- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.441
Kizlar bugun kontrolum vardi vee 2 minnosumda kizmisss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü, eğer bişey varsa zaten kabulüm, hamileliğim de güzel geçsin, düşünmekle geçmesin diyeneden? sonuc ne olursa olsun insan merak edıyor
Aaaaaa böle sohbet olmazki bilmem diyooHıh ben bilmem pinkin kemikleri sayılıyor bence![]()
Anammmmmm birini bana ver kiss nolcakkk benimde erkekmisKizlar bugun kontrolum vardi vee 2 minnosumda kizmisss
Yok be yaw 3ayı bitirdik alabiliriz artık :)))aslında almamamız lazımalmak için erken
bende de 2 tane kız var 3.cü farklı olsun istiyorum.Rabbim gönlümüze göre verir inş.Banada saçma gelmekle birlikte ilginç geldi.ilk 2 sinde yüzük ileri geri sallandı. 2 oğlum var.3.de dairesel hareketler çizdi. Bide kaç yaşında evlencegin yada evlendigini bilen yüzük testi varmış. O daha şaşırtıcı 2 defa denedim 18 de duruyor.![]()
Inşallah canım. Kaç haftaliksiniz?doktor söyledimi bir tahminbende de 2 tane kız var 3.cü farklı olsun istiyorum.Rabbim gönlümüze göre verir inş.
Ayyy yerimmm ben o minnoşlarııı :))Kizlar bugun kontrolum vardi vee 2 minnosumda kizmisss
ikizler galibaKizlar bugun kontrolum vardi vee 2 minnosumda kizmisss
öyle demeYok be yaw 3ayı bitirdik alabiliriz artık :)))
erkek mı denmıstı sana?
tutmayan da oluyor. yapan kişiye baglı aslında :=)
orada bir arkadas var, hiç tahmınlerı tutmuyor onuncanım nub teorisi yapan bir arkadaş vardı erkek gibi dedi, hani birde eşlerin doğum tarihlerine 4 falan ekleniyordu ya onda da erkek çıkmıştı,doktorda erkek dedi ama kesin sonuç için 17.hafta dedi :)))
orada bir arkadas var, hiç tahmınlerı tutmuyor onun
bana da %70 erkek dedı
aynı kişi mi acaba![]()
Ben bu hafta 12 haftalık oldum çarşamba ikili teste gideceğim.yok söylemedi 2 hafta once gitmiştim benInşallah canım. Kaç haftaliksiniz?doktor söyledimi bir tahmin
Doğumdan snra veririz kuzum kiloları yaaöyle deme
6. aydan sonra öyle şişecegız kı![]()
hayırlısı olsun. tabii insan merakının önune geçemiyor :=)bilmiyorum canım ama sayfa açmışlardı nub teorisiyle ilgili, bende foto attım birisi ama hangisi bilmiyorum erkek gibi dedi, 4ekleme olayı da erkek diyor, ben rüyamda da görmüştüm hamile kalmadan önce, doktorumda erkek gibi pipisi var dedi :))) bu arada burdaki beşiklere baktık bugün üstten ya çok güzeller hepsi ama en ucuzu 500 tl :)
ben hiç kilo nedır bılmemDoğumdan snra veririz kuzum kiloları yaa![]()
Bende aynıı canımmm boyum 1.78 63 kiloydumm şimdi 65 oldumm :)) 85e kadar yolu varben hiç kilo nedır bılmem
bakalım nasıl hismişhep 48-50 arasında yaşadım
yuh boya bakBende aynıı canımmm boyum 1.78 63 kiloydumm şimdi 65 oldumm :)) 85e kadar yolu var![]()
hayırlısı olsun. tabii insan merakının önune geçemiyor :=)
ben beşik yerıne park yatak alıcam
ve gece ıcın anne yanı beşik. emzırmek ıcın kalkmamak ıcın :=)