2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagolun kizlar iyiki varsiniz. Muayene etti doktor nst ye fln bagladilar. Bebegin suyunda bi sikinti yok ama vajinal enfeksiyon olmus erken dogum riski oluyomus tedavi edilmesi lazimmis fitil verdi. Dogumhaneye aldilar doktor 2 hemsire fln alttan biseyler yapti doktor yola bakti. Ben zaten o atmosferi gorunce elim ayagim gitti tansiyonum dustu. Acayip korktum hala kendime gelemedim :KK43:
Çok gecmiş olsun canım

Yaa adanaya ozel bi yemek varmis şırdan ondan bahsediyoruz.oglen konusuldu.merak ettim resmini gormemle kapatmam bir oldu.ama bayagi hastalari varmis:KK48:
Heee bende bakim merak ettim fazla merak :D
İçeyim bakalım geçicekmi ya yazıkiçerde hıkıdık hıkıdık :KK45:
Kiyamam ne yion icion da hickirio oglus. Benmko nadir hickirio :)

Aynen canim gobegimde koca koca dalgalanmalar.bide ayni anda basladilarmi dusun.bazen uc dort yerde bi taraflarini cikariyolar.ayy cok guzell seyler yaa.sanki dogunca ozleyecekmisim gibi geliyo.zaten ultrasonda dizleri yuzune kadar cekmis gorunuyolar genelde yoksa sigmazlar yavrucaklarim.son 6 haftam en fazla direnin kizlarim:KK48:
Ayyy baktim.canim tobe tobee o ne ole :KK1::KK12: adanali yakin bi arkdsm var sorucam valla nedir bunun tarihcesi die :D

valla bizim millet sallamaz gibime geliyor hamileliği, ben sabahtan gitmicem yoğun oluyor öğleden sonra daha mantıklı sakinleşiyor :)
Benim eşim başka okulda görevli. Ya sandık başkanlıği çikmıs ama bu ben istemedim diyo beni mi yiyo rastgele verirler mi zorla mı alala. Ben de başka okulda kullancan yalnız gitcem bi de :KK43: erkenden giderim heralde ya stres oluyom :KK17:

Back
X