• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn gzüel haftalar olsun hepimzie inşallah :) güzeller gzüelii anneler nasılsınız ben iyiyim çok şükür haftaya p.tesi 2 i tarmammız var sabırsızlıkla bekliyorum 12 haftaya gircem yarım ..henüz kilo almadım yemek yerken şunu sorun kendinie mutlaka bebeğim için ne yedim bugün kendiniz için yağlı hamur işi yemeyin lütfen ..dikkat edinnnn gzüeller hepinzii öpüyorummmmm :)

Kızlarrr. Bugün temizlik yapamamadığım için çok üzülmüştüm. Sevgili eşim, dip köşe resmen bayram temizliği yaptı. Yardım ettim tabii, ama adam kartonpiyerleri bile temizledi düşünün yani, içinde ayşe teyze varmış resmen :21:hamd olsun Rabbime.. Evim mis gibi çoook şükür öyle rahatım ki.. Kasık ağrılarım geçti, inanılmaz şişim ve çok rahatsız ediyo, karnım çok gergin. Soda içiyorum rahatlayamıyorum.. Varmıdır bir çaresi. Bideeeee ya ben cinsiyeti çok merak ediyorum yiiiiaaaaaaaa:KK43:

Bebişim sen istanbulda mısıın hangi semttesin?

Kizlar votaminlerle beraber omega3 içerikli haplar ve sadece omega3 iceren balık yaglari bebeğin kemik yapısının gelişimi için çok önemliymis. Hangi ayda başlanıyor bilmiyorum ama benim istanbuldaki doktorum 6.hafatadayken verdiydi. Buradaki (kendi buldugum sehirdeki) doktoruma da sordum iyi bir hap yazmis devam et dedi.

Benim bi arkadaş gecen bahsediyrodu ablasi balık yağı kapsülü kullanmis gebeliğinde sen de al bebek zayifti ama faha ilk aylarda başını tutuyordu maşallah dedi. Siz de doktorunuza danışıp başlayın kullanmayan arkadaşlarim :KK66:
Bence de önemli. Bende ilk haftalarda başlamıştım omega 3e. Inşallah faydasını görürüz

L LiveYourLifeee anladim canim.int de goremedim aramadimda daha biraz zaman gecsin diorum karga kahvaltisini yapmadan ario demesin dengesiz kadin :)

ben öyleyim canim beninde sag taraf yaklasik 4 haftadr mahvedio beni son 2 gndr egildigimde cok fena oluyor um. doktra sordum suratima bakti cvp vermedi 3. den sonra ben budami normal dedim evet dedi gorumcem hemsire onla konustum o tutunma agrisi bebek buyudukce oluyor dedi. anneme gorede erkek bebek ayaga vururmus abimin esinin ole olmus hamileyken bakalim kismet :)
Ahh canimm saglikli olsunlarda insallah kiz erkek farketmez.haftaya cinsiyet soyleyecek doktorum bakalim tutacakmi bu tezz.bebisler buyudukce vucut alarm vermeye basliyo biyerlerden demekki.

günaydınnn annişleerrr biz şimdi kış annesiyiz ya acaba indirimden kıyafet almaya başlasak mı yaz sezonunda:KK70:
Olabilir ama büyük almaya özen gosterin ben kızıma 0-3 aylik aldiklarimi ancak bir ay giyebildi bazi bebisler iri dogabiliyo o yuzden ilk aldiginiz kıyafetlerinde büyük olmasina dikkat edin benim kız 4 kilo doğdu :nazar::nazar:
Yani buna göre yaz kiyafetlerinizde biraz büyük olursa beğenerek aldiginiz bütün kiyafetleri giyerler en az 3 ay büyük alın

Olabilir ama büyük almaya özen gosterin ben kızıma 0-3 aylik aldiklarimi ancak bir ay giyebildi bazi bebisler iri dogabiliyo o yuzden ilk aldiginiz kıyafetlerinde büyük olmasina dikkat edin benim kız 4 kilo doğdu :nazar::nazar:
Yani buna göre yaz kiyafetlerinizde biraz büyük olursa beğenerek aldiginiz bütün kiyafetleri giyerler en az 3 ay büyük alın
Bizler tecrübeliyiz dimi :KK50:

Günaydın güzel anneler.ben gece tuttum eşim istiyor dıye 2 defa turk kahvesi yaptım ve onunla içtim dün zaten bulantı vardı bi de üstüne uykusuzluk eklendi tam oldu sabahladım.

Back
X