- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.461
Ahahhaha korkma tatlımmm bu zamanların keyfini çıkaaaarrr hiiçç kilo takamıcam kafama sende takma :))yuh boya bakçok kilolu olursam kendımden korkarım ben
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhaha korkma tatlımmm bu zamanların keyfini çıkaaaarrr hiiçç kilo takamıcam kafama sende takma :))yuh boya bakçok kilolu olursam kendımden korkarım ben
![]()
Benimki yanlış adrese gitmiş kız pinkcigime demedim yoksaAaaaaa böle sohbet olmazki bilmem diyooyok daha bişi demeyiz kuscek yoksa
ama sen çok ağır konuştun aşk olsun
![]()
bende zayıf olmak nedir bilmemben hiç kilo nedır bılmem
bakalım nasıl hismişhep 48-50 arasında yaşadım
bende zayıf olmak nedir bilmem![]()
park yatak hem tasınıyor istedıgın yerecanım mantıklı park yatak :)
Ayyy kiyamamkii.vallaha ne cin takvimi tuttu nede beta hcg.bide 2 hafta once bitanesini erkek gibi gormustu.bende kendimi bi erkek bir kiz olsun diye adapta etmisim megersemm.Allahimnherkese saglikli ve hayirli evlat versin.Anammmmmm birini bana ver kiss nolcakkk benimde erkekmissağlıkla dogsunlarr
kullanışlı deniyor ama bana çok itici geliyorlar nedendir bilmempark yatak hem tasınıyor istedıgın yere
hem de rahat olur.
Sagol tatlimmAyyy yerimmm ben o minnoşlarııı :))
Evet canimm zaten ikiz oldugunu duyunca ilk şoku yasamistik.babamiz biraz uzuldu gibi.alisir neyapalim 3 tane kizlar basetmek zorunda kalacak.ikizler galiba
ay ne zor olur![]()
Bi evde 2 kız varsa o ev mutlu bir evdir derdı benım hocam bizde evde 3hatunuz ben 32 buyuk 9 kucuk 5 .minnagın ne oldugu henuz belli değil 12 haftalık.babalar kızlara daha düşkün oluyo kızlarda babalarına hiç üzülmesin ilerde gidebilecek 2 kapısı varEvet canimm zaten ikiz oldugunu duyunca ilk şoku yasamistik.babamiz biraz uzuldu gibi.alisir neyapalim 3 tane kizlar basetmek zorunda kalacak.
Evet canimm zaten ikiz oldugunu duyunca ilk şoku yasamistik.babamiz biraz uzuldu gibi.alisir neyapalim 3 tane kizlar basetmek zorunda kalacak.[/QUOTE
allah saglık versin :=) yerim onları![]()
olsa da kesin olmaz. ben 14. hafta gıttım tahmın yaptı doktor sadece :=)9+3 te 10 haftalık ken belirli olurmu cinsiyet ne dersiniz
aa nıye kı? netten anladıgım kadarıyla park yataklardan cok memnunlarkullanışlı deniyor ama bana çok itici geliyorlar nedendir bilmem
Çok kolayda kırılıyor canım benim kaygana oğlumu içine koyarken nasıl çöktüyse kırıldı, tabi yatağın suçu da olmayabiliraa nıye kı? netten anladıgım kadarıyla park yataklardan cok memnunlar
sallanıyor ve tasınıyor olması buyuk rahatlık
nasıl kırılıyor?Çok kolayda kırılıyor canım benim kaygana oğlumu içine koyarken nasıl çöktüyse kırıldı, tabi yatağın suçu da olmayabilir![]()
Hadi ya Eyvah bende 12 haftalık oldum öğrenrim heralde cinsiyeti dıyordumolsa da kesin olmaz. ben 14. hafta gıttım tahmın yaptı doktor sadece :=)
Tam olarak akıl sır erdirememekle birlikte bende hayret ettim canım içine koyarken ağırlığını yatağa vermiş heraldenasıl kırılıyor?
kaynanan oglunla bırlıkte orada yatmasın sakın![]()
Kızlar daha çok et yumağı gibimi oluyor USG de .erkeklerde kemikleri daha belirgin ve kafa buyukÇok kolayda kırılıyor canım benim kaygana oğlumu içine koyarken nasıl çöktüyse kırıldı, tabi yatağın suçu da olmayabilir![]()
en net tahmını 16. hafta dıyorlar :=)Hadi ya Eyvah bende 12 haftalık oldum öğrenrim heralde cinsiyeti dıyordum