• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ben de öyle :KK70:
poşetteki şekerler bitti. şuan da son kalanları yıyorum :KK53:
benım evde olmaz böyle seyler genelde. bayram dıe almıstık. çok iyi gelıyor evet. ama bır daha almam
bu adamı davul gibi yapar
kizzzz cicim sende az degilsin heee :KK53: benimki erkukkkkkk canim oyuzden no sikinti ;) yiyin yiyin sekerleri seker gibi yuvarlanin sonraaaa :) :kk77: bende hep eski yiyorum hamileligmden beri hic tatli istemiyo canim ama hakki olucak :) :KK49: esim ruyalarmdan dolayi erkek dedigm icin diodu eksi yeme kiz die bizim hakki geliyor az tatli ye diodu ana onla alakasi yok be yaaaa :KK50::KK53::KK9:

kizzzz cicim sende az degilsin heee :KK53: benimki erkukkkkkk canim oyuzden no sikinti :KK66: yiyin yiyin sekerleri seker gibi yuvarlanin sonraaaa :) :kk77: bende hep eski yiyorum hamileligmden beri hic tatli istemiyo canim ama hakki olucak :) :KK49: esim ruyalarmdan dolayi erkek dedigm icin diodu eksi yeme kiz die bizim hakki geliyor az tatli ye diodu ana onla alakasi yok be yaaaa :KK50::KK53::KK9:
'' benımkı erkek no sıkıntı'' dedın ya
nıye dedın anlamadım :KK53:

sende mi çok korkuyorsun :KK53:
ben artık soranlara '' hayırlısı neyse o olsun '' deyıp kestirip atıyorum
yuhhh erkek yegenin neyi merak etmis Bravo :KK9:kundak yapilir heralde ya hic kafa yormadm ona. ben zaten allaha menat gidiom bi kiyafetlere bakiom hic bebek nasi yikanir vs ona bakmiom artik annemle kaynvalidem halletsn ;)

yuhhh erkek yegenin neyi merak etmis Bravo :KK9:kundak yapilir heralde ya hic kafa yormadm ona. ben zaten allaha menat gidiom bi kiyafetlere bakiom hic bebek nasi yikanir vs ona bakmiom artik annemle kaynvalidem halletsn :KK66:
yok yegenım degıl, kuzenım :=) şaka gibi herkes dogum seklını soruyor :KK53:

hayırlısı olsun diyorum artık.
isimi de çok soruyorlar, kesinleşsin bakarız dıyorum.
bizimde ole herkes isim fikri veriyo gerek yok isim koyma hakki bende hem ben kaararlastrmisim sanane. 5 yasinda cocuk bile fikir soyluo esimde koyariz tabi dio allahim yarebbim yaa pskopata baglaniom vala En Büyük KK:KK14::rolleyes::KK39:

bizimde ole herkes isim fikri veriyo gerek yok isim koyma hakki bende hem ben kaararlastrmisim sanane. 5 yasinda cocuk bile fikir soyluo esimde koyariz tabi dio allahim yarebbim yaa pskopata baglaniom vala En Büyük KK:KK14::rolleyes::KK39:
kaynanam da ara sıra isim söyluyor. hiçbişi demeden bakıyoruz yüzüne. :KK48:
isim konusunda fikir istemediğimizi artık herkes biliyor

kaynanam da ara sıra isim söyluyor. hiçbişi demeden bakıyoruz yüzüne. :KK48:
isim konusunda fikir istemediğimizi artık herkes biliyor
bende biz bulduk diyorum. :) cinsler yaa valla sinir etmekten baska ise yaramiyolar. ben kimseye karismadim isim.konusunda ama herkes biz burnunu sokuo pok var sanki ;)

Back
X