- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #41.621
Günaydın ben de 5.30 dan beri ayaktayımGünaydın kızlsr
Yine uyuyamadım
5.40 da uyandım
Pufff
Ama mutluyum
Dğn kızımızı gördük .tombul yanaklarıyla gülümsüyordu bize :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ben de 5.30 dan beri ayaktayımGünaydın kızlsr
Yine uyuyamadım
5.40 da uyandım
Pufff
Ama mutluyum
Dğn kızımızı gördük .tombul yanaklarıyla gülümsüyordu bize :)
Kızlar göbüşüm buz gibi ya bebegim Üşüyo mudur boyle olunca.
Kalin da giyinsem soğuk göbeğim.
KIZLAR BEBİŞLER ÜŞÜRMÜŞ SICAK TUTUN ONLARI. HATTA ANNE KARNINDA HASTA OLAN BİLE VARMIŞSanmam canim yaa.onlarin suyu iliktir heralde
Canım BEBİŞ NASIL İYİ Mİ. SÜT İÇİYO MU KİLOLAR ALDI MI ANNESİ... INŞALLAH MAŞALLAH DİYELİM :)Oyy maşallah yaa :)) allahım nazarlardan saklasın :)
Tesekkurler :) valla 10 gun icinde gelmesi lazim insallah gelirÇok güzel olmuş ne zaman geliyor malzemeler peki
Aynentam bi bayram sekeri bu![]()
günaydın, evet hava çok güzel, bugün aylardan Kasım...Sabah gene bebisin tekmeleriyle uyandım, saate baktım 10.00dün nasıl yorulmuşSam gece mışıl mışıl uyumusum, şimdi totomu kaldirabilirsem açık hava yürüyüşüne gitmeyi planlıyorum , eşim hala uyuyor çünkü, bebek dogunca bu uykuları çoook uzun bir süre göremeyecegi için şimdilik dokunmuyurum
![]()
Aç da gòbeeene gül hıh![]()
Aynen benimdeAy bende anlamadim ama onun hastalari cok.benim gormeye bile midem dayanmadi.
Canikom esimde 2 dir sandik baskani oluo. Gecen secimde cok stresli gecince bu secim de de ortalik karisicak die ugrasamam dedi itiraz etti esim hamile dedi. 2 3 kere kabul etmediler ama 4. De gidip sert cikinca gorevini iptal ettiler. Sandik baskanligini kendisi secemio sikma canini boşaBenim eşim başka okulda görevli. Ya sandık başkanlıği çikmıs ama bu ben istemedim diyo beni mi yiyo rastgele verirler mi zorla mı alala. Ben de başka okulda kullancan yalnız gitcem bi deerkenden giderim heralde ya stres oluyom
![]()
Limon cok ii bebekkende cok hickiriolar yegenime dr demisti hickirinca 1 damla damlatin die cok ii gelio aklinda olsunAçlıktan hıçkırıyo herhalde. Geçti şükür limon iyimişşş :)
Terbiyesizlik etti hala oglum uzuldumu dio senide allah bilir oglu uzuldu die aramistir. Ne ogulcu kariymis :)Evet cnm esimde ck kızdı kaynanm telefonda diyo ck mu üzüldü oğlum anne bu benim özelm degl bitek dedim..esimdr utandı onunda aldıkları vardı soncta o zaten bana destek normaldede smdi oda sinirlendi kuzum
Gecio canm bana saglik ocagnda eger hamilelik dvm ederse kaydini yapicaz tum kurumlarda cikicak demisti ebekızlar kurumların nasıl haberi oluyorki hamilelikten, yani sadece hastaneye gidiyoruz, sisteme geçiriyorlar mı yani anlamadım
Boşver iyi bişey konuşmuyorlar![]()
Gobek ve cevresi kadiniptaDemir hapi,vitamin hapi ve kalsiyum aliyodum.bu hafta kalsiyumu kesip magnezyum verdi bende omu yapti acaba diye dusundum.bende carsamba gidicem sorarim gecmezse suanda bile kaşıyorum![]()
Gobek cevresi kadiniyo ve kirmizi leke varsa catliyodur buyuk ihtimal benim hep catladiDemir hapi,vitamin hapi ve kalsiyum aliyodum.bu hafta kalsiyumu kesip magnezyum verdi bende omu yapti acaba diye dusundum.bende carsamba gidicem sorarim gecmezse suanda bile kaşıyorum![]()
Benimki de itiraz etmiş ama mecburi demişler ya :/ bi de sinirli ya orda biri bişey dese tutamaz da kendini. Bayaa tembihledim.Canikom esimde 2 dir sandik baskani oluo. Gecen secimde cok stresli gecince bu secim de de ortalik karisicak die ugrasamam dedi itiraz etti esim hamile dedi. 2 3 kere kabul etmediler ama 4. De gidip sert cikinca gorevini iptal ettiler. Sandik baskanligini kendisi secemio sikma canini boşa
Limon cok ii bebekkende cok hickiriolar yegenime dr demisti hickirinca 1 damla damlatin die cok ii gelio aklinda olsun
:)
Saglik ocagindan kayitliar gidiyor.yaptirdigin gebelik testinden bilen saglik ocaginin haberi var :)
Gecio canm bana saglik ocagnda eger hamilelik dvm ederse kaydini yapicaz tum kurumlarda cikicak demisti ebe