2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm özellikle bacak karın kaslarını geliştirmek gerekiyormuş ama hamilelere uygun egzersizlerle :KK43: Aslında bir spor salonuna üyeyim ama hamilelere özel dersleri yok, birşey olursa diye gitmiyorum

araştırmak lazım. spor salonuna gideceğimi sanmıyorum. :)
evde birşeyler yapmaya çalışırım artık. gerçi sezeryandan iyidir o da. yine de olmasa ne iyi olur..

Kızlar devlet hastanesindeki doktorumuzdan geliyoruz bu kadını çok seviyorum yaaa... Özeldeki doktoruma bir türlü ısınamadım acaba erkek olduğundan rahat davranamadığımdan mı nedir bilemiyorum... Herneyse haftta sonu özeldeki doktorum kız demişti... devletteki doktorumda %1.000,000 kız dedi :))) Çok şükür benim için kesinleşti cinsiyet konusu.... Üçlü test yaptırmıştım onunda sonuçları güzel çıktı... Tetenoz aşısını sordum yaptırmam gerektiğini söyledi.... Bizden bu kadar:))))

ben ayda bir tartılıyorum artık canım.:KK70:dr da değil evde yalnız başıma kimse görmesin.sonra uzun bir süre kendime gelemiyorum.rejim yapıp aç kaldığım günleri düşünüyorumm:KK70:
Ay evde tartı olsa tuvaletten önce tuvaletten sonra yemekten önce yemekten sonra .......... gibi günün her anı tartılıp psikolojimi bozarım ben neme lazım :KK53::KK53:

:KK200:Valla benimkiler de kafam kada oldu maaşallah ,hızla erkenden büyüyen göğüs sanırım kız,bnm de kızçem olacak zzaten ..Uçları bile acımaya başladı büyümesiyle öyle mı sizin de?
benim erkek ama buyuduler hemen bu ay da dr erkek desin ole icim rahat etcek bende hep kiz belirtisi var ama erkek ;) benim ilk zamanlar aciodu uclari ama smdi cok guzel kasinio ;)

Ay evde tartı olsa tuvaletten önce tuvaletten sonra yemekten önce yemekten sonra .......... gibi günün her anı tartılıp psikolojimi bozarım ben neme lazım :KK53::KK53:
ben tam olarak oyleyim tuvalet oncesi sonrasi yemek öncesi sonrasi ;) arada 600 gr filan oynuyo hele aksamla sabah arasi 2 kilo oynuo ;)

Biraz önce doktordan geldim tartıldım 66 çıktım, cumartesi 65 timmm... çok hızlı kilo alıyorum sanırım:KK43:(( sizde de öyle mi? ve bu durumda 6 kilo almış oluyorum:((

Bugün doktor kontrolüm var decavit ve gynoferon kullanıyorum. Omega 3 yazmasını isteyeyim mi sizce. Hiç balık tüketemiyorum çünküüü :KK43:

iste canım , ben gecen cumartesı gittim , balıktan fena tiksndiğim için yıyemıyorum , doktora söledıgımde dırek balıkyagı yazdı , muhtemelen sanada yazar

[QUOTE="Zeyneb21, post: 42108293, member: 656199"

Kiz ne yapayim b12 d vitamini yerlerde ona iğne verdiler bastan et ve baliktan tiksindim onuda yiyemiyorum hala onun icinde omega3 verdiler.Hapla yasiyorum resmen :KK43:

Ben iki farklı dr önerisiyle vinelac immunitum/imom kullanıyorum, ilki lactobasil diğeri omega3 içeren multivitamin kompleksleri, tek tek almaktan daha mantıklı sanki hemen bütün vitaminler var içinde..[/QUOTE]
ocean plus aldim bitince sorayim dedigin ilaci ben evet heosi bir olmasi daha mantikli tesekkur ederim arkadaşım

hmm tamm ozaman. benimde gelirmi acaba :KK43: en azndan sezeryan filan olursa sutun hemen gelir yavruna mama vermezsn :KK66:

benimde cok.kucuktu goguslerm smdi acayipler :KK66: altincagini yasio diorm esiminde cok hosuna gidio ama bakmakla yetinio garibimmm karisi kiyamaz ona :KK200:

Benim zaten büyüktü şimdi sütyenlere sığmıyor, 85'di, sanırım 100 olmuştur bu gidişle daha da büyüyecek gibiii, benim bebiş aç kalmaz herhaldee :KK70:

:KK200:Valla benimkiler de kafam kada oldu maaşallah ,hızla erkenden büyüyen göğüs sanırım kız,bnm de kızçem olacak zzaten ..Uçları bile acımaya başladı büyümesiyle öyle mı sizin de?

Aynen benim de öyle.. bir de akşamları eve gidince sütyeni çıkartıyorum, çok ağrıyo o zaman, sanırım bütün gün sıkıştığından dolayı.. sporcu sütyenlerinden giymeye çalışıyorum onlar daha rahat oluyo..

ebru şallının hamile pilatesi videolrından bakıp yapılabilir aklımda o da var
benimde aklımda o kadın var. bir ara modaydı baya.

benımde oluyor gün içinde ara sıra
mesela şuan bulanıyor :=)
karnınız aç mı peki ?
benim genelde öyle oluyorda. o yüzden sordum. birşeyler atıştırdığınızda geçiyorsa sizinki de ondan olabilir.

Back
X