- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.381
Aynennn yaaCanım bilseydin zaten korunmazdık ki hiçbirimiz koyverirdik giderdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynennn yaaCanım bilseydin zaten korunmazdık ki hiçbirimiz koyverirdik giderdi![]()
Tabi ki de hepimiz alışmışız sanırım açıverdiko cılkını cıkarmıs. şikayet etmek lazım aslında. sonucta bırden fazla kişi almaması lazım
belkı sen rahat edemıyorsun, dimi ama?
Sağol canim.nuba goremi baktın. Doktor da erkek dedi ama içime hep kız doğuyor.Erkek canım bu bebek bence
Kim uğraşıyor seninle ya ben test ettim onayladım kız seninki
Çaydanlıkla demleme yapacam birgün ama hamilelikten beri hiç icmedim bir kere sabah nescafe canım çok istedi su bile bir kac gündür içiyorumsürahiyle iç bari![]()
Ya Nescafé demeyin csnım istiyoooooÇaydanlıkla demleme yapacam birgün ama hamilelikten beri hiç icmedim bir kere sabah nescafe canım çok istedi su bile bir kac gündür içiyorum
ne kadar test varsa yaptır oradaTüm testlerim ücretsiz :)) ama banane ona randevu alınca ödeme yapıorum sonuçta :))
benım şuan en buyuk sıkıntım suÇaydanlıkla demleme yapacam birgün ama hamilelikten beri hiç icmedim bir kere sabah nescafe canım çok istedi su bile bir kac gündür içiyorum
O ortalığı karıştırmayı çok sever, zaten oğlu olacak tipik kaygana olur o
Hahahhaha öle yapiimmm bencede :))ne kadar test varsa yaptır orada
![]()
Suyu çok soğuk icebiliyorum bende.oyle dene istersenbenım şuan en buyuk sıkıntım su
ıcınce mıdem bulanıyor
şu 2 gündür gunde 5 bardak ıcıyorum buna da şükür :=)
bır de ben 2 kere kum dökmüştüm. korkum o aslında :=)
yapildi canim hemde hem ozelde hem devlette :) olmadi ole yapim 26 snda gidim ben garanti olsnCanım 2li taramayı yaptırdıysan bayramdan sonra git bence.daha garanti ti olur cinsiyet için. Kafan karışmam erken haftalarda yanılma payı çok oluyor.
Tamam demiyorum git iç kız çay bardağıyla bariYa Nescafé demeyin csnım istiyooooo
O ortalığı karıştırmayı çok sever, zaten oğlu olacak tipik kaygana olur o![]()
bzı testler feci pahalı olacak. o yuzden çok şanslısınHahahhaha öle yapiimmm bencede :))
Temmuz annesiydim oglumda topiktekilerle su yarışı yapardık bazen 3-4 litreyi bulurdu günlük su çok iyi geliyor karnımda hiç yırtık yok benimbenım şuan en buyuk sıkıntım su
ıcınce mıdem bulanıyor
şu 2 gündür gunde 5 bardak ıcıyorum buna da şükür :=)
bır de ben 2 kere kum dökmüştüm. korkum o aslında :=)
ilk zamanlar öyle yapmıstımSuyu çok soğuk icebiliyorum bende.oyle dene istersen
su ile alakalı bır durum mu o?Temmuz annesiydim oglumda topiktekilerle su yarışı yapardık bazen 3-4 litreyi bulurdu günlük su çok iyi geliyor karnımda hiç yırtık yok benim
sana ne dedıler peki?yapildi canim hemde hem ozelde hem devlette :) olmadi ole yapim 26 snda gidim ben garanti olsn