2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum boğuluyordu:KK61: halbuki yan yatiyodu.. Mutfaga gittim geldim cocuk hık hik diyo morarmis.. Hemen kucakladim elim ayagim titriyo hala. Cocugum cok korktu cok agladi .. Bende agladim:KK61::KK61:
Allah korumuş cnm.
En korktuğum şey..
Kv den gibi soyleyecegim ama"yatakta kendini istediği gibi dondurebilene kadar gözünden ayırma, ya sen onun yanında yat, ya o senin.
Çok çok geçmiş olsun.

:KK14:lifelog çalıştırdım dün ... Gece saat 02.30 da 23 saniye araba sürmüşüm ...
Ooo bol şet bol şet ...
:KK14:

:KK14: biri bizi fotolasın..kocamla yataktayız..elimizde telefon oda karanlık yüzlerimiz beyaz..

Koca demişken akşam eve geldi matah bişi gibi gevrek gülüyo..
-5 Kilosu 3.5 tl salatalık aldım
- :KK57: 5 kilo muuuuu...iyi yarın çorbasını yapar ertesi gün yahnisini :KK14:
-Dalga geçme hesaplı değil mi ?
-:KK70: geç len içeri...

Adam benim gibi kilo hesabı yapmak istiyo ama :KK14:
Anca bu işte..20 kilo patetesle geldi kıştı karlıydı..
Lan bu ne dedim..kariş herkes alıyor kilosu şu kadara geliyor..hem kış gelmez melmez..üşenmesem foto çekicem ...
Değişik bi yaratığa dönüştüler :KK70:
Yarın çekicem :KK70:
Hatta hatta aldığı soğan çuvalında hem yeşik soğanımız var hem kök soğan:KK70:
Ülen adam sanki 10 boğaz besliyor evde:KK70:

:KK14: bide markete gönderince elime tel alıp bekliyorum..
Bi 100 kere arar foto atar..
Hesaplıysa al dedim demez olaydım :KK14:
İndirimli herşeyden alıyor :KK14:

Selam kızlar, benim bebişte Son zamanlarda hep 4-5 günde bir kaka yapıyor. 81 günlük oldu.Doktor 5 güne kadar müdahale etmiyoruz dedi. Sadece anne sütü ile beslendiği için. Yarın yine 5. gün olacak. Yapmazsa doktoru arayacağım. Kayısı incir de yiyorum. Poposunu zeytinyağı ile siliyorum. Ama düzeni bozuldu çocuğun. Ne güzel hergün yapardı Son 15 güne kadar.
Dün öğlen bişey yememişim. İşlerim vardı.akşam emmesine sütüm yetişmedi. Çok strese girdim. Allahtan buzlukta sütüm vardı da doydu kuzum. Sabah sert oluyor ama bitiyor süt. Hepsini içiyor. Bir memeyi bitirince diğerine geçeyim diyorum. Diğeri de dolmuyor hemen.
Memeden süt gelmeyince kıyameti koparıyor valla fındık.
Evet canm anne sutunde normal bu durum yeğenm de öyleydi. Hatta benim oğlum da öyleydi ama mama alırdı. Birkaç kez sabunla ona fitil yapmistm

:KK14: hı.
Bura face dediklerinden daha iyi ..
Orda sanki hepimiz bi oda içinde gibiyiz gibi geldi..
Uğul uğul..
Burası ormanda bi göz oda ...
Kusura bakmayın annişler face bana hitap eden bişi değildi ,kırmadım aldım ama :KK14: alışmadık g..tte pembedon5 durmaz..
Öylece dursun arada bi bakınıyorum :KK14:

:KK14: biri bizi fotolasın..kocamla yataktayız..elimizde telefon oda karanlık yüzlerimiz beyaz..

Lan bu ne dedim..kariş herkes alıyor kilosu şu kadara geliyor..hem kış gelmez melmez..üşenmesem foto çekicem ...

Hayat erkeklere güzel kafayı çabuk resetliyolar

:KK14: hı.
Bura face dediklerinden daha iyi ..
Orda sanki hepimiz bi oda içinde gibiyiz gibi geldi..
Uğul uğul..
Burası ormanda bi göz oda ...
Kusura bakmayın annişler face bana hitap eden bişi değildi ,kırmadım aldım ama :KK14: alışmadık g..tte pembedon5 durmaz..
Öylece dursun arada bi bakınıyorum :KK14:

Aynen, ben de katılmıştım gruba ama çok muhabbet dönüyor sanki uğul uğul bir kadın hamamı gibi geldi bana da. Hem burada en son nerede kaldığımı biliyorum, açıp oradan okuyorum, orada sürekli her postun altına yeni yorum giriliyor, takip etmek mümkün değil.

Bir de, komik belki ama sanki orada herkes yabancı gibi, burada sınıf arkadaşı gibi hissediyorum.

Sanırım buradaki muhabbeti daha çok seviyorum ben, daha sıcak ve samimi (ben pek yazmasam da takip ediyorum hani...)

Hayat eerkeklere güzel kolayca kafayı resetliyoolar hiç biseyi kafaya takmiyoolar oo yuzden

Insallah biseyi yoktur. Benimki evde toz kalksa butun gun hapsuruyo. Bugun evi temizledim mesela devamli hapsirdi. Bazen yedigi azina geldigi icinde oksuruk olabiliyo. Insallah oyle biseydir
hasta gibi degıl o yuzden emın degılım. ateş veya iştahta sorun yok
belkıde senın dedıgın gibidir.

Bende bir kere bile dürmedim oğluşu :KK14: üzerini iki kat giydiriyorum..sabri gece kömür çok atıyo zati sıcak..büyük insan gibi çoraplarınıda cıkarıyorum:KK14:
Karı koca sevmeyiz oda sevmesin:KK53:
bende hic sevmem sicagi. Bugun gene adamla kavga ediyom. Ayagina corap giy kavgasi. Oda bayilir sicaga :63:

Diyadinnoktanetten mi baktın :KK14:
O senin fışlayamadığından dolayı biriken yangının :KK14:
Kim demis fislamadim diye :KK8:

Back
X