• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bas agrisindan dertliyim:KK43:
Ilacta icmek istemiyorum ama nasil gecicek bilmiyorum...Uyusam gecer belki ama uyuyamiyorum zonkluyo cok fena :KK43:
Arkadaşıma doktor gunde 4parola kadar icebilirsin demisti ama sende sormadan o kadar icme canim bence herkesin bunyesi farkli.

Allah im su bas agrisini alsin mide bulantisina raziyim
Teşekkür ederim cnm . Benim hiç midem bulanmadı. Ama şu anda mide bulantısına ben de razıyım. Ile nasıl gidicem bilmiyorum :(

Gözünaydın tatlım :KK200: Bende 2 hafta önce 6+1ken sesini duyamasam da kalp atışını görmüştüm ateşböceği gibi yanıp sönüyodu ama doktor karından baktığı için ses duyamadık bakalım pzt 13.30da randevum kısmetse 8+1 olmamız lazım nekadar büyüdü diye meraklanıyorum bide bi nevi kalp atışını ilk defa duycam allahın izniyle. Şu 3 ay atlatıp 2li testi falan da yaptırıp iyi sonuçlarımızı aldıkmı artık sırtımız yere gelmez yine allahın izniyle tabi :anneadayı:
Tatlım çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah muhteşem bi duygu anlatamam. O günleride görücez inşallah

Kızlar 2 gündür kesilmeyen bir baş ağrım var. Sürekli uyuyorum geçsin diye. 1-2 saat geçiyor tekrardan Başlıyor. Dünden beri 3 tane parol aldım. Bu kadar fazla ilaç bebeğime zarar vericek diye de korkuyorum. Bir de ağrıyı tam kesse :KK43: nane kokladım, eşime masaj yaptırdım olmuyor Geçmiyor. En fazla kaç tane parol içebiliriz bilgisi olan var mı? Bir de bildiğiniz etkili doğal yöntemler var mı? Noolur yazın :KK43:
Canım bnm nane yağıyla masaj yaptır eşine ;)

Musmutlu22 Musmutlu22 canım bu arada benim hep karından baktı öyle duyduk pıtpıtları. Alttan baktırmana gerek yok bence zaten bu sefer gittiğinizde karnından duyarsın
Evet canım doktorum da demişti 15 gün önceki kontrolde vajinal baksak duyarız ama gerek yok dedi. Bende zaten ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ve okadar çok alttan bakıldı ki kalp atışı duyulmayınca artık fobi haline geldi diyebilirim. inşallah pazartesi duyarz büyüdüğünü görürüz :KK76:

Evet canım doktorum da demişti 15 gün önceki kontrolde vajinal baksak duyarız ama gerek yok dedi. Bende zaten ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ve okadar çok alttan bakıldı ki kalp atışı duyulmayınca artık fobi haline geldi diyebilirim. inşallah pazartesi duyarz büyüdüğünü görürüz :KK76:
Aklına hiç kötü şeyler getirme kuzum. Sağlıkla kucağımıza alıcaz hayırlısıysa

Kızlar 2 gündür kesilmeyen bir baş ağrım var. Sürekli uyuyorum geçsin diye. 1-2 saat geçiyor tekrardan Başlıyor. Dünden beri 3 tane parol aldım. Bu kadar fazla ilaç bebeğime zarar vericek diye de korkuyorum. Bir de ağrıyı tam kesse :KK43: nane kokladım, eşime masaj yaptırdım olmuyor Geçmiyor. En fazla kaç tane parol içebiliriz bilgisi olan var mı? Bir de bildiğiniz etkili doğal yöntemler var mı? Noolur yazın :KK43:
Canım geçmiş olsun... Vicksi denesene... ayaklarını altına yedire yedire sür baş ağrısını kesiyor en azından benimkini kesmişliği var... tabi hormonal bi durumdan dolayıysa bu baş ağrısı o zaman etki eder mi bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bende aşırı derecede iştahsızlık var canım hiçbir şey yemek istemiyor.Sabahları kahvaltı yapamıyorum folik asit kullandığım için mecburen bir iki lokma yiyorum. Bu durum hep böyle mi gider acaba aranızda böyle olan var mı :110:

canim benim de 2 gndr vardi agri ama icmedim ilac. nane yaginida alnina surunce agriya cok ii gelio

Herşeyim ters olmak zorunda mı ??? Normalde tiksinmelerin bu haftalarda geçmeye başlaması gerekiyor ama bende yeni başlıyor.Hadi hayırlısı:KK70:

Back
X