• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende bedenimi almistim canim dusuyor yurudukce bide pant bollandi bebde gobek kisminin yanlarini diktim ole biraz duruo ama oturup kalkinca cekiyorum yine :)
Senin pantolonda ayni benimki gibi degistirsem mi diye dusunuyorum ama hepsi boyle olacaksa diyorum degistirmenin ne faydasi var

kızlarrr ikili testten geliyorum doktor kız olabilir dedi havalara uçuyorum sabahtan beri çok kız istiyodum!! kesin değil ama kız gibi gözüküyo dedi. ense kalınlığı fln yerinde çok şükür. kıpır kıpır resmen ayağa kalktı doktor bile şaşırdı :))
oyyy masallah masallah benimki cok sakin duruyor ultrasonda :)

Ben esmerim ama bende de yok yani belli belirsiz var gibi sanki ama anlayamıyorum :KK48: Benim karnım gündüz yok ama gece olunca neoluyosa oluyo maşallah 5 aylık sanki ve patlıcak gibi gergin oluyo. Benim 13 haftalık canım daha çoookk var bebişi hissetmeye :KK61:

Evet siskinlik oluyor canim bendede.
Amaaan hepsi gecicek kucagimiza alinca :)

Hanımlar bir haftadır kusmam yok ama hiç kilo almadım. :KK43: 4 kilo vermiştim kusma sebebiyle 1 haftadır kusmadığım düzenli yediğim halde kilo alamadım. Normalde 3 kilo almam lazımmış. :KK43: Şiş hissediyorum ama tartılınca gene aynı.
bunu kendine sorun haline getirme canım bir kaç haftaya istemesende kilo alacaksın bebişler büyüyor. :KK15:

Back
X