- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #41.601
Sanmam canim yaa.onlarin suyu iliktir heraldeKızlar göbüşüm buz gibi ya bebegim Üşüyo mudur boyle olunca.
Kalin da giyinsem soğuk göbeğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmam canim yaa.onlarin suyu iliktir heraldeKızlar göbüşüm buz gibi ya bebegim Üşüyo mudur boyle olunca.
Kalin da giyinsem soğuk göbeğim.
Turuncu kasada 48 li unibaby 96 lira
Mustelaları da oradan sipariş verdim ben. Vücut ve saç şampuanı vücut losyonu ve pişik kremi ordan aldim
Devlete otomatik giderkızlar kurumların nasıl haberi oluyorki hamilelikten, yani sadece hastaneye gidiyoruz, sisteme geçiriyorlar mı yani anlamadım
Aman yok benim midem bulanio lohusa memesindençocuk çok emiyo kadın bıkmıs aç kapa![]()
Ayyy bn yanlış hatırlıyorumdur o zamn afedersin yaaa o kadar çok şeyin adetine fiyatına bakıyorum ki hatlar karıştı sanırım :):):):)Canim baktım turuncu kasaya da 24 lu unibaby ıslak mendil o fiyata, ben mi goremedim
Ozellikle tule bayildimmmm.duvar kagidi cok hos bi hava katmis.saglikla yatsin yavrucak :)Odanin duvar kagitlari tulleri bitti simdi odasini bekliyoruz minigimle :))
Eki Görüntüle 1673451 Eki Görüntüle 1673452
Int de var canim. Bebek sabunu felan yazinca cikiyor.sanirim ametist almisti netten..Sabun kim nereden yaptırmış acaba bende istiyorumda
Saglik ocagindan kayitliar gidiyor.yaptirdigin gebelik testinden bilen saglik ocaginin haberi var :)kızlar kurumların nasıl haberi oluyorki hamilelikten, yani sadece hastaneye gidiyoruz, sisteme geçiriyorlar mı yani anlamadım
Valla yatar ben yazmistm ya kuzum onların evinde bizi ayrı yatiriyo zaten benim midem bulaniyomus rahatsız olurmusuzAy sorma dellendim. Kaynima sinirim yani yoksa oglunu severim kullansin evi. Kaynim bizi çok yordu düğun dönemi.
Ya eltim bizdebya erkenden kullaniyim kaynim gelip bizi alacak onlar da erken kullaniyo. :/
oha gel ortamıza yat deseydinbenim kaynana odamın koridoruna bile gelmez.
E sizde dinlemeyin canim biz beraber yatcaz diyin.nasil bu kdr ozgurlugu var bu kadinin.benim kendi annem girmez yatak odamaValla yatar ben yazmistm ya kuzum onların evinde bizi ayrı yatiriyo zaten benim midem bulaniyomus rahatsız olurmusuz
Oyy maşallah yaa :)) allahım nazarlardan saklasın :)Eki Görüntüle 1673415 Eki Görüntüle 1673416
bu da benim oglusumeller hep yuzunde..oyle degisik mimikler yapiyor ki :) benim de yuz mimiklerim cok bellidir,cok yaparim :) bu arada burnu ve hemen alt kismi ayni babasi..cene yapisi da ben
ama ebe bile babaya benzettii..babacik mi olcak nedir oglus
![]()
Onu benim annem yapıyodu beni kıskaniyodu paylaşamıyodu kabullenemediydi evliligimiValla yatar ben yazmistm ya kuzum onların evinde bizi ayrı yatiriyo zaten benim midem bulaniyomus rahatsız olurmusuz
Günaydın canım inşallah güzel günler göreceğiz..Günaydın mutlu göbişler
Oylarımızı kullanalım. Umarım yarın güzel bir güne uyanırız bu kavga dövüş zorbalıklar adaletsizlikler bitsin artık. Çok çektik milletçe. Bebelerimizin hürmetine düzelsin artık her şey.
kafalar çok karışık gerçi. Sonumuz hayırolsun.![]()
Oha yani o ne öyle gece odaya gelmeler.Benim biz uyurken bile giriyo canım farkediyorum kapıyı kapattim bu gelişinde nie kapattin seni merak edyrm dio anne bise olrsa eşim uyanıo dedim
Dr sen kaçıncı haftadaysn ona göre veriyor raporu. Yani sen 32+6 iken 32+0 diye yazamaz rapora. O zamanda o 6 günü erteleyemezsin. Çalışsan da çalılmamış gibi işlem görürsün.kızlar kurumların nasıl haberi oluyorki hamilelikten, yani sadece hastaneye gidiyoruz, sisteme geçiriyorlar mı yani anlamadım
Onu benim annem yapıyodu beni kıskaniyodu paylaşamıyodu kabullenemediydi evliligimine zaman gitsek beni yaninda yatirirdi ya da odada ayrı ayrı hazirlardi yatağimizi
Bi sure bebek yapamadikdi o yüzden. Haftanin 3 4 gunü orda kalirdik ilcedeydik o zaman![]()