• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne saçma ya hadi yanlış geldi diyelim sen bağırıyosun arkadan noluyor diye onuda anlamaması zor bence polisi arasaydın keske
kackere bagrdim ne istion noluo die aa yanlismi ya dio hala zorluo esim geldi dua et evde deildm evim 2 kere yoklandi cikardim sikardim sen mezara ben hapse bunun yanlis i olmaz dedi adam 3 e basacagna 1 e basmismis nobetten ciktin dio esimde ben emekli astsubayim 24 saat nobetten cikiodm kimsenn kapisina dadanmadm dedi ayy ayy omrumden omur gitti doktoru aradm bisi olmaz agrin olursa gel serum takalim dedi insallah bisi olmaz yoksa bu adami esim mahveder

İnternetten baktım da midye, kalamar ve karide civa içerdiği için önerilmiyormuş, nasıl da kalamar karides yedim cocugum gerizekalı olmasın yaaa bol bol ceviz tüketeyim de dengelensin o_Oo_O

Canım hamile olduğunu aylar sonra öğrenip neler neler yiyor insanlar, Allah korur bebişini İnşallah, sen içini ferah tut, bundan sonra dikkat edersin..

kackere bagrdim ne istion noluo die aa yanlismi ya dio hala zorluo esim geldi dua et evde deildm evim 2 kere yoklandi cikardim sikardim sen mezara ben hapse bunun yanlis i olmaz dedi adam 3 e basacagna 1 e basmismis nobetten ciktin dio esimde ben emekli astsubayim 24 saat nobetten cikiodm kimsenn kapisina dadanmadm dedi ayy ayy omrumden omur gitti doktoru aradm bisi olmaz agrin olursa gel serum takalim dedi insallah bisi olmaz yoksa bu adami esim mahveder
Geçmiş olsun .ne manyak insanlar var .adamın nöbet sonrası beyni uyumaya başlamış demekki

bende Göztepe eğitim araştırmaya gittim bir sürü test istemişti ordaki kadın doğumcuya bunları sevk yapın dedim salak kadın toksoplazma olan grubu yazmamış kağıda...bir daha kan aldırmakta istemiyorum yaaa bu iş beni çok bunalttı :KK20::KK20: işte izin alıp gitmekte cabası....ikili testi yaptrmayı düşünmüyorum kızımdada yaptrmamıştm hiçbirini:KK56::KK56:
Bende zeynep kamile ilk gittigimde toxoplazma grubu testlerinde yapilmasini istedim ama o da yazmamisti digerlerini yaptirmis onlari yaptirmamisti ozeldeki doktorumda istiyordu o testleri bende ikili test icin tekrar gittigimnde tekrar soyledim o testleri bu sefer ki dojtir yazdi yaptirabildim yoksa disarda pahali o testler sanirim ozelde nereye gidiyorsun canim

Hayırr kıyma saçlarını, sağdaki bildiğin koyu renk artık :KK43: Lütfen yapma, soldaki gene sevimli, sarışın imajı çiziyor gene de. Bak ben bu kadar sarıdan, diğer fotoğraftaki sarı zor döndüm :KK43:

Sakın koyultma saçını, doğumdan sonra boyatırsın diplerini...
Eki Görüntüle 1571060
Ilk yukledigin fotodaki daha hos canim

Allahım ya rabbim ne manyaklar var... Geçmiş olsun bebeğimmm allah korusun seni de bebeğinide canını sıkma. İtin birisi için... Seni en iyi ben anlarım, evde yalnızken kapı çalsın onu bile açmam ben vallahi kapıyı kurcalasa deliririm herhalde...

Teşekkür ederim bebeğim, şimdi ona döndereceğim saçlarımı üstü boyasız kahve gibi ama, doktorun boyatabilirsin demesini dört gözle bekliyorummm
Benim koca izin vermiyo vallaha boyatmaya zaten saclarim siyah gibi.siz yinede boyatirken maske falan takin en azindan kokusunu daha az cekersiniz.oriali de bayagi etkili bir kokusu oluyo.

kizlar bu sabah 3.kattaki komsumun esi nobetten cikmis evine girio die bizim evin kapisini zorladi bagirdim cagrdim adam hala acmaya calisio o panikle ustteki komsumu aradm esi indi gezdi apt ni. hirsiz sandm komsum dio sesin cok kotuydu esimi aradm kalkti geldi tabi 3.kattaki oldgu ortaya cikti esi geldi ozur dilemeye ama ben zangir zangr titriodum bide dun gece kramp girdi kasigma esimi de araynca bebege bisi olmus sanmis okdr kotuyduki sabahn 8inde cok korktm insallah bebegme bisi olmaz esim cok sinirlendi adama verdiveristrdi azonce karisi gene geldi kadin cok mahcup ama bizimki bida onlara slm vermek yok dio deve inadi var bizimkidnde kadn nasi mahcup ama adamda ne salak ne oluo diorm hala zorluo kapiyo çığlık atiyorum zorluo salak anlamio yanlis kapi oldugunu

Eşinizin evde olmaması bi taraftan iyi olmuş aslında. Sizin korkunuz,onun öfkesiyle birleşince kötü şeyler yaşanmasına sebep olabilirdi.
Çok geçmiş olsun,ben de olsam korkudan nutkum tutulurdu.

Back
X