• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aiiyyyy hayırlı olsun ama kıskanıyorum yaaaaaaa :KK12: en son ben öğrenecekmişim gibi geliyo, öarşamba randevum var. Eşim işten izin aldı cinsiyet öğrenicez diye. Öğrenemezsek oturur ağlarım yaniiiii :oops:
aman canım neyi takıyorsun? doktorlar söyluyor ama 17. haftaya kadar degısebılır
bellı olmuyor bu işler cunku :=)

IMG_20150704_114026.webp IMG_20150704_114038.webp @msg38 duydum kiii ebeymişsinnn.. Bak sana en net fotolarını gönderiyorum... Doktorumuz söylemedi 14 haftalığız ama bize de bi el atsan :))))

Kuzum sen görmeseymişsin ben şimdi seni etiketleyecektim :) Mutlaka katıl yarışmaya olur mu :)
Bugün öyle birgün ki , şirkete geldim unuttugum bir eğitim varmış, sabah 8den bu saate kadar sürdü ,kafam şişti..Bebek acıktı valla eğitimde :KK200:
Sen napıosun canımcım, İst buluşması ne zaman gerçekleşiyor, benim taşınma işlerim yoğundu, büyük kısmı halloldu ,senden haber bekliyorummm:KK3:

Bugün öyle birgün ki , şirkete geldim unuttugum bir eğitim varmış, sabah 8den bu saate kadar sürdü ,kafam şişti..Bebek acıktı valla eğitimde :KK200:
Sen napıosun canımcım, İst buluşması ne zaman gerçekleşiyor, benim taşınma işlerim yoğundu, büyük kısmı halloldu ,senden haber bekliyorummm:KK3:

Oyy kıyamam aç mı bıraktılar kuzum sizi :KK20: Doyur hemen göbişini :) Birkaç tane hamiş bulalım yapalım o zaman en kısa zaman da :)

Back
X