- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.021
Kız sen niye atıyon beni hemen ortalığa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen niye atıyon beni hemen ortalığa
Kız sen niye atıyon beni hemen ortalığa![]()
gunaydinnnnn guzel annecikkk ahh o havalandirmalar hicbiise yaramio benimde ustten altta gelio koku bide kadin demiomu senin yenek kokun gelio bana die bende diyorum seninkide geliyor havalandrna yapcak bisi yok susuo. sende calistir davlumbazi canim ben ole cozum bulmustumGünaydın annecikler...
Bu sabah üst kat komşumu boykot ediyorum bu saatte evimi soğan kokusuyla doldurdu. Komşu evinde iftar çadırına soğan yahnisi yapıyor galiba!
gunaydinnnnn guzel annecikkk ahh o havalandirmalar hicbiise yaramio benimde ustten altta gelio koku bide kadin demiomu senin yenek kokun gelio bana die bende diyorum seninkide geliyor havalandrna yapcak bisi yok susuo. sende calistir davlumbazi canim ben ole cozum bulmustum
Yanlış yorumda bulunuyum biraz unutur belki beni
İşe gelmişken tartilayim dedim zayıflamışım ben ya 3 gündür iştahım yerinde halbuki
sabahin korunde ruyasindami gormus acaba.Ah bebeğim deneyim bir, beynim yandı kokudan! :)
Acaba bebiş mi tüketti yap depolarını annesi
ben de kilo alamıyorum 47 kiloda kaldım, fırça yiyeceğim yine doktordaan
ben 3 kilo aldim :)Kızlar çoğunuzun mide bulantısı şikayeti var ama ben yine de sorayim kaç kilo aldınız şimdiye kadar?
Öyle miyim kız deme böyle sonra yağlarım eriyor zayıflıyorum bak
napim arkadaşım ya kilo almam lazımmış doktorum senin kilonda genç kızlar ergenliğe geçiş yapıyor kilo alman şart dedii boyumda 1.65Gadınnnn beni oraya getirme 47 kiloda hatun hala söyleniyor arkadaş yaaElimde en ağır terlikle gelip kovalamak istiyorum seniiiii....:)))
47 kilo mu hehe ben 55e düştüm dahaAcaba bebiş mi tüketti yap depolarını annesi
ben de kilo alamıyorum 47 kiloda kaldım, fırça yiyeceğim yine doktordaan