim icin bebek beslensin diye devamli serum takili umarim hep boyle olmaz yoksa ben yandim

Ben ağzının payını verince rahatladim kuzum keşke sende verseydin eşim diyo kadini mor ettin:)ama hakketti diyo sen demezsen ben diyecektim diyo..valla canım iyi degiliz fitille başımız dertte koyamiyorum ileri itemiyorum bi uyaniyom ayni yerinde erişmemiş bile normalde de çok akintim olmasına rağmen progestan ağızdan aliyom zaten
ben normalde hic acimam lafimi soylerim ama o an kal geldi sanki dondum kaldim annemle filan hastaneye gttmmo doktrlarla hemsirelerle tartsrm hatta annem yaninda gotrmek istenez ama kendine olunca aptallasiomusun noldu anlmadm canim haksizliga asla gelemeyrn bi yapim var susamam ama orda agzim muhurlendi sanki

can
Gunaydin kizlar hastaneden yaziyorum size.. dun butun gece ve gunduz kustum. Doktorum hastaneye yatirdi. Dun sabahtan beri serum yiyorum ne yesem cikardigim icin bebek beslensin diye devamli serum takili umarim hep boyle olmaz yoksa ben yandim
canim benim cok geçmiş olsun insallah bir an evvel toparlarsin kendini

ay ben bide ayağını oynatınca heralde ağlamaktan bi hal olurum :oops::oops: bizim hikayemiz biraz başka...ben 9 ay erkek diye bekledim bir doğdu kızzz : )) erkek beklerken kızımız sürpriz yaptı bize canım ondan kullanıcı adım huzurumwe oğluşum diye kaldı :KK76::KK76:
Anladım canım benim gerçekten büyük sok tabiki de sağlıklı olması önemli ama o kadar hazırlık yapmisinizdir maviler sonra pembe al fln kendinizi hazırlamış iniz dır..şimdide mavilerini kullanırsınız inşallah diyecem ama kız istiyo musun gönlündeki olsun canım sağlıklı olsun bizde erkek istiyoruz ama kız biliyorum bütün belirtiler onu gosteriyo hamieleligimm bu kadar zor olması genelde erkek çocukların kolay geçermiş sonra tatlı için ölen ben simdi agzima alamiyom çok sevdiğimi bildikleri için memleketten bulamam diye 100cesit tatlı göndermişler ama garip şekilde yiyemiyorum bi tane bile eşim şokta ben yemek yemez tatlı yerdim..bide kese konumundan fln tahmin ettim bakalm sağlıklı olsun gerisi bos :)bizimkide merak iste:)

ben normalde hic acimam lafimi soylerim ama o an kal geldi sanki dondum kaldim annemle filan hastaneye gttmmo doktrlarla hemsirelerle tartsrm hatta annem yaninda gotrmek istenez ama kendine olunca aptallasiomusun noldu anlmadm canim haksizliga asla gelemeyrn bi yapim var susamam ama orda agzim muhurlendi sanki
Anladım bebeğim can açısı bide hamilelik verdiği bi garip bise var benim karekterim değişti sanki eşime çok cektiriyorum agrim var diye adamcagizn ne sucu varsa..Allaha havale edelim kuzucum Allah cevaplarını verir

Anladım bebeğim can açısı bide hamilelik verdiği bi garip bise var benim karekterim değişti sanki eşime çok cektiriyorum agrim var diye adamcagizn ne sucu varsa..Allaha havale edelim kuzucum Allah cevaplarını verir
evet canim Allah gelir haklarindan :)

Back
X