2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sorma dellendim. Kaynima sinirim yani yoksa oglunu severim kullansin evi. Kaynim bizi çok yordu düğun dönemi.

Ya eltim bizdebya erkenden kullaniyim kaynim gelip bizi alacak onlar da erken kullaniyo. :/
oha gel ortamıza yat deseydin :KK70: benim kaynana odamın koridoruna bile gelmez.

ozaman mantıklı canım :))

Sorma valla kendimden cok onu dusunuom doguma gircegim zaman napar die. :KK70: gecen gece bende kotu olunca aha da gelio dedim bembeyaz oldu güldüm bana bole saka yapma dio alis dedim saka deil tipine guluorm :KK70:

Valla kendi annemden bile isteyemedm hicbisi aldik basta herseyimizi. Sonra kendi dedi sunlari alicam vs die. Bunlar daha ilk aydan alicklrdi son aylara geldik tik yok bende gecen bi olaya kizdigim icin aldirttim fiyatta onemli deil dediler aldm pahalisindan :)

Kiz siz ne konusuosunuz anlamiorum :KK70:
Boşver iyi bişey konuşmuyorlar :D

Ogretmen anneler şu izin için tam 32+0 olmayı mı bekliceksiniz yoksa 31+küsür bi zamanda da gitsek olur mu? Günü gecirirsek meb kendiliginden 32+0da izne ayiriyormus diye duydum

Kendiliğinden izne ayırmak gibi bişi yok canım, 32+0 da ya da en gec 32+1 de doktorundan çalışabilir ya da çalışamaz raporu alman gerekiyor, doktorun isterse sen 31 haftalıkken 32 gibi gösterip raporu yazabilir ama olan senin doğum iznine oluyor, ben şahsen 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum, zor evet, sinir stres ama 37 de ayrılan bile 19 mayısta doğum iznim bitiyor ve bir ay heyete ihtiyacım var diğer türlü oooo. .. heyet de ha deyince alınmıyor işte, burda 800 tl falan istiyorlar heyete...

Misafirlerim vardı, yeminle hamilelikte misafir hiç çekilmiyor, bazen çocukla nasıl misafir agirliyOrlar diye çok düşünüyorum... sen evi topluyorsun o dağıtıyor, onla mi uğraşacaksin hazırlık mi yapacaksın... kafamda deli sorular...

Unnado dan prima yeni dogan 1 numara bez aldım çok iyiymiş fiyati ya, ben aldığımda 3 bedeni falan tükenmiş, tekrar indirim olursa haber verelim birbirimize...

Ev tipi ana kucagi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar, karasızim çok

Kızlar hepinizi öpüyorum cansınız cannnnn:KK200::KK36:
Çok şükür kv gitti :KK73::KK73::KK73:
Eşimle de bir sıkıntı yok çok şükür.
Huzur içinde uyucam inşallah :nazar:
Bebişleri kocaman öpüyorum onlar için her zorluğa katlanıyoruz Allahım bizlere bsğışlasın onları :KK46::KK200::nazar:
Hahaha hadi gozun aydin sekerim.arkasindan hemen evi supurseydin bidaha gelmeseydi.

Elti cocugunu üstüme atmasa :/
Gecen bikac saatlik ugradik karı cocugu ortada birakip kayboldu merdiven başinda yakalim 3 defa cocugu. Gidip uzancam bi odada. Gözümü kulağimı da kapatcam.
Disarimi cikiyo yoksa odasinami giriyo.odasina giriyosa kapiyi acip cocugu iceri gonder:KK48: hic duyma gorme.cocugada yazik ama anasi dusunmuyosa sen hic dusunme.senden kiymetli degil hicbisey

kızlar size dün eczacı tanıdığımdan duyduğum bir bilgiyi aktarmak istedim...

bebek için yatırım yapılacak en iyi şey ıslak mendilmiş. indirime girdiğini gördüğünüz an alın dedi. çünkü 3 yaşına kadar neredeyse sürekli kullanacağın tek şeymiş. ayrıca alacaksanız uni baby markasını tercih edin. şuan için bebek cildine dokusuna en uygun en zararsızı oymuş..
ebebek mağazalarında 12 paket li si 49 tl imiş.

bebek bezi olarak da ilk etapta 1 tane 1 numara prima alın. çok çabuk büyüyor boşuna stoklamayın 1 numarayı... 2 numaradan 1,2 paket... ama en çok kullanılan 3 ve 4 numaraymuş. indirimi gördüğünüz an alın dedi.. tabi bebek gelişimine göre de değişiyor kullanacağı numara...

bebek bakım ürünleri için de mustela öneriliyor. bunu doktoruma da sormuştum. o da onu önermişti...
Turuncu kasada 48 li unibaby 96 lira
Mustelaları da oradan sipariş verdim ben. Vücut ve saç şampuanı vücut losyonu ve pişik kremi aldım.
Kızlar sağolun. Bu kadın yüzünden 1 kere zaten boşanmıştık. Şimdi yinr başladı pisliklere. Çok şirret çok nursuz uğursuz bir kadın. Daha görüpte seven 1 kişi görmedim. Aşırı derecede kibirli kimseyi beğenmez hatır gönül bilmez.
Ammaaa suç bende insanlıj yaptım anne gel özledik seni dedim. Sırf kocam için. Bundan sonra tövbeliyim ağzımı açıp gel demem. Değiştiğini düşündüm ama aynı bıraktığım gibii.....
Bence de birdaha asla çağırma hele ki bu dönemde bi de onu mu çekicen ne kadar anlayışsız ve kötü kalpli... Allah yardımcın olsun

Yeni dogunca hemen islak mendili kullanacakmisiniz.bazi yerlerde pamukla ilik su deniyor.hepde onumu ayarlayacaz
Ben evde olduğum sürece bebek pamuğu ve suyla temizlemek istiyorum ama gidişat nasıl olur bilmem...

işte her ortamda emzirme olmuyor kı.. o dıyenler hiç biberona falan bulasmasın
ben her şeye bulasmak ıstıyorum :KK70: anne memesıne yakın emzık ve biberon aldım

inşallah faydasını görecegım :KK70:
Biberon ne marka aldın ???

Kizlar hastanedeyim :KK43: su geliyo dun aksamdan beri ara ara. geldim hastaneye doktor bakicak birazdan dua edin bana :KK43:

Cok sagolun kizlar iyiki varsiniz. Muayene etti doktor nst ye fln bagladilar. Bebegin suyunda bi sikinti yok ama vajinal enfeksiyon olmus erken dogum riski oluyomus tedavi edilmesi lazimmis fitil verdi. Dogumhaneye aldilar doktor 2 hemsire fln alttan biseyler yapti doktor yola bakti. Ben zaten o atmosferi gorunce elim ayagim gitti tansiyonum dustu. Acayip korktum hala kendime gelemedim :KK43:
Neyse ki geln su değilmiş. Rabbim yardım etsin enfeksiyondan da bir an önce kurtulursun inşallahh çok çok geçmiş olsun.

Disarimi cikiyo yoksa odasinami giriyo.odasina giriyosa kapiyi acip cocugu iceri gonder:KK48: hic duyma gorme.cocugada yazik ama anasi dusunmuyosa sen hic dusunme.senden kiymetli degil hicbisey
Yan komşuya gidiyo odasina gidiyo kayboluyo bi anda anlamiyorum.
Gider yatarim tum gün ya istesem de duramam ayakta ya sancıyı geçtim fıtık var.

Back
X