- 4 Şubat 2014
- 119
- 205
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #19.141
Biz erkek olursa; Demir ya da Rüzgar düşünüyoruz.. Kız olursa da Defne[/QUOTE
Biz oğlumuz için Mavi Tuna'ya karar verdik :)
Kızım'ın ismi Lina Ada :)
Belki size fikir olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz erkek olursa; Demir ya da Rüzgar düşünüyoruz.. Kız olursa da Defne[/QUOTE
Biz oğlumuz için Mavi Tuna'ya karar verdik :)
Kızım'ın ismi Lina Ada :)
Belki size fikir olur.
Kızlar doktordan geldim. 180 gram olmuş oğlum. Su içiyodu :) detaylı ultroson için perinotoloji uzmanına 3 hafta sonrası için randevu aldım. Detaylı ultroson için 59o tl fiyat verdiler. O da indirimli fiyatmış. Yuh dedim. Üçlü test yapmaya gerek görmedi doktorlar. İkili iyi çıktığı için. İkili test daha kıymetli dedi.
Bir de benim elime kramp giriyodu. Sağ elde. Bişey sendromu dedi doktor. Gebelikte bilekte ödem oluyormuş. Atel falan takılması gerekiyomuş. Sandığım kadar basit bişey değilmiş. Sizde de varsa ihmal etmeyin. Kendi kendine geçmiyo. Fizik tedavinin görmesi gerekiyormuş. Bilginize kızlar.
su mu içiyordu ayyy kıyamam ya maaşşalahhh :))
Evet ya ağzını açtı lokur lokur su içti :) sonra çişini yapıyormuş, tekrar içiyormuş. Onu gördükten sonra ben de daha çok su içmeye karar verdim. Belli ki bu sıcakta çok ihtiyacı oluyor :)
isminizi çok seviyorsunuz demek ki ne güzell:)))zülal
belki onunki de "inci zülal" olur diye düşününce hoşuma gitmişti ama keşke kendi adım olmasaydı :)
Bizim cinsiyetimiz belli değil ama ismimiz çoktandır belli :) benim eşim denizci seyire gidip gelmediği cok olur bende şimdiye kadar hep yalnzdm tabi. Bigün konuşurken sen gidiosn orda denizle avunuosn ben de burda bizim DENİZ imizle avunurum dedim onun da çok hoşuna gitti.o gün karar verdk kız da olsa erkek de olsa adı DENİZ olacak olacsk inşallahbebeğinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar ismine karar verdiniz mi?
özellikle kız isimlerini merak ediyorum.
Amin canım ne güzel ya serinlersnz biraz biz de izmirde buharlaşıoruz resmen yaKızlaarrr Ankara'da yağmur başladı, inanılmaz nasıl yağıyor, miss gibi toprak kokusu sardı her yani, Allah'ım hayırlısını ver hepimize
kiz elifin anlaminda ne varElif çok güzel bir isim.
benim de düşündüğüm isimler arasında aslında ama anlamına bakınca kafam karıştı biraz.
Zülal istiyorum aslında ama eşim istemiyor (benim adım olduğu için)
evet canım.isminizi çok seviyorsunuz demek ki ne güzell:)))
zuhal.koy cnim sana uyumlu olurzülal
belki onunki de "inci zülal" olur diye düşününce hoşuma gitmişti ama keşke kendi adım olmasaydı :)
canım, geçen hafta Elif isminin anlamı olarak "alfabenin ilk harfi" gibi bir ifade çıktı karşıma, beni o an çok olumsuz etkiledi.kiz elifin anlaminda ne varbenim adimda elif ama ozelliklerini tasiyorum ince uzunum ve dosdoruyum. dogrucu davut
haksizliga asla gelemem netimdir a adir bende b demem diyemem
isim konusunda ayrı bir hassasiyetim var canım.zuhal.koy cnim sana uyumlu olur
kizzz ben dukkan ustundeyim bisi olmaz ustumdekilerle gecen yil girdik birbirimize olur olmadik silkeleniolar ptsi silkelenme gunu. kari ctsi pazqr sabah 9 da hali silkeliodu yatak odasnn camindan kavga ettik smdi hamile oldugumu duyunca gelip ozur diledilerHeeee tabi sonra komşuların gelsin halı niyetine bizi çırpsıngorusuruz kuşum inş benim bi ayak bursada nasıl olsa
![]()
ayyy bende gecen ay 1.4 kilo almistim dr aa ne cok almissin dikkat dedi smdi zaten az yiodum hepten az yiyorum vallaah ne güzel, ben 1 ay önce 3 kilo almıştım, o zamandan beri de tartıya çıkmıyorum, yarın doktora gidicem ve çoook korkuyorum umarım çok kilo almamışımdır![]()
gel gel yanioz sende gel yanariz berabetErkek ismi soranlar olmuşş. Ben Çağan Mert düşünüyorum. Yağız, yiğit, aras, kerem, said, çınar, selim, ömer de benim sevdiğim isimlerinşallah birine faydam oluuuur. Ayrıca bu sene erkek senesi anacım, 4 srkadaş hamileyiz 3 erkek 1 kız yani.
Bu arada bursalı hanımlaaaaaar Bursa nasıl. Bugün bursaya geçiyorum. Pazara kadar ordayım. İnşallah serindir biraz![]()
oyyy kiyamam ona ben yaa bende cok su icerjm ama smdi daha cok icicemEvet ya ağzını açtı lokur lokur su içti :) sonra çişini yapıyormuş, tekrar içiyormuş. Onu gördükten sonra ben de daha çok su içmeye karar verdim. Belli ki bu sıcakta çok ihtiyacı oluyor :)
bende oguz dusunuodum aksam baktim biyerde hantal yaziodu esime dedim ya sisko hantal olursa pc basinda oturan cocuklar gbi istemem dedjm degistirelim dedim hep metin alp diodum dun gokalp gordum metine uyar dedik yada cinar ama tek tek uzerinde calismam lazimcanım, geçen hafta Elif isminin anlamı olarak "alfabenin ilk harfi" gibi bir ifade çıktı karşıma, beni o an çok olumsuz etkiledi.
çocuğuma bu ismi koysam, yıllar sonra isminin anlamıyla ilgili benim o an yaşadığım duyguyu yaşamasını hiç istemedim.
o nedenle vazgeçtim bu güzel isimden.
yoksa, diğer mecazi çok değerli anlamları vardır elbet.
ayyy bende gecen ay 1.4 kilo almistim dr aa ne cok almissin dikkat dedi smdi zaten az yiodum hepten az yiyorum valla![]()