Ben de arastirdim. Cok akilli, uslu, zeki ve olgun cocuklar olurlarmis. Hirsli ve disiolinli olduklari icin derslerinde de cok basaeililarmis. Yani anneyi hic uzmeyecek ideal bi burc:) ama iste kime sorsam psikolojik sorunlara yatkin olduklaribi soyluyolar (Allah muhafaza) :-D cunku icine kapanik, icini kolay kolay acmayan, sorunlarini tek basina halletmeye calisan, yasitlarina gore hep daha onden ve olgun giden, etrafindaki herkesin sorumlulugunu alan bi karaktere sahip. Bunlaein hepsi cevresindeki insanlar icin bulunmayacak ozellikler ama kendi icin zor, agir bir karakter. Ama yay burcu hep enerjik, disa donuk, kafasini bi seye mesgul etmeye bile zaman bulamayan bi burctur. O acidan yay olsun diyodum :) neyse oglak da iyidir; herkesin imrenecegi cocuklar olurlar insallah:) biz acariz onlari
Benimle aramda sutle oyle bi iliski var. Nirmalde de icemem kokusunu almamak icin cikolatali falan icerdim zorla. Hamilelikte gormeye bile dayanamaz hale geldim. Doktor bana da zorla diyo ama kolay mi

ben de vicdan azabi cekiyorum. Ayranla falan tamamlamaya calisiyorum. Sen de ikame olacak bi seyler arastir istersen yumurta yerine