• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hiçbişi olmaz canım öyle düşünme. depolardan yiyor annesi zaten henüz.yakında iştahlar açılacak merak etme.o zaman bir süre sonra yediklerin ona gidecek.sadece çok su iç tatlım
Asiriii su iciyorum hem buralarin sicakligindan hemde cok susuyorum artik....Ama kahvaltida su icince daha cok bulandigini farkettim...eskiden beri oyle huyum var yazin kahvaltida buz gibi su icerim ama smdi icince midem daha cok bulaniyo icmiyorum bende yine bulaniyo ama olsun :)

benimde 3 hamileliğim. ama inş. ilk anneliğim olucak. insan her an bişey olcak diye endişe ediyor. doktor 4 hafta sonra kontrol deyince o kadar uzun zaman olurmu ya bebeğime bişey olursa diye öyle bi tepki vermişim ki doktor ve hemşiresi gülme krizine girdi:KK70:
Ayda 1 gormek cok sıkıcı gercekten ne var hafta 1 gorsek o zamanda hergun gorelim isteriz biz:)
Insallah bebegini saglikla kucagina alirsin canim

Asiriii su iciyorum hem buralarin sicakligindan hemde cok susuyorum artik....Ama kahvaltida su icince daha cok bulandigini farkettim...eskiden beri oyle huyum var yazin kahvaltida buz gibi su icerim ama smdi icince midem daha cok bulaniyo icmiyorum bende yine bulaniyo ama olsun :)
evet bende bi ara daha az içmiştim bulantıdan ama yemekten hemen sonra içme canım.aralarda iç içebildiğin kadar.mide bulanınca içmek çok zor biliyorum çokta zorlama tabi.

c

canim cok uzuldum allahim bunu saglicakla kucagina almayi nasip etsin. 3lu ve 4 lude neye bakiolar acaba
amin canım. inş. hepimiz sağsalim kucağımıza alırız. canım 3lü testte bebekte ntd varmı diye bakıyorlar genelde folik asit kullanmayanlarda oluyormuş. anensefali ve hidrosefali diye türleri var. anensefalide bebğin kafası tam oluşmuyor yada beynin bir kısmı açıkta kalıyor. hidrosefalidede omurilik tam kapanmıyo ve bazı sinirler dışarıda kalıyo ama her iki türdede bebeğin malesef yaşama şansı olmuyo

amin canım. inş. hepimiz sağsalim kucağımıza alırız. canım 3lü testte bebekte ntd varmı diye bakıyorlar genelde folik asit kullanmayanlarda oluyormuş. anensefali ve hidrosefali diye türleri var. anensefalide bebğin kafası tam oluşmuyor yada beynin bir kısmı açıkta kalıyor. hidrosefalidede omurilik tam kapanmıyo ve bazı sinirler dışarıda kalıyo ama her iki türdede bebeğin malesef yaşama şansı olmuyo
Allah korusun boyle bisey varsa 2li testte cikmiyor ama dimi canim

c

canim cok uzuldum allahim bunu saglicakla kucagina almayi nasip etsin. 3lu ve 4 lude neye bakiolar acaba

ikiliden farklı bir şey değil sanırım değil mi?
ama 3 lü çok yanıltıcıymış doktrolar tavsiye etmiyor inan. Benimde bir kez düşüğüm oldu o yüzden biraz heyecanlıyım:(
senin nasıl bir problem olmuştu canım? ben eskileri atlıyorum belki yazmışssındır ama

bizim bi komsu var atom karinca gbi zayifta boyuda kisa ilk gebelignde hic evdr durmadi pazarliklari tasidi agir seyleri 4.kata cikardi oyuzden dogumum cok kolay oldu dio normal dogum. smdi ikinciye hamile 6 aylik haftasonu gordum hic karni yok kiziyla potir pitir evdede hic durmuo hep gezio. peh dedim ben 2 saat ayakta durdm lekelenmem basladi bunda tik yok masallah bunyeyle alakali bence keske bende ole olabilseydm hem kilo almion hem kolay doguruon :)
maşallah işte bünye meselesi.. leke olmadıkça bende öyle olurum.dün işten sonra eve gidince pek oturmadım mesela.ağır iş yapmıyorum tabi ama cidden yattıkça belime ağrı girmeye başladı.vücudumuza kalıcı hasar bırakırız valla.ama dediğin gibi leke kanama varsa mecbur yatcan. umarım biter canım lekelerin en yakın zamanda

amin canım inş. ben çözüm ürettim bir tanede mersin merkezde doktor edindim. 15 güne bir görebiliyim diye:cool:
En guzelini yapmissin tatlim 15gunde bile ozluyor insan bi dogsalarda miss kokularini icimize ceksek...
Canim bende yakinda bi doktor buldum hatta dusuk riski gecmismi diye gittim ama orayada buranin arabasiyla gitmek lazim esim pek musait olamiyor isten dolayi.O araclarda masallah hoplaya ziplaya goturuyo korkuyorum merakimdan basima is gelcek diye:( o yuzden esim musaitse onun götürmesini bekliyorum

Tam olarak kacsin canim peki?
Bende haftaya sali 12 oluyorum ay insallah gecer benimkide
inşallah geçer tatlım.annenin uzun sürmüş mü? anneye benziyorsun genetikmiş bu iş.ben çok korkardım normalde de midem çok bulanırdı benim kolay kolay bulanır yani.annemde derdi ben hamileyken çok uzun sürmedi seninde olmaz korkma.dediği gibi de oldu.hatta hangi gün geçeceğini bile söyledi tuttu :)

Tamam canim tesekkur ederimm benimde tahminen temmuza mutlu girmem lazim :)
rica ederim canım.inşallah kurtulursunnn.temmuz sana uğurlu gelsinnn :KK200: bulantıı geçince hayata dönüyorsun resmen. göbişte epey çıktı.mutluluğunu anca çıkartıyorum valla.dr a gitmeden yaşam belirtisi gibi geldi bana göbiş büyümesi :KK70:

rica ederim canım.inşallah kurtulursunnn.temmuz sana uğurlu gelsinnn :KK200: bulantıı geçince hayata dönüyorsun resmen. göbişte epey çıktı.mutluluğunu anca çıkartıyorum valla.dr a gitmeden yaşam belirtisi gibi geldi bana göbiş büyümesi :KK70:
Aynen hafiften gobisler cikmaya basladii bende cok az farkedebiliyorum ne guzel bi duygu tarifi yokmus cidden...Rabbim herkese nasip etsin :KK74:
Anneminde ilk 3 ay surmus 4.aya girerken gecmis insallah benimde oyle olur canim

Back
X