- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #53.681
Aynenn yaaa koca bebe cikacak.cati muayeneside neymis dimi.hem on hazirlik olurevet, olmuyor .
aslında normal isteyenler çatıdan da korkmamalı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn yaaa koca bebe cikacak.cati muayeneside neymis dimi.hem on hazirlik olurevet, olmuyor .
aslında normal isteyenler çatıdan da korkmamalı![]()
kesinlikleAynenn yaaa koca bebe cikacak.cati muayeneside neymis dimi.hem on hazirlik olur
anlamadım vallaBenim son günlerde karnım c gibi şişiyoryani göbeğim çöküntü oluyor alalalalallala ne bu ne bu me bu yaaa
![]()
Evet bebek hiç görmemiş olsam hareketleri yorumladığımda içerde artık ne cıkar düşünemiom...bilimkurgu gibi bişi sanrumanlamadım valla
benımde bazen yılan dolanıyormus hissi oluyor. şaka gibi karnımın her yerı inip şişiyor
hızla gezınıyor içerde
ben korkuyorum bazen bebektenEvet bebek hiç görmemiş olsam hareketleri yorumladığımda içerde artık ne cıkar düşünemiom...bilimkurgu gibi bişi sanrum![]()
Ayy masallah sana hatirladigim resimdeki hatunsan yanii vallaha şaşırdımmm.sari sacliydin dimiEvet canım 3.
Ben suyunu skkup içiyorjm haftada 2 kere doğurmafım ayaktayımöff her seyı abartmıslar. nar yıyen var mı düzenli şekilde?
nar güya erken dogum riskine sebep oluyormus
Bende eskiden dusunurdum hamile kalinca nasil olacak diye korkarim falan diye.iki canli var icimde baslarda urkutucu oluyodu bazennben korkuyorum bazen bebekten![]()
Bi kere kızımla resmimi koymuştumAyy masallah sana hatirladigim resimdeki hatunsan yanii vallaha şaşırdımmm.sari sacliydin dimi
Ay evet dogru hatirladimmm.genc kiz gibisin masallah sanaa yaa.minyon tiplisin.yas kac canimBi kere kızımla resmimi koymuştum Eki Görüntüle 1708218
yanındakı kızın mıydı?Bi kere kızımla resmimi koymuştum Eki Görüntüle 1708218
39,5Ay evet dogru hatirladimmm.genc kiz gibisin masallah sanaa yaa.minyon tiplisin.yas kac canim
Evet canım şubatta 16 yaşını bitiriyor. 2000 doğumluyanındakı kızın mıydı?![]()
39,5sağol canım
maşallah. hiç göstermıyorsunEvet canım şubatta 16 yaşını bitiriyor. 2000 doğumlu
Anne diye sana derim valla helal olsun tas gibisin39,5sağol canım
Diyorum kafa şurda sırt burda e kol ayak hadi şu olsa e burdan nası yumruk tekme geliyo oooben korkuyorum bazen bebekten![]()