2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende evimdeki nem oranini azaltmakta zorlaniyorum. Kombi 35de yaniyo. Ev 24 derece gece ve soguk olmasina ragmen, %58de nem orani, halbuki daha aksam 7de havalandirmistim 1 saat.
öyle bi saçmalık var.
kaloriferın üstüne su koy dıyorlar ya? koysan ne olacak ki,, ısıyı düşürüyoruz ev sıcak olmasın diye
ee kalorifer yanacak ki suyun etkısı olsun.
bari ıslak havlu koyayım

öyle bi saçmalık var.
kaloriferın üstüne su koy dıyorlar ya? koysan ne olacak ki,, ısıyı düşürüyoruz ev sıcak olmasın diye
ee kalorifer yanacak ki suyun etkısı olsun.
bari ıslak havlu koyayım
Valla bende anlamadim. Herkesin evindeki hava cok mu kuru acaba? Benim ev cok nemli zaten. Ne havlu ne su. Hicbisey yok peteklerin uzerinde

Pembedon5 Pembedon5 emmek icin uyandi ve su an tekrar uyudu,bi wc turunun ardindan tekrar uyuciimm ben de :cool: sen de uyu bakimmm
O zaten uyuyo kiz baksana yok buralarda :KK48: benimkide ruyasinda ne goruyosa pek bi huzursuz. Cocugumda benim gibi hemen nazara geliyo herhalde. Okuyom deminden beri... Yarin buyuk nazar geliyo. Cok korkuyorum :KK17: allahim esirgesin.

O zaten uyuyo kiz baksana yok buralarda :KK48: benimkide ruyasinda ne goruyosa pek bi huzursuz. Cocugumda benim gibi hemen nazara geliyo herhalde. Okuyom deminden beri... Yarin buyuk nazar geliyo. Cok korkuyorum :KK17: allahim esirgesin.
:KK70: deli ...
Yarın büyük nazar geliyomuşmuş...
Allah korur ,rahat olursan değmez,korkarsan daha cok değer..
:KK14: yooo,benim uydurmam bu..sen alim söylemiş say:KK11:

Pembedon5 Pembedon5 emmek icin uyandi ve su an tekrar uyudu,bi wc turunun ardindan tekrar uyuciimm ben de :cool: sen de uyu bakimmm
Sağ mememi sağdım :KK14:
Gittikçe bazı rutinler ağırlaşmaya başladı..
Ya bi annem gelsede yakında deliksiz 3-5 saat uyusam ya...
Yarın daktıra oğlumuzu sevsin diye para vercez :KK53:
Kocaman elleri ile oğlumu yiip bitirio:kk77:

Lafım eksik kalmış :KK14:
Uyuyordum..adamın oyun oynarken heyecanlandığı anladaki soluk sesleri ile uyudum..kulaklık sordu uyandırıp ,tekmeledim :KK14:

Aynen, ben de katılmıştım gruba ama çok muhabbet dönüyor sanki uğul uğul bir kadın hamamı gibi geldi bana da. Hem burada en son nerede kaldığımı biliyorum, açıp oradan okuyorum, orada sürekli her postun altına yeni yorum giriliyor, takip etmek mümkün değil.

Bir de, komik belki ama sanki orada herkes yabancı gibi, burada sınıf arkadaşı gibi hissediyorum.

Sanırım buradaki muhabbeti daha çok seviyorum ben, daha sıcak ve samimi (ben pek yazmasam da takip ediyorum hani...)
Bink bink telefona uyarı geliyor..
:KK14:
Alışık değilim kaldırıp atıcam o olacak:KK14:
Watsapta bile takılmam ben cok ...
Gözüm bozuk sıkılıveriyom :KK14:
Du bakalım accık daha dursun..

:KK14: Atom heart mother Atom heart mother demek fışalndın..
Rüyamda hamile kaldığımı gördüm .
Hıı ,az evvel işte..
Elim ayağım titriyordu :63:
Aslında ayağımın titrediğini fark etmedim..
Surrender Surrender bazı okurken ya mi emziriyo olıyom ya bi pışpışlama ya bi tutma...
Arabanızı güle güle kullanın..evim içinde pek rahat bana :KK70: tuvaletw bile gidiyoruz..hem hoşunada gidiyor..içine elyaf yatağını kıvordım koydum pıfpuf:21:
Demem o ki baze aklımda tuyuyorım su sayfada cevap yazıcam die unutuyorum beğenirsem bilin cevaptır o:KK14:

Hakket :eek:
Zehir.gibi uykum varken ille sonuna kadar okuyup yazıyom :KK14:
Acaba uykulu olunca mı size katlanabiliyorum :KK70:

Yeni telim şarjda ısınmasın :21:
:cool: kociş alıverdi..atarlandıydımda bu tel internete girmio ,arıyom çalmıyo ...yetti be zati evin içine hapsoldumlar vs :KK59:
Bide kartını bloke ettim..şifresiini bilemedim..tel arama yapmadı ,he atom a101 e indiydik:KK53: sonra caldı ,,,sesin gelmio dedi..dışardaaayımm dışardaaa dedim ne nee nee dediiii hauvaaannn dedim tamamen kapadım:cool:
1 saate eve geldi merak itmiş.. Kapıyı yüzüne kapadım ..akşama teknksadaydık :21:
Yazın kredinin biri bitince alınacaktı ohh ohhh ohhh:21:

Allah korusun findigi,evet sanirim siz nazara hemen geliyosunuz..bol bol oku yaptigin gbi ,korkma Allah korur ins :)

Sağ mememi sağdım :KK14:
Gittikçe bazı rutinler ağırlaşmaya başladı..
Ya bi annem gelsede yakında deliksiz 3-5 saat uyusam ya...
Yarın daktıra oğlumuzu sevsin diye para vercez :KK53:
Kocaman elleri ile oğlumu yiip bitirio:kk77:

Guldum yazdigina kiz :) daha ne rutinler var onumuzde pembi ya bu nedir ki..daha yemek duzeni 6aydan sonra,uyku duzeni her aksam banyo masajla.. Daha cok isimiz var sabir lazim bize

Back
X