• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 5+1’im şu an. Bugün öğleden sonra keseyi görmeye gideceğim ama birkaç gündür neredeyse hiçbir belirtim yok, stres oldum. Saçmasapan bir de rüya gördüm. Dua edin her şey yolunda olsun lütfen 🥹
Ayy inşallah herşey yolundadır balım stres yapma rabbim herzaman bizle 🥹🥹🥹 haber et bize 🥹🥹🙈

Ayyy canımmmm bende aynı iyim çok şükür biraz bebiş yer yapıyor acıtıyor canımı ama allahıma binlerce şükür bu mücizevi şeyi bize yaşşatığı için gerçekten 🥹🥹 duygularımın tarifi yok açıkçası 12.12 de randevum var bakalım bebeiş ne alemde bakmaya gidicez 🥹🥹🙈
Okadar olcak bunlar tatlı acılar tatlı yorgunluklar 🥰 cok şükür Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bizde sağ salim kucagımıza alalım inşallah 🤲🥰 akşam 12 demi anlayamadım onu 🤭 yarın 12 mi yoksa
Bende bugün görmeye gittim cok şükür 7+1 dik 6+6 çıktı ultrasonda kalp atışını dinledik darısı basına inşallah 🤲🥰

ama düşük ollmasın diye okuduğum şeyler sıcak suyla duş almamak ve tavuk yememek gördüm, doktorda cinsel ilişki şuanlık olmasın dedi pazartesi kalp atışına giidip o zaman sorucam cinsel ilişkiye bide mümkünse hiç iş yapma boşver dedi
Aynen balım herşey bebişimizden önemli değil dinlen keyfine bak vallahi sanki bu rahat zamanlarımızı aricaz gibi 🥹🙈

Midemiz bulansa dert bulanmasa dert valla 2 gündür midem bulanmıyor korku saldı
Benim hiç bulanmıyor koku hassasiyetim yok sadece göğüs ağrısı var oda dinlendiğimde minimuma iniyor korkma canım belirti olmaması bebekle ilgili olumsuz birşey olduğu anlamına gelmiyor içini ferah tut güzel güzel şeyler düşün güzzel haberler al:anneadayı:

Okadar olcak bunlar tatlı acılar tatlı yorgunluklar 🥰 cok şükür Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bizde sağ salim kucagımıza alalım inşallah 🤲🥰 akşam 12 demi anlayamadım onu 🤭 yarın 12 mi yoksa
Bende bugün görmeye gittim cok şükür 7+1 dik 6+6 çıktı ultrasonda kalp atışını dinledik darısı basına inşallah 🤲🥰
Sağol balımm 12. Ayın 12 sinde randevum okadar heycalı birde kaza geçirdim üstüne merdivenden düştüm rabbim korudu gerçekten 🥹

Ya yerimm çok tatlı bende sabırsızlıkla bekliyorum minik kalp atışları duyma
İnşallah canım hepimiz güzel haberler ile gelelim inşallah 🤲🥰
Sağol balımm 12. Ayın 12 sinde randevum okadar heycalı birde kaza geçirdim üstüne merdivenden düştüm rabbim korudu gerçekten 🥹
Ay benim kafa gitmiş ya algılamam durdu 🤭 ay Allahım korusun beterinden korusun cok şükür bir şeyin yok ya bebişin yeri güzel o korunaklı Allahın izniyle birşey olmaz kendine dikkat et Allah esirgesin 🤲

IMG_0088.webp

İnşallah canım hepimiz güzel haberler ile gelelim inşallah 🤲🥰

Ay benim kafa gitmiş ya algılamam durdu 🤭 ay Allahım korusun beterinden korusun cok şükür bir şeyin yok ya bebişin yeri güzel o korunaklı Allahın izniyle birşey olmaz kendine dikkat et Allah esirgesin 🤲
Amin balımm ucuz atlattım gerçekten parmapım kırıldı çalışıyordum izne çıktım bian iyi oldu dinlenmek iyi geldi çünkü çok nefes yettiremiyordum normal mi ki nefes nefese kalıyordum merdive çıkarken

Amin balımm ucuz atlattım gerçekten parmapım kırıldı çalışıyordum izne çıktım bian iyi oldu dinlenmek iyi geldi çünkü çok nefes yettiremiyordum normal mi ki nefes nefese kalıyordum merdive çıkarken
Ay gerçekten Allah korumuş cok geçmiş olsun hemen iyileş inşallah 🤲
Cok normal 2 kişilik nefes alıyor 2 kişilik kalbimiz atıyor 🥰 ben gebe kaldıgımı öğrenene kadar düzenli spor yapan biriydim halada sabah 1 saat yürüyüş yapıorum ona rağmen nefes nefese kalıyorum bayır merdıven çıkarken fena oluyorum dizlerim tutmuo 😂

Back
X