2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bizim g
kızlar size dün eczacı tanıdığımdan duyduğum bir bilgiyi aktarmak istedim...

bebek için yatırım yapılacak en iyi şey ıslak mendilmiş. indirime girdiğini gördüğünüz an alın dedi. çünkü 3 yaşına kadar neredeyse sürekli kullanacağın tek şeymiş. ayrıca alacaksanız uni baby markasını tercih edin. şuan için bebek cildine dokusuna en uygun en zararsızı oymuş..
ebebek mağazalarında 12 paket li si 49 tl imiş.

bebek bezi olarak da ilk etapta 1 tane 1 numara prima alın. çok çabuk büyüyor boşuna stoklamayın 1 numarayı... 2 numaradan 1,2 paket... ama en çok kullanılan 3 ve 4 numaraymuş. indirimi gördüğünüz an alın dedi.. tabi bebek gelişimine göre de değişiyor kullanacağı numara...

bebek bakım ürünleri için de mustela öneriliyor. bunu doktoruma da sormuştum. o da onu önermişti...
Canim bixim gorumcede eczaci.islak mendil kullanmicam ben islak pamuk kullanacam eltimde kulllandi cocuk hic pisik olmadi.mustelaninda setini hefiye getirecek saolsun.

Canim bizim g

Canim bixim gorumcede eczaci.islak mendil kullanmicam ben islak pamuk kullanacam eltimde kulllandi cocuk hic pisik olmadi.mustelaninda setini hefiye getirecek saolsun.

saolsun o halde :) ben de mustela almayi dusunuyorum cok iyi diyor cogu yerde..bakaljm umarm oyledir yani

Canim bizim g

Uni babynin yenidoğan ıslak pamuk mebdilinden aldim. Saf su ve pamuk vardır başka alkol, parfum vs gibi madde içermez yazıyor. Fakat ben yine de tereddütluyum. Abkam ilk zamanlar pamuğu ıslatıp kullanmıştı. Öyle mi yapsam karar veremedim... o_O

saolsun o halde :) ben de mustela almayi dusunuyorum cok iyi diyor cogu yerde..bakaljm umarm oyledir yani
Evet genelde olumlu yorum gördüm ama fiyatı epey pahalı benim eşim karşı çıktı yaa bizim zamanımızda mustelami vardı diyo gıcık :63: uni baby de fena değil mecbur ona ikna ettim napim

Uni babynin yenidoğan ıslak pamuk mebdilinden aldim. Saf su ve pamuk vardır başka alkol, parfum vs gibi madde içermez yazıyor. Fakat ben yine de tereddütluyum. Abkam ilk zamanlar pamuğu ıslatıp kullanmıştı. Öyle mi yapsam karar veremedim... o_O
Aynen canım ağzı kapal bi kap içinde ılık suyunuz bulunsun, pamugu batırp suyunu sıkın ve temizleyin sonra yine kuru pamukla kurulyın... İsterseniz biraz da krem sürün.. Ohhhh misss

Benimki de itiraz etmiş ama mecburi demişler ya :/ bi de sinirli ya orda biri bişey dese tutamaz da kendini. Bayaa tembihledim. :KK17:
Mecburiyeti varmi bilmem canimda itiraz etti. Araya bi 2 kisi koydu yapamadilr sonra kendi gitti halletti esim hamile yakinim yok dedi baskasi atanms yerine. Memurluk olsa yaprdim ama baskanlik sikintili cekemem dedi

Ben islak mendilleri mutlaka ilik suyla yikayip o sekilde kullandim ayrica usutur falan demeden mutlaka kaka yaptiginda yikadim ilk 6 ay bebanthol 6 aydan sonra mavi muhacir kremi var zdrave onu kullandim hic pisik sikintisi yasamadim ozellikle mavi zdrave krem cok iyi geldi

Mustelanin merhaba bebek setini dusunuyorun en ucuz 120ye buldum daha ucuz bulan varmi kizlar birde dr.browns biberon alicam alanlar nerden aldilar emzik olarakta nuk dusunuyorum nukun emzigini almayan bebek yok diyolar

Ayrica lohusa pijamasi degilde normal pijama almayi dusunuyorum kirmizi istiyorum nerelerden aldiniz onerileriniz neler kizlar

Evet genelde olumlu yorum gördüm ama fiyatı epey pahalı benim eşim karşı çıktı yaa bizim zamanımızda mustelami vardı diyo gıcık :63: uni baby de fena değil mecbur ona ikna ettim napim

aynen cnm ya baya bi pahali.. ben turkiyede de degilim hani burda kendi markalari var ama ben bilmedigim icin guvenemedim..internettn siparis edicem mecburen ve burdaki urunlern 5 6 kati daha pahaliya gelcek ama icim rahat olcak. ve tabi bebe de nasil tepki vercek urune,kullanio gorcez onu da :)

aynen cnm ya baya bi pahali.. ben turkiyede de degilim hani burda kendi markalari var ama ben bilmedigim icin guvenemedim..internettn siparis edicem mecburen ve burdaki urunlern 5 6 kati daha pahaliya gelcek ama icim rahat olcak. ve tabi bebe de nasil tepki vercek urune,kullanio gorcez onu da :)
Kesin memnun kalırsınız hiç olumsuz yoruma rastlamadım çok araştırdım ben de... Hoppa

kızlar ya size bişey sorucam. ben bu eve taşınalı nerdeyse 1 ay oldu. diğer ev için girerken depozito vermiştim 750 tl. ama ev sahibinden ses yok resmen, dün aradım sürekli teli meşguldu bende mesaj attım,evle ilgili bir sorun var mı diye. dönmedi. yani bu kadar beklemesi normal mi ev sahibinin

kızlar ya size bişey sorucam. ben bu eve taşınalı nerdeyse 1 ay oldu. diğer ev için girerken depozito vermiştim 750 tl. ama ev sahibinden ses yok resmen, dün aradım sürekli teli meşguldu bende mesaj attım,evle ilgili bir sorun var mı diye. dönmedi. yani bu kadar beklemesi normal mi ev sahibinin
Keşke son kirayı vermeseydın canım. Sozlesme yok mu peki orda belirtilmedi mi

Kızlar göbeğimi tahta beşiğe çarptım. Bi saattir hareket yok bekliyorum hâlâ. Fıtığıma denk geldi sızlıyor biraz. Ama zaten normalde de sızlar aynı bölge. Ne kadar süre hareket etmezse sıkıntı olur? Çünkü normalde de bazen iki saat hareket etmediği ya da çok az kıpırdadığı zamanlar oluyordu.

Back
X