2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi Akşamlar ;)

Yarın Bebeğin cinsiyetini öğrenmeyi umut ediyorum. Fakat kimle karşılaşsam karnımın Şekline bakarak tahminde bulunuyor. Ama doktorlarda bunun doğruluk Payı yoktur diyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz yani karnınız sivri erkek daha yuvarlak ise kız bebek mi? Göbuslerle cinsiyetler uyuştumu sizinde. Çok heyecanlıyım sağlıklı olsun o Herşeyden önemli tabıkı

bende hersabah 2 kasik pekmez yiyodum 1 haftadr yemiyorum. onuda ya tahta ya cam kasikla yiyecekmissin biliyormuydun canim. demiri azalmiomus oylece. uzun var dolapta ama sikti uzun beni biktim yemiom
acaba keciboynuzu ise yararmi ondanda var evde :KK66:
Ben keçiboynuzu kemiriyorum bazen pekmezden daha iyi demişti aile helimliğindeki ebe. Evet tahta kaşıkla yenmesi gerekiyomuş pekmezin de :63:

Iyi Akşamlar :KK66:

Yarın Bebeğin cinsiyetini öğrenmeyi umut ediyorum. Fakat kimle karşılaşsam karnımın Şekline bakarak tahminde bulunuyor. Ama doktorlarda bunun doğruluk Payı yoktur diyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz yani karnınız sivri erkek daha yuvarlak ise kız bebek mi? Göbuslerle cinsiyetler uyuştumu sizinde. Çok heyecanlıyım sağlıklı olsun o Herşeyden önemli tabıkı
Karninin şekli, canının ne istediği, yediğin içtiğin... bence hiç birinin cinsiyetle alakası yok canım. Benim 2 oğlum var.bunda hamilelegim yediklerim yemediklerim Karnimin sekli o kadar değişikdi ki diğer hamileliklerimden. Ben kesin bu sefer kız bekliyordum.ama bu bebisimde erkekmis. O yüzden ben inanmıyorum canım. Tabii istisnalar olabilir.

Karninin şekli, canının ne istediği, yediğin içtiğin... bence hiç birinin cinsiyetle alakası yok canım. Benim 2 oğlum var.bunda hamilelegim yediklerim yemediklerim Karnimin sekli o kadar değişikdi ki diğer hamileliklerimden. Ben kesin bu sefer kız bekliyordum.ama bu bebisimde erkekmis. O yüzden ben inanmıyorum canım. Tabii istisnalar olabilir.
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ALLAH. Gerisi önemli değil zaten bakalım Yarin bende öğrenirim ins

Hayırlısı olsun canım. Önemli olan sağlıkla kucağına almak.
Karın Şekli, yediğin içtiğin hep kişisel bence.
Kız bebeğe hamile iken Göbek Yaygın olur derler ama ben kızıma hamileyken sanki Önümde bir top var gibiydi. Arkadan hamile Olduğum belli değildi.

Benim gittiğim hastanede cihaz zaten vardı. Sadece profosör muayne ücreti verdim. Ama dışarda sadece ultroson çeken yerleri bilmiyorum canım.

biz de kan uyuşmazlığı var eşimle ve maalesef negatif çıkması gerekirken pozitif çıktı. bebek bana karşı hassasiyet geliştirip kansız kalıyor anlamına geliyor. ama titre diye bir değere bakıldı. yani bu hassasiyetin derecesine. o sonuç yi çıktı. yani endişelenilmeyecek bir boyuttaymış. sadece 4 haftada bir kan verip yükselip yükselmediğine bakılacak. bu cuma yine kan vericem. umarım yükselmeden sorunsuz bir şekilde oğlumu kucağıma alırım.
daha önce de yazmıştım burda zaten. özellikle kan uyuşmazlığı olanlar, kanama yaşamış olanlar, öncesinde düşük veya kürtajı olanlar mutlaka baktırsın indirect coombs'a...
Allah Kolaylıklar versin zorlu süreç olacak ama inşallah Sağlıcakla alırız hepimiz canım bebişleri kucağımıza. Kan uyuşmazlığının OLDUĞUNU önceden bilmiyorsunuz değil mi?

Benim de 1.63 canım ama babasına benzicek heralde:KK48: Daha önce erkek gibi ama kesin değil dedi bugün de sıpa sırtını döndü ne yaptıysak döndüremedik kendimize:KK46: Canım haftası GA olarak yazıyo. EFW kilosunu gösteriyo. Her değerin altında o değere göre GA yani haftası yazıyo. Mesela benim baş çevresi 4 gün karın çevresi 6 gün bacakları da 10 gün ilerde gözüküyo şimdilik ama tabi değişebilir.
Saol canım teşekkür ederim Sizinki benmkine göre daha iri yapılı belki benim ki kızdır :)

Hayırlısı olsun canım. Önemli olan sağlıkla kucağına almak.
Karın Şekli, yediğin içtiğin hep kişisel bence.
Kız bebeğe hamile iken Göbek Yaygın olur derler ama ben kızıma hamileyken sanki Önümde bir top var gibiydi. Arkadan hamile Olduğum belli değildi.
Sağlıkla doğsunlar ıns. Yarın gösterirse paylaşacağım. En son ultrasonda çok hareketli degıldı sürekli uyku modundaydı

Kızlar bugün yaptım müşteriye nasıl olmuş :) Yaparken bayağı uğraştım ama değdi. :) Benim bebişede yapacağım bugün :)
11202919_1635038076736345_1976154174_n.jpg
Kuzum bende isterimmmm ::)) ne kadara yapıyosun cok guzeller

Back
X