2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sorma dellendim. Kaynima sinirim yani yoksa oglunu severim kullansin evi. Kaynim bizi çok yordu düğun dönemi.

Ya eltim bizdebya erkenden kullaniyim kaynim gelip bizi alacak onlar da erken kullaniyo. :/
oha gel ortamıza yat deseydin :KK70: benim kaynana odamın koridoruna bile gelmez.
Valla yatar ben yazmistm ya kuzum onların evinde bizi ayrı yatiriyo zaten benim midem bulaniyomus rahatsız olurmusuz

Valla yatar ben yazmistm ya kuzum onların evinde bizi ayrı yatiriyo zaten benim midem bulaniyomus rahatsız olurmusuz
Onu benim annem yapıyodu beni kıskaniyodu paylaşamıyodu kabullenemediydi evliligimi :D ne zaman gitsek beni yaninda yatirirdi ya da odada ayrı ayrı hazirlardi yatağimizi :D
Bi sure bebek yapamadikdi o yüzden. Haftanin 3 4 gunü orda kalirdik ilcedeydik o zaman :D

Günaydın mutlu göbişler :KK70:

Oylarımızı kullanalım. Umarım yarın güzel bir güne uyanırız bu kavga dövüş zorbalıklar adaletsizlikler bitsin artık. Çok çektik milletçe. Bebelerimizin hürmetine düzelsin artık her şey. :KK43:
kafalar çok karışık gerçi. Sonumuz hayırolsun. :KK43:
Günaydın canım inşallah güzel günler göreceğiz..

kızlar kurumların nasıl haberi oluyorki hamilelikten, yani sadece hastaneye gidiyoruz, sisteme geçiriyorlar mı yani anlamadım
Dr sen kaçıncı haftadaysn ona göre veriyor raporu. Yani sen 32+6 iken 32+0 diye yazamaz rapora. O zamanda o 6 günü erteleyemezsin. Çalışsan da çalılmamış gibi işlem görürsün.

Onu benim annem yapıyodu beni kıskaniyodu paylaşamıyodu kabullenemediydi evliligimi :KK70: ne zaman gitsek beni yaninda yatirirdi ya da odada ayrı ayrı hazirlardi yatağimizi :KK70:
Bi sure bebek yapamadikdi o yüzden. Haftanin 3 4 gunü orda kalirdik ilcedeydik o zaman :KK70:
:D kocan da iyi sabretmiş

Back
X