2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim ilk gebeliğimde de 5. aydan itibaren geliyordu süt, şimdikine zaten sütüm kesilmeden daha emzirirken hamile kaldığım için hala geliyor, hiçbir sakıncası yada problemi yok yani en azından ben yaşamadım, memeler dolu dolu olsa mastit falan olabilir o biraz ateşli bir hastalık ama zaten daha bebek emmeden yalvarsanız da o memeler öyle mastit olacak kadar dolmaz o yüzden korkmayın, boş yere birbirinizi veya kendinizi de korkutmayın, ben hamile kalınca bebeğimi sütten kestim ilk 2-3 hafta çok doldu mastit olmasın diye ara ara sağıp sıkı sutyen taktım ve sütüm azaldı ama hala yıkanırken falan azıcık akıyor bu çok normal diyor doktorlar.

aaayy canım sağ ol ya :KK73: içimi rahatlattın:KK19:

Hemen degistir bence. Benim drum da hst degistirmisti son hafta. Allahtan 2 drla ilerliyordum ben.
Yılbaşında sanci ihtimalj e karsin da yurtdışına vb gitmeyecek biri olsun. Yok seminerdi cart curt. Babasının hayrina mi bakiyor?

Yok önce ki doğumum sezeryan olduğu için herkes sezeryan diyor.Doğum tarihi belli olacak yani. Kendine göre ayarlayacak. Ben SSVD istiyorum. Zaten bu sebepten değiştirecektim. SSVD fikrine sıcak bakmıyordu. Şu işe bak, doğumumu bile kendim seçemiyorum. Ben de s*lak değilim herhalde. İyice araştırdım, risklerini faydalarını, araştırmaları okudum. Daha önce SSVD yapmış insanlarla görüştüm.. Doğumumun SSVD olmasını istiyorum ama üşengeç doktorlar yüzünden isteğim olmuyor. Çok sinirlendim.

canım benim annemden kalpten vefat etti babamda daha önce kalp krizi geçirmişti, hamilelerin aslında kalp doktoruna gidip kontrol edilmeleri gerekiyormuş, ailede de var malesef, o yüzden ben gidicem yakınlarda nasipse, çünkü doğumda Allah korusun ölümler olabiliyormuş çok, o yüzden hamilelerin kalp damarlarını kontrol ettirmeleri gerekiyor

Aman Allah korusun canım, hemen bir kalp doktorundan randevu alalım o zaman, ihmal etmeyelim :(

Aranızda kilo almayan bir ben mi varım ::)) 72 yle hamile kaldım kusmaktan 6 kılo verdım su an 68 im doktorum dedı 20 haftadan sonra alırsın kıloyu dıkkat etmen lazım dedı zaten pek bırsey yıyemıyorum yıyemedıgım halde bebısım gayet saglıklı hatta 1 hafta onden gıdıyormus maşallah ::))

yiyemedeğin, kustuğun halde tekrar almışsın canım insanın elinde değil ben hiç kusmadım ben napiim düşün :KK70: yemeyle alakası yok cidden bebeğin sağlıklı olmasının.nazar değmesin :nazar: çok kusanların daha kilolu bebekleri oluyor hatta :KK15:

Şanmed'de nazlı hanım var benim gittiğim. Cinsiyeti göremedik bu sefer de görmezsem başka bi doktora da görüneyim diyorum ultrason cihazı da biraz eski gibi sanki o hastanenin. :KK51:
Şanmed de Mehmet Agar vardı. Hala var mı bilmiyorum. Tanığım bütün Urfalılar ona gidiyor. Hatta bir ara urfadayken ben bile gitmiştim.

Hemen degistir bence. Benim drum da hst degistirmisti son hafta. Allahtan 2 drla ilerliyordum ben.
Yılbaşında sanci ihtimalj e karsin da yurtdışına vb gitmeyecek biri olsun. Yok seminerdi cart curt. Babasının hayrina mi bakiyor?

O listeleri bana da gönder nooolursunnnnn

Kegel egzersizi ve Yürüyüş yeterli bence.

Kahve lekeden korkma dinlenmene bak

71 le basladim 76yim sanirim
bende 60 la başladım 66'yım :(((

Yok önce ki doğumum sezeryan olduğu için herkes sezeryan diyor.Doğum tarihi belli olacak yani. Kendine göre ayarlayacak. Ben SSVD istiyorum. Zaten bu sebepten değiştirecektim. SSVD fikrine sıcak bakmıyordu. Şu işe bak, doğumumu bile kendim seçemiyorum. Ben de s*lak değilim herhalde. İyice araştırdım, risklerini faydalarını, araştırmaları okudum. Daha önce SSVD yapmış insanlarla görüştüm.. Doğumumun SSVD olmasını istiyorum ama üşengeç doktorlar yüzünden isteğim olmuyor. Çok sinirlendim.

İstanbul'da yaşıyorsan çok fazla doktor var destekleyen. Ben de SSVD istiyorum, ya da hiç olmazsa doğumun kendiliğinden başlamasını istiyorum. Şimdi kontrole gittiğim doktoruma bahsettim ama çok sıcak bakmadı gibi, Antalya'da destekleyen özel hastane doktorları var, altıncı aydan sonra onlardan birine geçicem takip için.

:nazar:
aayy canım ya kıyamam, bencede bişi yoktur artık bu saatten sonra ama sen yinede git bi dr una bebişini gör için rahat etsin :KK68:
Kendi doktorum afra tafra bu konuda , yine iyisi mi başka doktora gidiyim :KK55:
Çok sagol cnm , valla Allah hiçkimseye kötü haberler vermesin yoksa böyle ufak tefek şeylerle ugraşırım sorun diil:KK200:

:nazar:
Kendi doktorum afra tafra bu konuda , yine iyisi mi başka doktora gidiyim :KK55:
Çok sagol cnm , valla Allah hiçkimseye kötü haberler vermesin yoksa böyle ufak tefek şeylerle ugraşırım sorun diil:KK200:

ne demek cnm.. afra tafra çekilir mi ya öyle ne kötü..tabiki git başkasına.benide lekeler çok korkutur. amin cnm amin inş herbirimiz güzel haberler alarak tamamlarız bu süreci.

Aranızda kilo almayan bir ben mi varım ::)) 72 yle hamile kaldım kusmaktan 6 kılo verdım su an 68 im doktorum dedı 20 haftadan sonra alırsın kıloyu dıkkat etmen lazım dedı zaten pek bırsey yıyemıyorum yıyemedıgım halde bebısım gayet saglıklı hatta 1 hafta onden gıdıyormus maşallah ::))
Bende 73 ile başladım şimdi 68 im. Inşallah böyle devam ederim. Çünkü ben çok zor kilo veriyorum

Menepoz da sanırım sürekli yelpaze ile yelleniyor klimalı odada.. Kadına soru soruyorum alaylı alaylı cevap veriyor sinir oldum. Özl Doğa Tıp Merkezi var yakında oradan randevu alacağım. Cengiz Bey varmış, iyi diye duydum.
o tam sopalikmis tam

Hayır yok çok şükür , ondan mı oluyomuş.?
canim bazi hamileler de her ay oluomus. smdi bisi yazicam biri cikicak korkutmayin dicek birbirinizi oyuzden vazgectim yazmiyorum. ama kotu bisi yoktur icini ferah tut. gecen ay dogm yapan bi arkdsm her ay kanamali geçirmişti cok sukur aldi kizini kucağına. lekeden bisi olmaz allah in izniyle canim insallah olmaz allah yardimcimiz olsun

Back
X